leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tygra napisał(a):albo nie jeszcze dziś wieczorkiem :) a ja wieczorkiem ich nie zobaczę :shake: , muszę poczekać do jutra :shake: Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć :p Co Ja słyszę:evil_lol: będą nowe Fotki:multi: Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 zagłosowałam na dwa Twoje zdjęcia stycznia bo nie mogłam się zdecydować czy szepty na uszko czy gryzaczek maleństwa :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czekam z niecirpliwościa na nowe fotki!! :multi: Wszystkie kuligowo-śnieżne i nir tylko już obejrzałam- super!!! :D Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ole ole ole ole nie damy się , nie damy się :diabloti: Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 te trzy foty dałam na konkurs lutowy i proszę o wsparcie punktowe w głosowaniu Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 o witam AgnieszkaPPP w naszej galerii Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 pyskata dziewczynka:cool3::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Świetne fotki Tygra!!! :multi: :loveu: Kurzce, też musze wreszcie jakieś w konkuresie wystawić...:roll: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aha, ja na bank mogę na spacerek w sobotę :D Przed południem czy ciut później... Ale chyba najlepiej by było ok 11-12. No ale jak będziesz mogła w sobote to godzinę jeszcze ustalimy :) Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Wyjątek napisał(a):Aha, ja na bank mogę na spacerek w sobotę :D Przed południem czy ciut później... Ale chyba najlepiej by było ok 11-12. No ale jak będziesz mogła w sobote to godzinę jeszcze ustalimy :) ja czekam na odpowiedz szwagierki kiedy przyjezdza ale ewentualnie wyciągnę ją jutro podam Ci godzinkę Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:cudne fafluniaste ty mała sie słuchaj i ładnie pozuj bo na dogo trzeba foty dawać;) Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 tak jak tu patrze to dopiero widzę ile Tygra jest większa od Brendy, (a mama Tygry ważyła 20kg)zadziwia mnie to Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ooo ile fot :multi: ja zaraz u siebie dam ze spacerku :) hehe synchroniczne machanie uszami:evil_lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaa Uuuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol: Bra noc:bye: Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 witajcie kochane i kochani :) wczoraj zrobiłąm jeszcze trochę fotek, ale nie miałąm czasu ich obejrzeć nawet, wieczorkiem je wrzucę o ile coś na nich widac bo robiłąm je wieczorem na dworku :) Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ....ooooooo Brenda morderca ;-) heheheeh DZIENDOBEREK KOCHANIUTKA;-) Quote
DORRAG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzień dobry :p :evil_lol: super fotka:evil_lol: :loveu: Quote
tygra Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 cześć Wszystkim ładuję aparat żeby zgrać fotki i zaraz wstawiam a jutro idę na spacer z Wyjątek i sobie suczydła pobiegają a my popstrykamy Quote
Cali Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witamy Tygra-dzieki za odwiedzenie naszej galeryjki- bedziemy odwiedzac Was tez i podziwiac Twoje psiaczki;) Quote
Recommended Posts