Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
tak w Warszawie śnieżno (cały dzień padało) :9 i gdzie ta wiosna obiecana?
:)

cześć Beatko! Przywiozłam wam dziś wiosnę do stolicy:evil_lol: :evil_lol: no w końcu wszystko się pięknie topiło!!! a miałam jechać do Wawy wczoraj a nie dzisiaj - dzięku bogu jechałam dzisiaj bo tyle śniegu oglądać i w nim chodzić to wcale nie jest fajnie :shake:
u nas na szczeście wiosna pełną gębą (choć też pochmurno i deszczykowo,ale cieplutko!) jutro ma być 11 stopni :multi: oby!
pooglądałam nowości i zmykam spać ;)

Posted

cześć dziewczyny!!!
Eria dziękuję za wosnę :), faktycznie musiałąs przywieść bo było strasznie a od wczoraj wreszcie roztopy :)
Kiłi współczuję tego halti
Aga ja też bym takim wózkiem pojeździła :)
Arystokratka u nas super pogoda - Eria przywiozła!! :), wreszcie mi t...k nie marznie, a że mokro to nic - ważne że ciepło :)

Posted

Monika Twój chce moj już kupił i jeździ po lesie po wybojach, błocie, górkach i jeszcze skakac ma zamiar

Kitka nadrabiaj nadrabiaj :)

Dorrag - przepraszam ale ja zabyła jak masz na imię a pamiętam że bardzo oryginalnie i nie mogę tego brzeboleć że mi wyleciało z główki ... przypomnisz mi?

Posted

Dziendoberek kochaniutka;-)....a u nas swieci słoneczkooooo tylko troszku wiejeee;-) .ech zeby juz ta wiosna tak na dobre sie rozgoscił a....no ale jak Eria tak bedzie ja wywozic i wwozic to ciezko bedzie ...mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu wawka w koncu osłoneczni sie bo wybieram sie do stolicy heeh;-)
Buziaczki