tygra Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Moja siostra z Tygrą a to z moim synkiem – Łukaszkiem a to po spacerze – pies „zdechł” Quote
e.v.a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='tygra'] a to z moim synkiem – Łukaszkiem no prosze jaka grzeczna dziewczynka :multi: :loveu: :cool3: Quote
Medorowa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ale masz ślicznego synka:p Pieska też, ale to już mówiłam :eviltong: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='leemonca']synek śliczny, bo podobny do Mamusi :loveu: dziękuję :), ale do Taty podobny :cool3: nowe fotki z lenistwa w zaciszu domowym -nie mam siły nigdzie iść na spacerek Śpioszek ząbki Quote
tygra Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale masz ślicznego synka:p Pieska też, ale to już mówiłam :eviltong: :loveu: :loveu: ale mi sie trafiło nie :) śliczni oboje szkoda że tak samo psocą - ale cóż ideałów widać nie ma :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 tygra napisał(a):ale mi sie trafiło nie :) śliczni oboje szkoda że tak samo psocą - ale cóż ideałów widać nie ma :evil_lol: W DOMU MASZ ZA TO PODWÓJNIE WESOŁO;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='tygra']dziękuję :), ale do Taty podobny :cool3: nowe fotki z lenistwa w zaciszu domowym -nie mam siły nigdzie iść na spacerek Śpioszek ząbki do taty może i podobny, ale śliczny jak mamusia :cool3: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='tygra'] ząbki Pancia męczyła śpiącą ślicznotkę:evil_lol: Quote
tygra Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 bonita napisał(a):Pancia męczyła śpiącą ślicznotkę:evil_lol: pancia jest wredna i wciąż zneca sie nad pieseczkami:evil_lol: Quote
mar....ka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ale mnie nie było:))) Po pierwsze siostra do Ciebie podobna!!! Po drugie Łukaszek śliczniutki :) Po trzecie faktycznie męczysz sunię z tymi ząbkami:) Quote
tygra Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 majoka napisał(a):Ale mnie nie było:))) Po pierwsze siostra do Ciebie podobna!!! Po drugie Łukaszek śliczniutki :) Po trzecie faktycznie męczysz sunię z tymi ząbkami:) zgadzam się ze wszystkimi punktami:lol: Quote
tygra Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 no to troszkę nowych fotek spacerek Brendzia wieczorne spotkanko Z ulubioną koleżanką – seterką irlandzką widok ogólny – Tygra w środkowej części zdjęcia i znów zabawa Quote
tygra Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 domek – zabawy Brenda jakiś raz na dzien przypomina sobie że zapasy sa fajne Quote
Medorowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jej ile pisiów:crazyeye: :crazyeye: No to niezłe to spotkanko piesów;) :lol: Quote
Bodziulka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A ja spotkałam dzisiaj dziewczyny - na żywo :cool3: i musze Wam powiedzieć, że Tygra to istny wulkan energii z przejawami "*******ca" ;) za to Brenda - to oaza cierpliwości :loveu: Quote
tygra Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Bodziulka napisał(a):A ja spotkałam dzisiaj dziewczyny - na żywo :cool3: i musze Wam powiedzieć, że Tygra to istny wulkan energii z przejawami "*******ca" ;) za to Brenda - to oaza cierpliwości :loveu: z jakimi przejawami? Quote
tygra Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 a tak wogóle to było nam bardzo miło Basiu że się z nami spotkałaś :) Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 tygra napisał(a):z jakimi przejawami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie doczytałaś :razz: Fajne fotki psich zapasów:p Quote
tygra Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie doczytałaś :razz: Fajne fotki psich zapasów:p no właśnie nie doczytałam:oops: proszę o tłumaczenie!:roll: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 tygra napisał(a):no właśnie nie doczytałam:oops: proszę o tłumaczenie!:roll::shake:bo pewno i tak wypipkuje:p Quote
Bodziulka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 tygra napisał(a):z jakimi przejawami? "pier dol ca" :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Bodziulka napisał(a):"pier dol ca" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts