DORRAG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Tygra:p tygra napisał(a):Witam Tygra wciąż nie cieczkuje, takie zmyły od 2 miesięcy robi :P Wyjątek kiedy Gera zaczęła cieczkować? (w jakim wieku?) dziś znów padam na twarz, nie wiem kiedy znajdę chwilę na pooglądanie Waszych galeryjek :(. Może w weekend a może w piątek Znam ten brak czasu Tygrunia:shake: .... Ja też teraz nie mam go za dużo nie dość że praca, to jeszcze muszę się w domu uczyć. Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nooo a ja zamiast sie uczyc ja jutrzejszy egzamin z analizy to tu nadrabiam zaległości:eviltong: Ale chyba Was za chwilke opuszczę jednak... Tylko jeszcze kolejne foteczki wstawię :) Tygra jak sie zapatrujesz na spacerek w ten weekend?? Skoro w czwartek lub piatek nie da rady- a szkoda... Quote
leemonca Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 I ja też mówię Dzień Dobry!!!, a właściwie Dobry Wieczór :razz: Quote
tygra Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Wyjątek']Nooo a ja zamiast sie uczyc ja jutrzejszy egzamin z analizy to tu nadrabiam zaległości:eviltong: Ale chyba Was za chwilke opuszczę jednak... Tylko jeszcze kolejne foteczki wstawię :) Tygra jak sie zapatrujesz na spacerek w ten weekend?? Skoro w czwartek lub piatek nie da rady- a szkoda... Witam Wszystkich serdecznie :) Dzięki za odwiedzinki i przepraszam ze nie wpadam narazie do Was- w piątek nadrobie o fotkach też pomyślę. Wyjątek chętnie w niedzielę bym poszła na spacerek np. :) lub w sobotę ale co do godzin to jeszcze w piątek mogę Ci podać (napisz jak Tobie pasuje i czy w sobotę czy niedzielę)- jak się spotkamy to i fajne foteczki będą A cieczki brak a psy ją molestują wciąż - nic nie rozumiem:roll: - a może ona ma taką skrytą cieczkę co nie plami:-o Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Doberek kochaniutka ;-) słuchaj moze tak byc .....moja Zuzola jak miała pierwsza to mysmy nawet nie wiedzieli ,bo napalonych kawalerow zero ,plam na podłodze zero ......cuda czy cuś???? dopiero juz niemal pod koniec zobaczyłam 2 plamki na kafelkach i po tym zorientowałam sie ze jest cieczka ;-).........heehehehehheh Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='tygra'] A cieczki brak a psy ją molestują wciąż - nic nie rozumiem:roll: - a może ona ma taką skrytą cieczkę co nie plami:-o jak taka ma to niech powie Tigrze jak to sie robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć, no to ja czekam do piątku na zdjątka:lol: A może ma taki okres przed cieczkowy...no nie wiem, jak u mnie mieszkała suczka to psy ją zawsze miesiąc przed zaczynały wąchać... Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hej... Powiem szczerze, że z powodu tych cieczek właśnie nigdy nie miałam suki :cool3: Nic a nic się na tym nie znam :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Beatko :multi: Przyszlam sie przywitac i choc malo pisze z braku czasu to pamietam o Was :loveu: i o czywiscie o Tygrze i Brendzie :loveu: caluski dla dziewczynek i mizianka :loveu: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wreszcie sie dowiedziałam że Tygra ma na imię Beata :evil_lol: cześć w ten paskudny dzionek! Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 evaxon napisał(a):jak taka ma to niech powie Tigrze jak to sie robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Gerze tez nich szepnie kilka słów na uszko :) A co do spacerku to jeszcze tez dokładnie nie wiem o której. Wolałabym w sobotę. I na pewno było by to jakos przed południem... Kate I Luka napisał(a):Hej... Powiem szczerze, że z powodu tych cieczek właśnie nigdy nie miałam suki :cool3: Nic a nic się na tym nie znam :p To tak jak ja. Bo Gera u mnie to przypadek... Zarazem tragiczny:placz: jak i najpiękniejszy na świecie:loveu: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 helloł:p a kiedy możemy liczyć na jakieś foteczki zapracowana kobieto:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 jutro wstawię i obiecuję że do południa :) Quote
tygra Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 albo nie jeszcze dziś wieczorkiem :) Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts