zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ..mimo całej pieknej strony motocykli ;-) ja zdecydowanie preferuje 4 kółka ehheeheeee .ten model bardzo mi odpowiada eheh;-) Quote
Wyjątek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dobrze, że 'tylko' takiego sobie kupił. Mój ma zamiar w najbliższym czasie zafundować sobie Kawasaki Ninja....:crazyeye: Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj tygra sorki, że was nie odwiedzałam obiecuję że nadrobie. Ale super dwie słodzizny:loveu: Quote
Agushka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Beatko :) Nie cytuję po raz kolejny, ale ten samochodzik i mnie przypadł do gustu :) Quote
Kiłi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :cool3: CZeść A Magnus rozgryzł dzisiaj halti Spota. I co ja teraz biedna poczne:placz: Z takim "buldożerem" na smyczy:placz: (:diabloti: ) Quote
eria Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 tygra napisał(a):tak w Warszawie śnieżno (cały dzień padało) :9 i gdzie ta wiosna obiecana? :) cześć Beatko! Przywiozłam wam dziś wiosnę do stolicy:evil_lol: :evil_lol: no w końcu wszystko się pięknie topiło!!! a miałam jechać do Wawy wczoraj a nie dzisiaj - dzięku bogu jechałam dzisiaj bo tyle śniegu oglądać i w nim chodzić to wcale nie jest fajnie :shake: u nas na szczeście wiosna pełną gębą (choć też pochmurno i deszczykowo,ale cieplutko!) jutro ma być 11 stopni :multi: oby! pooglądałam nowości i zmykam spać ;) Quote
tygra Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 cześć dziewczyny!!! Eria dziękuję za wosnę :), faktycznie musiałąs przywieść bo było strasznie a od wczoraj wreszcie roztopy :) Kiłi współczuję tego halti Aga ja też bym takim wózkiem pojeździła :) Arystokratka u nas super pogoda - Eria przywiozła!! :), wreszcie mi t...k nie marznie, a że mokro to nic - ważne że ciepło :) Quote
tygra Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Monika Twój chce moj już kupił i jeździ po lesie po wybojach, błocie, górkach i jeszcze skakac ma zamiar Kitka nadrabiaj nadrabiaj :) Dorrag - przepraszam ale ja zabyła jak masz na imię a pamiętam że bardzo oryginalnie i nie mogę tego brzeboleć że mi wyleciało z główki ... przypomnisz mi? Quote
eria Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dzień doberek !! przepraszam że wywiozłam wiosnę z powrotem, musiała ukradkiem do plecaka wskoczyć, widać lepiej jej na śląsku:p Quote
tygra Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 hej - widzę że na dniach będziemy u eri świętoać drugi pomyk :) Quote
eria Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 tygra napisał(a):hej - widzę że na dniach będziemy u eri świętoać drugi pomyk :) no faktycznie już niedługo :loveu: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :multi::multi::multi:hey jestem .....dogo mi zamula i nie dam rade wstecz odskoczyć:razz: Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 mi tez zamula dogo ;( witamy slicznotki ;* Quote
tygra Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 MI TEŻ DOGO DO KITU CHODZI Witam witam Pancie z piesami :) Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dzień dobry,jak tam u Was bo u mnie słoneczko od samego ranka :loveu: Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dobrze że chociaż ciepełko:p zapraszam na imprezkę:cool3: Quote
tygra Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 eria napisał(a):dobrze że chociaż ciepełko:p zapraszam na imprezkę:cool3: to fakt już lece Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dziendoberek kochaniutka;-)....a u nas swieci słoneczkooooo tylko troszku wiejeee;-) .ech zeby juz ta wiosna tak na dobre sie rozgoscił a....no ale jak Eria tak bedzie ja wywozic i wwozic to ciezko bedzie ...mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu wawka w koncu osłoneczni sie bo wybieram sie do stolicy heeh;-) Buziaczki Quote
Recommended Posts