Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja poradzę program Photofiltre . Ściąga się w niecałe 2 minuty . Można w nim dodawać fantazyjne czcionki , dodawać ramki i robić wiele wiele innych rzeczy :razz:. Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale świetną zabawę miały:cool3: :cool3: Quote
furciaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 jejciu wy to macie fajnie z takimi psimi spotkaniami:loveu: Quote
e.v.a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ile fotek:multi: ale extra zabawe mialy psiaki:multi: Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Wyjątek napisał(a):Ohoho a u Ciebie juz foteczki- super!! :D :multi: Świetnie Ci wyszły!!! Miło oglądać dzisiejszy spacerek :) I fajnie, że tak dużo fotek :D Tygra, było super- dzieki! I mam nadzieję, że niedługo znów sie zobaczymy. A Gera to po tym 'spacerze' w samochodzie spała na siedząco:evil_lol: A u dziadków wszamała cała miche i poszła w kimę prawie do końca dnie:evil_lol: p.s. jakos obrabiałaś, retuszowałaś te fotki? Czy taki fajnie robiący zdjęcia aparat masz?? p.s.2 U mnie bedą niestety dopiero jutro foteczkik :( Ale zxa to wstawiam właśnie z wczorajszego spaceru Gery :) Mi też spacerek się podobał - szkoda że było tak zimno i tak krótko wytrzymałyśmy - po za tym było super. Nie retuszowałąm zdjęć - tak robi aparat - tylko przybliżyłąm . Z chęcią się spotkamy ponownie :) Quote
Wyjątek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tygra napisał(a):Mi też spacerek się podobał - szkoda że było tak zimno i tak krótko wytrzymałyśmy - po za tym było super. Nie retuszowałąm zdjęć - tak robi aparat - tylko przybliżyłąm . Z chęcią się spotkamy ponownie :) No dokładnie- ten mróż pokrzyżował troche plany... No i te dodatkowe psiaki:razz: Kurcze, w takim razie strasznie mi sie podoba Twój aparat:roll::cool3: Quote
drzalka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 siemka.. tygra jest rewelacyjna.. super fotki.. będę zaglądac od czasu do czasu.. wiec prosze o duuuzo fotek :D:D:D Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 nie bylo mnie jeden dzien a tu juz tyle kartek do czytania:shake::shake::shake: dziewczyny nie piszcie tyle huihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ocZywscue fotki ze sopacerku sliczne :) ja dzisiaj bylam z Brutusem rano ale zimno bylo i nie mialam sil robic fotek....:-( Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 witam Was Kochane moje fajnie że wpadłyście Drzalka witam po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni:) Wyjątek ten aparat mnie nie zachwyca Rinuś piszcie piszcie dużo bo lubię czytać Quote
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Heloo :) Super spacerek. A cieczki pewnie nadal brak :cool3: Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 ledwo do domu wróciłam - 3 amantów miała, biegiem wracałyśmy Quote
Agushka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzień dobry Beatko :) Co to za uciekanie ze spacerku? Czyżby też cieczka? Quote
Kate I Luka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tygra napisał(a):ledwo do domu wróciłam - 3 amantów miała, biegiem wracałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ładnie... a to dopiero taka udawana cieczka... co to będzie przy normalnej? :diabloti: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja tak wczoraj ze spacerku z Bonkiem uciekałam, psy czuły od niej cieczkę:cool3: , ale się głuptasy pomyliły, bo ona nie ma, tylko Merol:evil_lol: . Ale i tak nie dały jej spokoju:mad: . Raz kiedy Merol miał cieczkę, to psy chciały nam zgwałcić naszego Rottweilera-psa, bo czuły od niego cieczkę:evil_lol: , a on się patrzył co one od niego chcą:crazyeye: . Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 hahaha nie źle a u mnie żadna cieczki nie ma - Brenda od ponad 3 lat wysterylizowana, a Tygra niezdecydowana z tą cieczką coś Quote
mar....ka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hehehe ma racje dziewczyna, nie ma się do czego spieszyć. Quote
mar....ka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ale sie przynajmniej psom pooba, bo za Kaną nawet podczas cieczki nikt nie chcaił biegać hehehe:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
tygra Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 osobiście wolałabym żeby się nie podobała, wkurzają mnie Ci amanci. Brendę też kochali, nawet po sterylce - tylko po to przez rok non stop a nie jak wcześniej pare tyg w roku. A ona się wkurzała i wkółko psie awantury były bo zaczęła ich gryżć Quote
leemonca Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ha, ha, ha, nie mówcie tak głośno o cieczkach, bo mój Hacio to pies na suki :shake:, jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie go wykastrować :shake: Quote
Kiłi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzieńdybry:lol: :lol: Ale tu u was cieczkowo:roll: Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hmmm to może Tygerka ma taką ukrytą cieczkę ....jak są amanci to trzeba uważać:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Witajcie :loveu:. Moja Kama ma teraz cieczkę ale jakoś żyję :diabloti:. Jak na razie ... :diabloti:. Quote
Recommended Posts