Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 bonita napisał(a):Najlepiej wygląda jak nosi swojego ulubienca krokusia, robi to bardzo delikatnie żeby czasem nie piszczał(bo to gumowa piszczałka:roll: ), a ja jej robie na złość i ściskam:diabloti: -piszczy w niebogłosy ,wtedy delikatnie go zabiera i odchodzi obrażona, a inne psy patrza na nia:hmmmm: . Bonita, ale z Ciebie sadystka:mad: :mad: :evil_lol: Jejku nie wiedziałam, że aż z takim zaangarzowaniem może przebiegać urojona ciąża:cool3: Quote
tygra Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dealer napisał(a):a jakies nowe fotki to gdzie?:) będą na dniach - coś jestem zabiegana i nie mam czasu do kompa usiąść, ale obiecuję że postaram się w tym tygodniu coś wkleić Quote
bonita Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 madzia i medor napisał(a):Bonita, ale z Ciebie sadystka:mad: :mad: :evil_lol: Jejku nie wiedziałam, że aż z takim zaangarzowaniem może przebiegać urojona ciąża:cool3: Tak pancia jest sadystka:diabloti: bo czasem to juz pancię wkurza:mad: nigdy wcześniej tego nie robiła, tylko teraz na stare lata się jej zdaje że ma dzieci. Ha, ale najlepsze było jak zobaczyła że Bonita ma szczeniaki! Ale jej zazdrościła opiekowała się nimi jak swoimi, a niedługo po ich odchowaniu Boni zajęła się jeszcze miotem 4-dniowych Berneńczyków, jak to Merol zobaczyła była w szoku niedługo potem miała swoje krokodylki Quote
Wyjątek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie ma fotek.............. ah no właśnie, czekam i czekam i doczekać się nie mogę...:mad: Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 nie ty jedna :saeek:, a ona bierze nas na wstrzymanie, a potem sypnie nam fotek, że nie nadążymy z oglądaniem :evil: Quote
tygra Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Wyjątek napisał(a):ah no właśnie, czekam i czekam i doczekać się nie mogę...:mad: no dobra nie przeciągam struny, bo koleżanka ma blisko i jeszcze po głowie dostanę;) Tygra podaje łapkę w nowej obroży J Polowanie na muchę dziewczyny jak zwykle się tarmoszą Tygra myje Brendę a tu szuka pchełek (których tam oczywiście nie ma) Quote
Wyjątek Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Nareszcie foteczki!!!!!!!:multi: Śliczna Tygrusia!!!!!!:loveu: Brenda z reszta też!!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jak ufoludek;) :evil_lol: :evil_lol: A brenda ma 11 lat, a dalej chętna do zabaw, mój Dino jej rówieśnik, żadko kiedy przejawia ochotę na zabawy z Medkiiem, moze jak mnie nie ma, no jak ja jestem, to tylko piłeczka i baw się mamcia:lol: ;) ;) Quote
tygra Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 madzia i medor napisał(a):Jak ufoludek;) :evil_lol: :evil_lol: A brenda ma 11 lat, a dalej chętna do zabaw, mój Dino jej rówieśnik, żadko kiedy przejawia ochotę na zabawy z Medkiiem, moze jak mnie nie ma, no jak ja jestem, to tylko piłeczka i baw się mamcia:lol: ;) ;) Brenda 18 lipca skończyła 12 latek:razz: Quote
leemonca Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a tu szuka pchełek (których tam oczywiście nie ma) :cool3: :cool3: :cool3: czyżby? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 tygra napisał(a):Brenda 18 lipca skończyła 12 latek:razz: Ojj:oops: To dla Brendy naj,najlepsze życzenia :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
tygra Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 madzia i medor napisał(a):Ojj:oops: To dla Brendy naj,najlepsze życzenia :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: dziękuję przekaże - a teraz znów się tarmoszą dziewczyny i dom do góry nogami przestawiają:diabloti: Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 tygra napisał(a):dziękuję przekaże - a teraz znów się tarmoszą dziewczyny i dom do góry nogami przestawiają:diabloti: Hie hie diablice :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Swietne fotki, ale się uśmiałam, a polowanie na muchę cudne:loveu: Quote
tygra Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 bonita napisał(a):Swietne fotki, ale się uśmiałam, a polowanie na muchę cudne:loveu: dziękujemy najlepsze że złapała:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Polowanie na muchę vel ufoludek rzeczywiście rozbrajające :evil_lol: Tygra, ile Twoja mała ma już w kłębie? Quote
tygra Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wyjątek napisał(a):Polowanie na muchę vel ufoludek rzeczywiście rozbrajające :evil_lol: Tygra, ile Twoja mała ma już w kłębie? 51cm a wazy 19kg a Twój? Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :pświetne ..ta łapunia , a mina tak jakby chciała coś powiedzieć Quote
leemonca Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pświetne ..ta łapunia , a mina tak jakby chciała coś powiedzieć że do twarzy mi w czerwonym :lol: Quote
tygra Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 poprawiam gabaryty Tygry ponieważ 11 sierpnia ukończyła 5 miechów zmierzyłam ponownie i tak co miesiąc będę w najbliższym czasie mierzyłą panna ma 52 cm a waży 20,2kg. A w czerwonym lubię ją najbardziej :) Quote
leemonca Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 szkoda, że ja tak nie mierzyłam Hakera, a teraz to już i pamięć nie ta :cool3: a w czerwonym rzeczywiście jej ładnie :loveu: Quote
tygra Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 leemonca napisał(a):szkoda, że ja tak nie mierzyłam Hakera, a teraz to już i pamięć nie ta :cool3: a w czerwonym rzeczywiście jej ładnie :loveu: pamiętasz czy nie to na bank Hakerek był większy od Tygry w tym wieku, bo masz kawał chłopa:loveu: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='tygra'] a to z moim synkiem – Łukaszkiem a to po spacerze – pies „zdechł” jaki słodki duet :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hm hm komus chyba cosik z paszczy wypadło :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts