Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Tygra:p

tygra napisał(a):
Witam Tygra wciąż nie cieczkuje, takie zmyły od 2 miesięcy robi :P
Wyjątek kiedy Gera zaczęła cieczkować? (w jakim wieku?)
dziś znów padam na twarz, nie wiem kiedy znajdę chwilę na pooglądanie Waszych galeryjek :(.
Może w weekend a może w piątek

Znam ten brak czasu Tygrunia:shake: .... Ja też teraz nie mam go za dużo nie dość że praca, to jeszcze muszę się w domu uczyć.

Posted

Nooo a ja zamiast sie uczyc ja jutrzejszy egzamin z analizy to tu nadrabiam zaległości:eviltong:
Ale chyba Was za chwilke opuszczę jednak...
Tylko jeszcze kolejne foteczki wstawię :)

Tygra jak sie zapatrujesz na spacerek w ten weekend?? Skoro w czwartek lub piatek nie da rady- a szkoda...

Posted

[quote name='Wyjątek']Nooo a ja zamiast sie uczyc ja jutrzejszy egzamin z analizy to tu nadrabiam zaległości:eviltong:
Ale chyba Was za chwilke opuszczę jednak...
Tylko jeszcze kolejne foteczki wstawię :)

Tygra jak sie zapatrujesz na spacerek w ten weekend?? Skoro w czwartek lub piatek nie da rady- a szkoda...

Witam Wszystkich serdecznie :)
Dzięki za odwiedzinki i przepraszam ze nie wpadam narazie do Was- w piątek nadrobie o fotkach też pomyślę.
Wyjątek chętnie w niedzielę bym poszła na spacerek np. :) lub w sobotę ale co do godzin to jeszcze w piątek mogę Ci podać (napisz jak Tobie pasuje i czy w sobotę czy niedzielę)- jak się spotkamy to i fajne foteczki będą

A cieczki brak a psy ją molestują wciąż - nic nie rozumiem:roll: - a może ona ma taką skrytą cieczkę co nie plami:-o

Posted

Doberek kochaniutka ;-) słuchaj moze tak byc .....moja Zuzola jak miała pierwsza to mysmy nawet nie wiedzieli ,bo napalonych kawalerow zero ,plam na podłodze zero ......cuda czy cuś???? dopiero juz niemal pod koniec zobaczyłam 2 plamki na kafelkach i po tym zorientowałam sie ze jest cieczka ;-).........heehehehehheh

Posted

[quote name='tygra']
A cieczki brak a psy ją molestują wciąż - nic nie rozumiem:roll: - a może ona ma taką skrytą cieczkę co nie plami:-o
jak taka ma to niech powie Tigrze jak to sie robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć, no to ja czekam do piątku na zdjątka:lol:
A może ma taki okres przed cieczkowy...no nie wiem, jak u mnie mieszkała suczka to psy ją zawsze miesiąc przed zaczynały wąchać...

Posted

Czesc Beatko :multi:

Przyszlam sie przywitac i choc malo pisze z braku czasu to pamietam o Was :loveu: i o czywiscie o Tygrze i Brendzie :loveu: caluski dla dziewczynek i mizianka :loveu:

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:

Posted

evaxon napisał(a):
jak taka ma to niech powie Tigrze jak to sie robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I Gerze tez nich szepnie kilka słów na uszko :)

A co do spacerku to jeszcze tez dokładnie nie wiem o której. Wolałabym w sobotę. I na pewno było by to jakos przed południem...

Kate I Luka napisał(a):
Hej...
Powiem szczerze, że z powodu tych cieczek właśnie nigdy nie miałam suki :cool3: Nic a nic się na tym nie znam :p

To tak jak ja. Bo Gera u mnie to przypadek... Zarazem tragiczny:placz: jak i najpiękniejszy na świecie:loveu: