Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka napisał(a):
Cześć Beatko :)

Ty może ostrzegaj ze wstawiasz coś takiego bo ja ze śmiechu w kawę sobie naplułam:evil_lol::evil_lol:

bo ja wredna baba jestem i lubię działąć przez zaskoczenie:evil_lol:

Kasiu witaj:multi:

Posted

tygra napisał(a):
tu moja koleżanka (pani Terusia) sprawdza elastyczność pysia Tygry

tygra napisał(a):

Witaj
przejżałam pobieznie Twoją galerię i znalaząłm takie oto foty..... super rozciagliwa miordeczka..... a ta Pani to chyba niezbyt zadowolona z całusków???? hehehehe
widzę że trafiłam do galerii swojej imienniczki........a boksery uwielbiam odkąd mialam własnego...psa o imieniu tyson.....
.......nawet zamiast Luśki mial być bokser..........:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

cześć suczki :razz:, powiedz mi proszę jak się sprawuje Tygra w halterze?
qrcze, mam już powyrywane ręce ze stawów, niby umie ładnie chodzić tem mój czubek przy nodze, ale jak nie ma nikogo dookoła. Co się raczej nie zdarza :shake:

Posted

.......................lemonca ja na swojej suczy wyprubowalam wszystkiego.............jak mieszkałyśmy w Opolu to przy nodze jeszcze chodziła.............eraz przez wiochę nie ma mocnego na nią................szelki łańcuszek piłeczka smakołyki.nic........ciągnie jak zwariowana

Posted

Mój ciągnie do wszystkiego co się rusza (czasem i do tego co się nie rusza), najgorsze jest to, że ma takie nagłe zrywy, muszę być stale skoncentrowana na jego zachowaniu, bo jak nie, to gubię za nim buty

Posted

leemonca napisał(a):
Mój ciągnie do wszystkiego co się rusza (czasem i do tego co się nie rusza), najgorsze jest to, że ma takie nagłe zrywy, muszę być stale skoncentrowana na jego zachowaniu, bo jak nie, to gubię za nim buty

a ja już nie gubie :)
halter jest cudowny, jednym palcem sucz prowadze :)
a rece miałąm już do kolan przez 4 dni szarpała się jak ryba na wędce a teraz jest super. Dodam że w kolczatce tak ciągnęłą że dziury w szyi miałą a i tak ciagnęła. HALTI jest boskie:multi:

Posted

Leemonce - taa do nauki jak ma co innego to ciągnie ile wlezie. Zakłądam to prawie caly czas :)

Rinuś - fajnie że fotka Ci się podoba liczę na Twój głos :)

Posted

hej Beatko
to chyba stare fotki,a wcześniej ich nie widziałam:

ale widać ze Tygrunia co jak co ale pysio ma bardzo rozciagliwy:evil_lol:

Posted

co jak co ale to fakt, ona wszędzie ma zapasy skóry - mam nadzieję że nie zechce ich wypełnić bo mi sąsiad powiedział że się z Tygierki sterydowiec robi - już 32 kg waży niunia a jeszcze roku nie ma. A fotki stare - z przed 3-4 miesięcy :)

Posted

[quote name='tygra']o witam Cię imienniczko. Mój sucz jest mixem boksia z amstaffem prawdopodobnie.
A tam z amstaffem. Z dogo canario i już:eviltong: :eviltong:

Posted

Cześć Tygerki:multi:
My tak z pytankiem te halti to naprawde super sprawa???? bo ja słyszałam że są wielkie minusy tzn slyszalam ze byly przypadki zlamania karku czy cos w tym stylu jesli to nie prawda to nie linczujcie mnie ja tylko pytam bo sama mysle nad nim