Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='tygra'] Rinuś - fajnie że fotka Ci się podoba liczę na Twój głos :) hehe to licz tylko sie nie przelicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie no dam Ci glos ale za ile pkt to jeszcze nie wiem:eviltong::eviltong: Quote
Agnieszka PPP Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć dziewczyny:loveu: :loveu: w końcu mam czas na odwiedziny galerii;) Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 eria jaki cudny banerek :) dziekuję !!!!!!!!!!!!!!!! jesteś cudowna :) cześć dziewczynki :) Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='tygra']eria jaki cudny banerek :) dziekuję !!!!!!!!!!!!!!!! jesteś cudowna :) cześć dziewczynki :) bo pisałaś u Kasi,że lecisz się do obcych o banerek prosić, a masz mnie pod ręką!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 tygra napisał(a):dzięki to jeszcze oavatarek poproszę :) się robi :D Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 huuurrrra!!!! a może być taki zmieniający się jak u Ciebie? Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 berek doberek Madzia :) Eria ładniutki a da radę zmieniający - co bym obie dziołchy miała? Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 dzięki przed chwilą napisaąłm tą prośbę u Ciebie :) Quote
Wyjątek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ale fajniutkie :D szkoda, że ja tak nie umiem... Niekatórzy to maja zdolności, no! :cool3: :) Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wyjątek napisał(a):ale fajniutkie :D szkoda, że ja tak nie umiem... Niekatórzy to maja zdolności, no! :cool3: :) nio :), eria ma talent :) Quote
BeaC Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='leemonca']Mój ciągnie do wszystkiego co się rusza (czasem i do tego co się nie rusza), najgorsze jest to, że ma takie nagłe zrywy, muszę być stale skoncentrowana na jego zachowaniu, bo jak nie, to gubię za nim buty He he he... ty gubisz buty.a ja padam na kolana.......Lucha tak ciągnie że chyba zakupię szelki i będzie ciągać oponę.........może to ją trochę zmęczy(niewieżę, ale nadzieja matką.....) Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cześć Beatko w ten śliczny sobotni dzionek :cool3: zrobię Ci ten banek o który prosiłaś w mojej galeri ;) Quote
Recommended Posts