Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
cześć!
jaką tam macie pogode w Warszawie bo jutro jadę i nie wiem jak się ubrać, bo znając życie mogę na śnieg trafić...;)

U nas zarówno wczoraj jak i dziś było słonecznie :)
Wydaje mi się, że wczoraj cieplej ale może to dlatego, że dziś lekki wietrzyk był... Jest tak ok 12-15 stopni w cieniu a w słoneczku to wczoraj nawet 22 było :)
Jak dla mnie adidaski, dzinsy, jakas bluzeczka i cienka kurtka na to i było mi dzis całkiem okej w tym :)]
Taka pogoda ma sie do konca tygodnia podobno utrzymać :D

Posted

cześć dziewczyny
w domu komp narazie nie działa :(
a Tygra naderwałą sobie więzadlo kolanowe i kuleje - mam obserwować przez tydzień, zero biegania i skakania a potyem sie okarze co dalej. Boję się strasznie co będzie - grozi jej operacja :(

Posted

tygra napisał(a):
cześć dziewczyny
w domu komp narazie nie działa :(
a Tygra naderwałą sobie więzadlo kolanowe i kuleje - mam obserwować przez tydzień, zero biegania i skakania a potyem sie okarze co dalej. Boję się strasznie co będzie - grozi jej operacja :(

Biedne '' maleństwo " :shake: :shake:
Mój jak był mały miał naderwane wiązadło - w najgorszym przypadku miał kuleć całe życie:shake: Ale wszystko dobrze się skończyło i tu też tak będzie:lol:

Posted

cześć Beatko!! Mam nadzieję i trzymam kciuki ze wszystko będzie dobrze z Tygrunią, wymiziaj ją porządnie ode mnie, skoro bidula nie może biegać i się bawić to miziaj ją dużo!!