Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arystokratka napisał(a):
Witajcie :multi: Przyszłam się przywitać :D:D:D:D:D

Już to Ci wczoraj leemonca mówiła ale ja powtórzę "za powielanie tekstów w różnych wątkach możesz bana zarobić"

Hej Tygra świetna ta Boksia w tym halti ale ja bym się chyba nie zdecydowała na to

Posted

Już to Ci wczoraj leemonca mówiła ale ja powtórzę "za powielanie tekstów w różnych wątkach możesz bana zarobić"

Naprawdę :-o :-o ? Ups to ja niewiedziałam :oops:
dziękuje kochana że mi to uświdomiłaś :loveu: .

Posted

Tygra chodzi calkiem ładnie w halterze i nie ciągnie prawie wcale. Jestem zadowolona bo wracam ze spaceru mniej zmęczona niż wcześniej :).
a teraz foteczki

Posted

[quote name='tygra']Tygra chodzi calkiem ładnie w halterze i nie ciągnie prawie wcale. Jestem zadowolona bo wracam ze spaceru mniej zmęczona niż wcześniej :).
a teraz foteczki

Nie wmawiaj mi że te fotki są z dnia dzisiejszego :mad: Bo u nas śniegu nie ma :multi::multi::multi: Od dawna :loveu:

Posted

Uaaa widze, że kupiłaś halti kobitce. I jak tam na dzień dzisiejszy sobie radzi? Spot po 2 dniach się przyzwyczaił. Wymiziać prosze ode mnie obie damy:loveu:

Posted

w haliti już prawie się przyzwyczaiłą - nie ciągnie.
Doberman to 10 letni facet który chciał zdemoralizować mi Tygrę - ale się nie dała :). Za to i on i ona się wybiegali :)