Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Smaka mi narobiłaś :mad::mad::mad:. Quote
tygra Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 mam dziś doła ...chyba sobie jakiś kryminał poczytam :( może potem zajrzę Quote
Kitka20 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj Tygra oj wiem co czujesz też mam doła trzymaj się Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='tygra']mam dziś doła ...chyba sobie jakiś kryminał poczytam :( może potem zajrzęmasz zamiar kogoś zamordować:cool1: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Na poprawienie humorku Tosia przesyla swoj odlotowy usmiech ;-) ........witanko Beatko .....doła przegon ! niech nie wraca ! ;-) Quote
tygra Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) a Tosi specjalne podziekowania za super uśmiech :) Alu raczej chyba (ale tylko chyba) nie bedę nikogo mordować :] Quote
tygra Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 poszłąm wczoraj wieczorem do koleżanki i wypiłyśmy butelkę domowej roboty wina i humor wrócił, a po faworkach zostało już tylko wspomnienie :) Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oj taaaak, domowej roboty wino to jest to.......... papa, uciekam z Kreosiastym do fryzjera;) miłego dnia, jaka tam pogoda u Was ? bo tu leje........ Quote
tygra Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 wiecie znalazłam namiary osoby od której kupiłam Tygrę i powiedziaąłm jej że jestem z psa bardzo zadowolona ale chciałąbym poznać prawdę o jej rodzicach bo bokserem to ona nie jest napewno. Zastrzegłąm przy tym że nie mam pretensji żadnych i wyciągnęlam info że tata bokser a mama mix boksia z astem lub dogo canario (nie jest pewna)- zupełnie jak przypuszczałam. Sądzę że raczej z astem bo kanarki są mniej popularne (a pani nie wie bo nie rozpoznaje tych ras) Quote
Kiłi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jakby z dogo canario, to bym wreszcie miała wytłumaczenie dlaczego jej minka przypomina mi minke Magnusa:eviltong: :eviltong: hehehe Quote
tygra Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 no tak ale tego to ja już się nie dowiem :) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witanko;-) oooooo poznalismy rodzinke -prawdziwa Tygrusi ;-) ...... boksio czy nie i tak jest kochaniutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Buziole ;-) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hej Tigierki :loveu: . Dobrze jest poznać prawdziwą rodzinkę swojego pieska :loveu: . Rodziców Kamci kocham nad życie :loveu:. Quote
Kiłi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 tygra napisał(a):no tak ale tego to ja już się nie dowiem :) A nie chcesz się zabawić w detektywa:cool3: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ;)czyli sięgnęłaś Tygerce w życie rodzinne:p...najważniejsze że i ty i ona jesteście szczęśliwe:loveu: Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Beatko , co słychać, bo tu cichutko jakoś... Quote
tygra Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 cześć Kochane fakt cicho u mnie ale mi brak czasu zupełnie - jutro mam urodzinki i planuję wypad a dzis jakiś tort i wogóle. Alu tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia ile i jakich ras przyczyniło si ę do powstania Tygierki ale wiesz ta babska ciekawość :) Kiłi jak proponujesz zabawić się w detektywa? Nie wiem jak sie dowiedzieć kto mieszał łapy w tej domieszce :), a wciąż ludzie pytają co to za rasa lub czy to - bokser, amstaff, cane corso, dogo canario a nawet ca de bou - oczywiście pytają Ci co widzieli gdzieś na zdjęciach takie psy a na żywo nie. Bo ona tak naprawdę do żadnego nie podobna lub do wszystkich po trochu:). A nawet ktoś powiedział mi kiedyś że pierwszy raz widzi doga de bordeux pręgowanego :D. I jak tu znaleźć odpowiedz... Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cześć! widzę ze jutro imprezka urodzinowa!!!!!!! Quote
Recommended Posts