Rinuś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 to wszystkiego najlepszego juz teraz bo jutro moze mnie nie byc na necie!!:multi::multi::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::beerchug::drinka::drinka::drinka::drinka::laola::laola::popcorn::popcorn::popcorn: Twoje zdrowie:p:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja poczekam do północy i wtedy złożę życzenia :razz:. Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witanko złociutka;-) ..uuuuuuu balanga bedzie !!!!!!!!!! trza poczekac jeszcze troszke eheh ;-) Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tu trzeba detektywa:cool3: :cool3: :cool3: :p Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 KOCHANA BEATKO .... Niech smutek zniknie w gorskim potoku by radosc kwitła jak róza co roku By na TWEJ twarzy promyczek słonca nigdy nie zniknął i trwał do konca...!!!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZY CAłA ZUZOLANDIA !!!!!!! ........STO LATEK !!!!!!....... I DUZO MIłOSCI !!!!!!!........ Quote
e.v.a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 witaj wszystkiego najlepsiejszego:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [SIZE="6"]Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażen i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Beatko !!!!!!!!!!!!!!! :drink1: Twoje zdrówko!!!!!!!!!!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wszystkiego najlepszego Beatko :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola: :laola: Możemy się też napić :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 oooo!!! a tu imprezka!!!! ale wpadlam!!!! sto latek życzymy Quote
tygra Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 KOCHANE Dziękuję za życzonka - mam dziś kaca i brak mi sił. W końcu starość nie radość :) już 31latek Do tego od dziś nie palę tj. rzucam palenie :). Może potem zajrzę do Was jak ból głowy odejdzie :) Quote
Agushka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Oj Beatko a ja jak zwykle spóźniona :oops: Ale też składam Ci najserdeczniejsze życzenia wszystkiego, co w życiu najlepsze i w związku z ostatnim postem - wytrwałości w postanowieniu :buzi: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :oops::oops::oops:spóźniłam się Wszystkiego Naj naj naj lepszego:BIG::tort::laola::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
tygra Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dzięki dziewczyny za życzonka :) Quote
Kiłi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 tygra napisał(a):cześć Kochane fakt cicho u mnie ale mi brak czasu zupełnie - jutro mam urodzinki i planuję wypad a dzis jakiś tort i wogóle. Alu tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia ile i jakich ras przyczyniło si ę do powstania Tygierki ale wiesz ta babska ciekawość :) Kiłi jak proponujesz zabawić się w detektywa? Nie wiem jak sie dowiedzieć kto mieszał łapy w tej domieszce :), a wciąż ludzie pytają co to za rasa lub czy to - bokser, amstaff, cane corso, dogo canario a nawet ca de bou - oczywiście pytają Ci co widzieli gdzieś na zdjęciach takie psy a na żywo nie. Bo ona tak naprawdę do żadnego nie podobna lub do wszystkich po trochu:). A nawet ktoś powiedział mi kiedyś że pierwszy raz widzi doga de bordeux pręgowanego :D. I jak tu znaleźć odpowiedz... Ja przez pewien czas mówiłam ludziom, że Spot to bokser argentyński a Tops (po obstrzyżeniu) charcik boloński...a oni wierzyli:crazyeye: :megagrin: :splat: Za to jak siostra raz powiedziała, że Spot to kundel to odskoczyli i zaczeli się dziwić, że niby kundel tak nie wygląda:evil_lol: :evil_lol: I ja Ci życze duuuuuuuuuuuużo szczęścia, piechów, kaski i ogólnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:new-bday: :BIG: :tort: :beerchug: :drinka: :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I ja tez sie spoznilam z zyczeniami :placz: :placz: Zdrowia-życzę dziś Tobie, okazja taka nie codzień się zdarza, aby wyrazic słowami,co serce w ciszy codzień powtarza. Szczęścia-życzę Ci również takiego,jak Ty sama pragniesz, bo dobrze gdy będzie przy Tobie, a Ty-czym ono jest-odgadniesz. Miłości-życzę Ci szczerze bo ona filarem jest życia. śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. Stu lat-w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście Twój bagaż życiowy-mądrość- przykładem dla innych niech będzie. Spełnienia marzeń najskrytszych niech bedą realne i jasne.Marzenia spełniają się często niech spełnią się też twoje własne! Radości-też życzę Ci wiele by Twoją twarz uśmiech zdobił, a jeśli się czasem zasmucisz to tylko na krótką chwilę. Wytrwałości-życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwa bądz i odważna, by rzeczy dokonac wielu! Quote
tygra Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 dzięki Kiłi za życzonka, a to fakt że ludzie pojęcia nie mają o psach a głupoty gadają lub w głupoty wierzą. ostatnio spotkaąłm na spacerze kolesia z 4 mies bernardynem. Powiedział że ma też sukę stafordkę i że będzie ją krył mojej koleżanki amstaffem. dodam że amstaff bez rodowodu,a owa staffordka wyższa ponoć od mojej suni, a przecież stafordy mają niższy wzrost od amstaffa a te wg wzorca ok 43-48 cm mają mieć. Tygra ma 59cm więc ta stafordka to raczej stafordką nie jest . nie dyskutowałąm z nim i nie tłumaczyłam bo to nic by nie dało, ale koleżankę dorwałam i zrobiłam jej pranie mozgu. Więc stwierdziła że nie będzie uzyczała swego psa do krycia. dzięki Daga - bardzo ładne życzenia Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziendoberkowo-wieczorkowo ;-) ...a my bylim dzisiaj w gorkach na kuligu ehheh ale było fajniscie ;-)...... Buziaczki Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 tygra napisał(a): ostatnio spotkaąłm na spacerze kolesia z 4 mies bernardynem. Powiedział że ma też sukę stafordkę i że będzie ją krył mojej koleżanki amstaffem. dodam że amstaff bez rodowodu,a owa staffordka wyższa ponoć od mojej suni, a przecież stafordy mają niższy wzrost od amstaffa a te wg wzorca ok 43-48 cm mają mieć. Tygra ma 59cm więc ta stafordka to raczej stafordką nie jest . nie dyskutowałąm z nim i nie tłumaczyłam bo to nic by nie dało, ale koleżankę dorwałam i zrobiłam jej pranie mozgu. Więc stwierdziła że nie będzie uzyczała swego psa do krycia. I dobrze:multi: :multi: :multi: Ja też już paru osobom przemówiłam do rozomu, jeśli chodzi o rozmnażanie psów:cool3: Quote
tygra Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 cześć Wszystkim nikt do nas dziś nie zajrzał - trochę mi smutno.... Quote
Agushka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cześć Beatko :) Zaglądam i witam i uśmiechnij się troszkę :) Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 tygra napisał(a):cześć Wszystkim nikt do nas dziś nie zajrzał - trochę mi smutno.... haha to sie nazywa wzbudzanie litosci:evil_lol: :evil_lol: czesc dziewczynki:multi: a moze by tak jakies foteczki?:eviltong: Quote
Rinuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hejka:multi::multi::multi::multi:ale mam zaleglosci na forum :D widze ze imprezka udana hihi ;) Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 tygra napisał(a):cześć Wszystkim nikt do nas dziś nie zajrzał - trochę mi smutno.... My się odwiedzamy :multi:. Ale wypadłoby zajrzeć do galeri kamci nie :mad:. Quote
Recommended Posts