Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczyny za słowa otuchy :)
a Tosi specjalne podziekowania za super uśmiech :)
Alu raczej chyba (ale tylko chyba) nie bedę nikogo mordować :]

Posted

poszłąm wczoraj wieczorem do koleżanki i wypiłyśmy butelkę domowej roboty wina i humor wrócił, a po faworkach zostało już tylko wspomnienie :)

Posted

oj taaaak, domowej roboty wino to jest to..........
papa, uciekam z Kreosiastym do fryzjera;)
miłego dnia, jaka tam pogoda u Was ? bo tu leje........

Posted

wiecie znalazłam namiary osoby od której kupiłam Tygrę i powiedziaąłm jej że jestem z psa bardzo zadowolona ale chciałąbym poznać prawdę o jej rodzicach bo bokserem to ona nie jest napewno. Zastrzegłąm przy tym że nie mam pretensji żadnych i wyciągnęlam info że tata bokser a mama mix boksia z astem lub dogo canario (nie jest pewna)- zupełnie jak przypuszczałam. Sądzę że raczej z astem bo kanarki są mniej popularne (a pani nie wie bo nie rozpoznaje tych ras)

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Tigierki :loveu: . Dobrze jest poznać prawdziwą rodzinkę swojego pieska :loveu: . Rodziców Kamci kocham nad życie :loveu:.

Posted

cześć Kochane
fakt cicho u mnie ale mi brak czasu zupełnie - jutro mam urodzinki i planuję wypad a dzis jakiś tort i wogóle.
Alu tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia ile i jakich ras przyczyniło si ę do powstania Tygierki ale wiesz ta babska ciekawość :)
Kiłi jak proponujesz zabawić się w detektywa? Nie wiem jak sie dowiedzieć kto mieszał łapy w tej domieszce :), a wciąż ludzie pytają co to za rasa lub czy to - bokser, amstaff, cane corso, dogo canario a nawet ca de bou - oczywiście pytają Ci co widzieli gdzieś na zdjęciach takie psy a na żywo nie. Bo ona tak naprawdę do żadnego nie podobna lub do wszystkich po trochu:). A nawet ktoś powiedział mi kiedyś że pierwszy raz widzi doga de bordeux pręgowanego :D. I jak tu znaleźć odpowiedz...