Kiłi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 tygra napisał(a):jestem w pracy a tu fot nie mam :( jutro coś wrzucę obiecuję :) Trzymam za słowo:eviltong: A wogóle to dzieńdybry:cool3: :loveu: Quote
tygra Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 włąśnie byłąm w galerii u Kamci a tam zamkniete - ciekawe co sie stało? Kiłi dzień dobry bedą fotki obiecuję Ania fajnie jak szef wyjdzie :) Quote
BeaC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj..imienniczko.....................jak będziesz miała mniej pracy.wstaw jakieś fotki.chętnie pooglądam:lol::lol::lol: Quote
tygra Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 najpierw je dziś pstryknąc muszę, potem jak dam radę to może nawet wieczorkiem wrzucę :) Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 zrób foty na spacerku, bo u Ciebie jest więcej domowych niż spacerkowychi odczuwam niedobór tych drugich:evil_lol: Quote
tygra Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 bo my teraz na bieganko chodzimy o 20.30 tak do 22 a wtedy ciemno jest już. Jak wracam z pracy to psiulki na 5 minut na syczy i lecę po synunia do przedszkola więc musiałąm je przestawić. Chyba że na smyczce zrobię lub choć na chwilę spróbuję wyjsć wczesniej luzem Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 tygra napisał(a):najpierw je dziś pstryknąc muszę, potem jak dam radę to może nawet wieczorkiem wrzucę :) zapracowana i zagoniona jesteś , ale pewnie dasz radę zapodac foteczki... zajrzymy pózniej...:loveu: Quote
drzalka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 my czywiscie też czekamy do wieczorka na fotki :D:P Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja już dzisiaj chyba nie obejrzę, ale za to jutro na pewno :razz: dzieńdoberek!!! Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja będę czekac cierpliwie i już dziś obejrzę :D mam nadzieję, że bedą jakieś spacerowe :D cześć :D:multi: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :multi:cześć ......a zaniedługo wieczorne spacerki będą fajniejsze bo dłużej będzie jasno;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziendoberek panciu 2 uroczych suczydełek ;-) wiosenne buziaki slemy ;-) Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć ......a zaniedługo wieczorne spacerki będą fajniejsze bo dłużej będzie jasno;) ja juz się tego nie moge doczekać :D u nas we zeszłym roku na wiosne i na jesieni (i tak co roku zresztą) psy wychodzily ok 16-17, teraz o tej porze nikogo nie ma :shake: a ja wczesniej nie moge bo jestem w szkole:mad: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 .swietneeeeeeeeee ...tako boroczka ;-) ...... Quote
BeaC Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hej.witaj z samego rana..... o i widzę że jakieś nowe zdjęcia są:multi::multi::multi::multi: Quote
tygra Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 cześć dziewoje!!!! obiecałąm to wkleiłam :) u nas dziś taka pogoda że tylko na dworek a ja głupia w pracy Quote
DORRAG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć:p :loveu: :loveu: :loveu: Boziu jakie oczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts