Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 eria napisał(a):http://images21.fotosik.pl/39/49644ae11e23a9ee.jpg to daj na konkurs!! juz widzialam ze jest w konkursie:multi: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 dobra dałąm dwa za waszą radą to w kategorii śmieszne a to w kategorii inne Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czeeeeeeść:multi::multi::multi::multi: no jaka dzidzia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Beatko :) Ty może ostrzegaj ze wstawiasz coś takiego bo ja ze śmiechu w kawę sobie naplułam:evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Agushka napisał(a):Cześć Beatko :) Ty może ostrzegaj ze wstawiasz coś takiego bo ja ze śmiechu w kawę sobie naplułam:evil_lol::evil_lol: bo ja wredna baba jestem i lubię działąć przez zaskoczenie:evil_lol: Kasiu witaj:multi: Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 tygra napisał(a):tu moja koleżanka (pani Terusia) sprawdza elastyczność pysia Tygry tygra napisał(a): Witaj przejżałam pobieznie Twoją galerię i znalaząłm takie oto foty..... super rozciagliwa miordeczka..... a ta Pani to chyba niezbyt zadowolona z całusków???? hehehehe widzę że trafiłam do galerii swojej imienniczki........a boksery uwielbiam odkąd mialam własnego...psa o imieniu tyson..... .......nawet zamiast Luśki mial być bokser..........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 o witam Cię imienniczko. Mój sucz jest mixem boksia z amstaffem prawdopodobnie. Cieszę się z odwiedzinek :). Pozdrawiam Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 bardzo dsobrzre ze zglosilas ta fote na konurs:multi::multi::multi: napewn bedzie w pierwszej 3 :D Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 cześć suczki :razz:, powiedz mi proszę jak się sprawuje Tygra w halterze? qrcze, mam już powyrywane ręce ze stawów, niby umie ładnie chodzić tem mój czubek przy nodze, ale jak nie ma nikogo dookoła. Co się raczej nie zdarza :shake: Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 .......................lemonca ja na swojej suczy wyprubowalam wszystkiego.............jak mieszkałyśmy w Opolu to przy nodze jeszcze chodziła.............eraz przez wiochę nie ma mocnego na nią................szelki łańcuszek piłeczka smakołyki.nic........ciągnie jak zwariowana Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mój ciągnie do wszystkiego co się rusza (czasem i do tego co się nie rusza), najgorsze jest to, że ma takie nagłe zrywy, muszę być stale skoncentrowana na jego zachowaniu, bo jak nie, to gubię za nim buty Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 leemonca napisał(a):Mój ciągnie do wszystkiego co się rusza (czasem i do tego co się nie rusza), najgorsze jest to, że ma takie nagłe zrywy, muszę być stale skoncentrowana na jego zachowaniu, bo jak nie, to gubię za nim buty a ja już nie gubie :) halter jest cudowny, jednym palcem sucz prowadze :) a rece miałąm już do kolan przez 4 dni szarpała się jak ryba na wędce a teraz jest super. Dodam że w kolczatce tak ciągnęłą że dziury w szyi miałą a i tak ciagnęła. HALTI jest boskie:multi: Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ale cały czas na tym ją prowadzisz?, czy posłużyło ci tylko do nauki? Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Leemonce - taa do nauki jak ma co innego to ciągnie ile wlezie. Zakłądam to prawie caly czas :) Rinuś - fajnie że fotka Ci się podoba liczę na Twój głos :) Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 qrcze, będę musiała coś wymyślić. On jest coraz silniejszy, a ja coraz słabsza :razz: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hej Beatko to chyba stare fotki,a wcześniej ich nie widziałam: ale widać ze Tygrunia co jak co ale pysio ma bardzo rozciagliwy:evil_lol: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 co jak co ale to fakt, ona wszędzie ma zapasy skóry - mam nadzieję że nie zechce ich wypełnić bo mi sąsiad powiedział że się z Tygierki sterydowiec robi - już 32 kg waży niunia a jeszcze roku nie ma. A fotki stare - z przed 3-4 miesięcy :) Quote
Kiłi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='tygra']o witam Cię imienniczko. Mój sucz jest mixem boksia z amstaffem prawdopodobnie. A tam z amstaffem. Z dogo canario i już:eviltong: :eviltong: Quote
Kitka20 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Tygerki:multi: My tak z pytankiem te halti to naprawde super sprawa???? bo ja słyszałam że są wielkie minusy tzn slyszalam ze byly przypadki zlamania karku czy cos w tym stylu jesli to nie prawda to nie linczujcie mnie ja tylko pytam bo sama mysle nad nim Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Żeby nie było że nie zaglądam - JESTEM !! Quote
Recommended Posts