Cali Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Piekne spotkanko-psiaki sie wyszalaly ze hej-skad u was tyle sniegu?-my mieszkamy w terenach podgorskich i zapominamy jak snieg wyglada ha-ha;) Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Imbir1']ale kapitalna pogoń:multi::evil_lol: Spotkanie było Wyjątkowo-grupowe:evil_lol: Ale się wybawiły:loveu: . Nie mów że u Was tyle śniegu jeszcze:crazyeye: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :shake:dopiero teraz doczytałam o tym guzku Tygry :cool3:, u Gastonka też niewesoło ...złamane zebro ....co się dzieje:cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 O matko jakaś epidemia nieszczęść spada na psarzy jak grom z jasnego nieba :shake:. Zaczynam się bać czy mojej suni w przeciągu czasu nic się nie stanie (tfu ,tfu) . Najpierw Gastonek teraz ona :shake:. U Ozzulka też coś było chyba przeziębienie , niedoczytałam :oops:. Quote
Cimi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Matko.. ile Wy macie śniegu :o.. U nas to dziś piknie było przynajmniej 6 stopni i na spacerze każdy był w samym sweterku, bo tak nam ciepło było :lol:. Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Och jakie fajniowskie zdjątko:loveu: :loveu: No ja nie wiem jak wy to wszyscy robicie, że wasze psy się bawią...moje to by się cały czas gryzły... Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A Ja sie chciałam zapytać... Co tu się dzieje:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 1 piłeczka na tyle psioków...nieładnie:shake: Quote
tygra Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 jakby było 5 pileczek i tak jedną by się bawiły :), a co do śniegu to u nas cały dzień padało :) Quote
tygra Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 za trochę wstawie jeszcze troche fotek :) Quote
Agushka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dobry wieczór Beatko :) Ja się witam a teraz idę oglądać, pewnie jestem do tyłu jak diabli. Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :mad:a u nas pada..................deszcz:angryy: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ile nowych fotek :-o . Mam co oglądać :multi:. PS. Zapraszam do nas do galeri ;) Quote
mar....ka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ulala, jak u Was walentynkowo. Jak się Beatko spisuje samochód??? Quote
tygra Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 dobrze jak narazie - obejrzaąłś fotki z naszego spacerku z Gerą? (kilka ostatnich stron) Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :multi::multi::multi:kolejne fotaski spacerkowe Quote
tygra Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 to już były ostatnie z dzisiaj :) Quote
mar....ka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pewnie , że obejrzałam. Jak zwykle Wam zazdroszczęm, nie śniegu, ale takich wspólnych spotkań. Po pierwsze boję sie jak Kana na wakacjach zreaguje na inne psy np. na terenie ośrodka wczasowego, a po drugie razem, to tak fajnie.Swoja droga fajna piłeczka, Dzisiaj Kanulinie kupiłam nowy sznur, więc szaleje. Może jutro popstrykam trochę. Quote
zuzolandia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witanko ...przywitam sie i zmiatam do łozeczka.....po całym dniu roboty ledwo zyje ;-)..... Buziaczki Quote
Wyjątek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ohoho a u Ciebie juz foteczki- super!! :D :multi: Świetnie Ci wyszły!!! Miło oglądać dzisiejszy spacerek :) I fajnie, że tak dużo fotek :D Tygra, było super- dzieki! I mam nadzieję, że niedługo znów sie zobaczymy. A Gera to po tym 'spacerze' w samochodzie spała na siedząco:evil_lol: A u dziadków wszamała cała miche i poszła w kimę prawie do końca dnie:evil_lol: p.s. jakos obrabiałaś, retuszowałaś te fotki? Czy taki fajnie robiący zdjęcia aparat masz?? p.s.2 U mnie bedą niestety dopiero jutro foteczkik :( Ale zxa to wstawiam właśnie z wczorajszego spaceru Gery :) Quote
Recommended Posts