tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dzień doberek czas na spacerek :lol: :multi: Quote
drzalka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hejka tygro i panienko :D:P:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cześć! jaką tam macie pogode w Warszawie bo jutro jadę i nie wiem jak się ubrać, bo znając życie mogę na śnieg trafić...;) Quote
Wyjątek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 eria napisał(a):cześć! jaką tam macie pogode w Warszawie bo jutro jadę i nie wiem jak się ubrać, bo znając życie mogę na śnieg trafić...;) U nas zarówno wczoraj jak i dziś było słonecznie :) Wydaje mi się, że wczoraj cieplej ale może to dlatego, że dziś lekki wietrzyk był... Jest tak ok 12-15 stopni w cieniu a w słoneczku to wczoraj nawet 22 było :) Jak dla mnie adidaski, dzinsy, jakas bluzeczka i cienka kurtka na to i było mi dzis całkiem okej w tym :)] Taka pogoda ma sie do konca tygodnia podobno utrzymać :D Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no to może przynajmniej raz trafię na ładną pogodę :loveu: u nas dokładnie tak samo jest jak opisujesz;) Quote
drzalka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 gdzies sie zawieruszuszyla :D.. a juz zegnam, dobranoc, do jutra :D Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć :) Jestem a Cię nie ma nie ma mnie a Ty jesteś:evil_lol: Moja vena na moment się obudziła:evil_lol: Quote
tygra Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 cześć dziewczyny w domu komp narazie nie działa :( a Tygra naderwałą sobie więzadlo kolanowe i kuleje - mam obserwować przez tydzień, zero biegania i skakania a potyem sie okarze co dalej. Boję się strasznie co będzie - grozi jej operacja :( Quote
drzalka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 o jejku bidna Tygra... bez zabawy, skakania begania....trzymamy kciuki, i szybkieo powrotu do zrowia Quote
DORRAG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Oj biedna Tygra....Trzymam bardzo mocno kciuki. Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 tygra napisał(a):cześć dziewczyny w domu komp narazie nie działa :( a Tygra naderwałą sobie więzadlo kolanowe i kuleje - mam obserwować przez tydzień, zero biegania i skakania a potyem sie okarze co dalej. Boję się strasznie co będzie - grozi jej operacja :( Biedne '' maleństwo " :shake: :shake: Mój jak był mały miał naderwane wiązadło - w najgorszym przypadku miał kuleć całe życie:shake: Ale wszystko dobrze się skończyło i tu też tak będzie:lol: Quote
Kitka20 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ojjojjoj mam nadzieje że wszystko będzie dobrze trzymamy kciuki i łapki za Tygrę Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 cześć Beatko!! Mam nadzieję i trzymam kciuki ze wszystko będzie dobrze z Tygrunią, wymiziaj ją porządnie ode mnie, skoro bidula nie może biegać i się bawić to miziaj ją dużo!! Quote
Recommended Posts