tygra Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Bodziulka napisał(a):"pier dol ca" :evil_lol: taaa coś w tym jest, a ja coś ostatnio ciężko trybię więc dziękuję za podpowiedz ;) ale muszę nadmienić że po tym spacerku o 15 siłą ją ciągnęłam na siusiu i do teraz jest całkiem zdechła leży i chrapie :) Quote
apple Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jaka śliczna boksia!:multi: I te fafulki do całowania i te uszka kłapciatki! Prze-pięk-na po prostu!!!!! Quote
leemonca Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ha, ha, ha, uszka ułożyły się suni tak jak mojemu Hakerowi !!! :evil_lol: Quote
bonita Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A gdzie to te zdjęcia robiłaś w Psiankowicach? Widzę jednego grożniego z koszykiem na dziubie :) Quote
tygra Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 bonita napisał(a):A gdzie to te zdjęcia robiłaś w Psiankowicach? Widzę jednego grożniego z koszykiem na dziubie :) ten z koszykiem przyszedł bez zaproszenia, a miejsce akcji toWarszawa Jelonki (też zoologicznie :)) Quote
tygra Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Skrzyneczka z zabawkami Tygry – gdy chce się pobawić to ściąga wieczko łapą i wszystko po kolei wygiąga (szkoda że po sobie nie sprząta) Patrz jakie mam skarby – pobawimy się? Zaraz cię znajdę, znajdę cię.... Nikt się ze mną nie bawi to idę spać- bez łaski Quote
Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ale ma skrzyneczkę:cool3: :cool3: "Zaraz cię znajdę, znajdę cię.... " :evil_lol: i co znalazła :razz: Quote
tygra Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale ma skrzyneczkę:cool3: :cool3: "Zaraz cię znajdę, znajdę cię.... " :evil_lol: i co znalazła :razz: gumową kiełbaskę:cool3: Quote
tygra Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 a i króliczka pluszowego - ale kiełbaska była w jej mniemaniu bardziej atrakcyjna Quote
Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mój Medorek miał też kiedys takie kiełbaski/paróweczki na sznureczku, bardzo je lubiał:lol: :lol: , dopóki nie dopadł się do nich wredny Dinek:roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 tygra napisał(a): a po zabawie czas na spanie:D Quote
agbar Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 witam cieplutko:) Tygra rosnie jak na drozdzach:) Quote
bonita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 tygra napisał(a):Skrzyneczka z zabawkami Tygry – gdy chce się pobawić to ściąga wieczko łapą i wszystko po kolei wygiąga (szkoda że po sobie nie sprząta) Patrz jakie mam skarby – pobawimy się? Zaraz cię znajdę, znajdę cię.... Fajnie mają swoje pudełko na zabawki;) , a u mnie to wszystko jest razem psie zabawki i dzieci:evil_lol: i potem pies przychodzi i kopie w wielkim pudle z zabawkami aż znajdzie swoja nogę od kurczaka, albo krokodylka, a dzieci wkurzone bo pełno ich zabawek przy okazji na ziemi (ale ładnie za pieskami sprzątają:diabloti: ) Quote
tygra Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 bonita napisał(a):Fajnie mają swoje pudełko na zabawki;) , a u mnie to wszystko jest razem psie zabawki i dzieci:evil_lol: i potem pies przychodzi i kopie w wielkim pudle z zabawkami aż znajdzie swoja nogę od kurczaka, albo krokodylka, a dzieci wkurzone bo pełno ich zabawek przy okazji na ziemi (ale ładnie za pieskami sprzątają:diabloti: ) u mnie też się czasem coś pomiesza, tylko że ani psy ani dziecko nie chcą sprzątać:shake: Quote
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 tygra napisał(a):Skrzyneczka z zabawkami Tygry – gdy chce się pobawić to ściąga wieczko łapą i wszystko po kolei wygiąga (szkoda że po sobie nie sprząta) Jak one grzecznie wyciągają zabaweczki,szkoda że tak grzecznie nie sprzątają :lol:. Moje też mają w koszyczku zabawki i Misia-buldozka francuska przez to ma dodatkowe zajęcie,bo non stop robi w nim inwentaryzację.Jak się nie zgadza stan koszyczka...to awantura w domu że ho ho :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Niektórym to futra nawet trzepie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
tygra Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 misiaczek napisał(a):Jak one grzecznie wyciągają zabaweczki,szkoda że tak grzecznie nie sprzątają :lol:. Moje też mają w koszyczku zabawki i Misia-buldozka francuska przez to ma dodatkowe zajęcie,bo non stop robi w nim inwentaryzację.Jak się nie zgadza stan koszyczka...to awantura w domu że ho ho :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Niektórym to futra nawet trzepie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. a to złośnica - przydałby mi się taki stróż porządku:evil_lol: Quote
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 tygra napisał(a):a to złośnica - przydałby mi się taki stróż porządku:evil_lol: Tak..to porządna dziewczyna ;),prawdziwy stróż :lol:.Z chytrości,gromadzi zabaweczki koło siebie,co by inni się nie bawili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
leemonca Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 misiaczek napisał(a):Tak..to porządna dziewczyna ;),prawdziwy stróż :lol:.Z chytrości,gromadzi zabaweczki koło siebie,co by inni się nie bawili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jednym słowem PIES OGRODNIKA :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bonita Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Moich zabawki jak już pisałam są w pudełku razem z dziecinnymi, ale gdy mojej najstarszej odbija (raz w roku miewa urojoną ciążę tak już od 2 lat) to wtedy wszystkie psie zabawki(i co która ładniejsza moich dzieci) są zanoszone na jej fotelik, zbiera ich tak dużo że sama potem spi na ziemi(żeby jej "dzieci" miały wygodnie). Ostatnio nawet chciała porwać świnkę morską z klatki! Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 bonita napisał(a):Moich zabawki jak już pisałam są w pudełku razem z dziecinnymi, ale gdy mojej najstarszej odbija (raz w roku miewa urojoną ciążę tak już od 2 lat) to wtedy wszystkie psie zabawki(i co która ładniejsza moich dzieci) są zanoszone na jej fotelik, zbiera ich tak dużo że sama potem spi na ziemi(żeby jej "dzieci" miały wygodnie). Ostatnio nawet chciała porwać świnkę morską z klatki! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: mojej znajomej suczka jak raz miala urojona to opiekowala si epluszowa zabawka hahaha alemialam polewke z tego jak widzialam jak ja myje i przenosi w pyszczku :lol: Quote
bonita Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: mojej znajomej suczka jak raz miala urojona to opiekowala si epluszowa zabawka hahaha alemialam polewke z tego jak widzialam jak ja myje i przenosi w pyszczku :lol: Najlepiej wygląda jak nosi swojego ulubienca krokusia, robi to bardzo delikatnie żeby czasem nie piszczał(bo to gumowa piszczałka:roll: ), a ja jej robie na złość i ściskam:diabloti: -piszczy w niebogłosy ,wtedy delikatnie go zabiera i odchodzi obrażona, a inne psy patrza na nia:hmmmm: . Quote
mar....ka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Najlepiej wygląda jak nosi swojego ulubienca krokusia, robi to bardzo delikatnie żeby czasem nie piszczał(bo to gumowa piszczałka:roll: ), a ja jej robie na złość i ściskam:diabloti: -piszczy w niebogłosy ,wtedy delikatnie go zabiera i odchodzi obrażona, a inne psy patrza na nia:hmmmm: .Wczoraj 17:33Sadystka z Ciebie:diabloti: :diabloti: :diabloti: A z tą świnka mnie zaciekawiło....hehe, jak mozna to wiecej szczegółów poproszę:evil_lol: P.S. Kana kiedyś kradła zabawki Łukasza-pluszaki (im większy, tym lepszy)- na szcęście jej minęło i nie ma już awantur, że miś pogryziony:)))) Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 spotkaliśmy kiedyś pana z boksią, już dorosłą 7- mio letnią, która strasznie się garnęła do Hakerka (i wzajemnie) i pan odciągnął ją bardzo energicznie (bardzo energicznie :-o ) aż mi się jej zrobiło żal, z komentarzem " i znowu będzie ciąża urojona". Mając samca (drugiegon zresztą) nie zdawałam sobie sprawy, że rzeczywiście tak jest! Quote
Recommended Posts