leemonca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 "...ta mała piła dziś i jest wstawiona..." :diabloti: Quote
mar....ka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cudnosci, słodkości U kany tez tak było stopniowo, nie od razu. Na początku nic nie leciało, ale psy cos czuły, dopiero po jakimś czasi sie powiekszył srom i lunęło.... Quote
tygra Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 witam wszystkich, ja dziś zabiegana i zero czasu na dogo ale fajnie zajrzeć i zobaczyć że jeszcze o nas pamietacie :) Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A co Ty tam w niedziele wyprawiasz. TZ w pracy, Ty zabiegana..... Quote
Wyjątek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 tygra napisał(a):ja nie wim co z tą moją sucza jest. Już myślałam że ciekać się będzie bo psiule zaczęły za nią biegać niektóre (nie wszystkie - gółwnie panowie w okresie dojrzewania). Byąłm u weta jakoś z 10 dni temu i stiwierdził że cieczka to już prawie bo ma powiększony srom. Więc ja czekam i czekam a tu nic. zaczynak się zastanawiać czemu ona się tak zbiera i zbiera - dziwne nie? Fakt że moze dostać cieczki i po skończeniu roku ale czemu wet zauważył symptomy a ona nic? może któraś pamięta jak to było z Waszymi suczydłąmi. Narazie Tygra nie uroniła nawet kropli. Ja już zgłupłam Po pierwsze dzieńdoberek! :D A po drugie.... Geraldina juz miała cieczkę :) Też jej sie strasznie srom powiększył i trwało to kilka dobrych długicvh dni zanim dostała cieczki. Tak jaK TO SIĘ DZIEJE TERAZ U tWOJEJ tYGRY. TAK WIĘC TO NIE MUSI BYC OD RAZU. mUSISZ TOCHE POCZEKAĆ ;) Quote
Imbirka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cześć Beatko, pracusiu:multi::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hej... I jak, Tygra już jest kobietką? :cool3: :cool3: Quote
tygra Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Witam Tygra wciąż nie cieczkuje, takie zmyły od 2 miesięcy robi :P Wyjątek kiedy Gera zaczęła cieczkować? (w jakim wieku?) dziś znów padam na twarz, nie wiem kiedy znajdę chwilę na pooglądanie Waszych galeryjek :(. Może w weekend a może w piątek Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :evil_lol: ale ci psikusy ta twoja dziewczynka robi:evil_lol: Quote
mar....ka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bidulko Ty nasza,a co Ty właściwie w tej pracy robisz. Jak sie przyzwyczaisz, na pewno bedzie Ci lżej. Quote
tygra Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 robię wszystko co się wiąże z prowadzeniem biura i kadr o których nie mam pojęcia wiec muszę się uczyć na bierząco. Latam po urzedach (zus, us, krs) Quote
Kate I Luka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 tygra napisał(a):robię wszystko co się wiąże z prowadzeniem biura i kadr o których nie mam pojęcia wiec muszę się uczyć na bierząco. Latam po urzedach (zus, us, krs) Ojojoj... to to latanie, i kochane panie urzędniczki chyba dają tak popalić :diabloti: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='tygra']Witam Tygra wciąż nie cieczkuje, takie zmyły od 2 miesięcy robi :P Wyjątek kiedy Gera zaczęła cieczkować? (w jakim wieku?) dziś znów padam na twarz, nie wiem kiedy znajdę chwilę na pooglądanie Waszych galeryjek :(. Może w weekend a może w piątek Bonek pierwszą cieczkę miał w wieku 14 msc A Duśka jeszcze póżniej:cool3: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tygra napisał(a):Witam Tygra wciąż nie cieczkuje, takie zmyły od 2 miesięcy robi :P Wyjątek kiedy Gera zaczęła cieczkować? (w jakim wieku?) dziś znów padam na twarz, nie wiem kiedy znajdę chwilę na pooglądanie Waszych galeryjek :(. Może w weekend a może w piątek Gera zaczęła w wieku 10 miesięcy, jakoś w połowie stycznia Quote
leemonca Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć!!!, ja też stale nie mam czasu i ciągle tylko tyły nadrabiam Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć Tygra !!!! eh mnie na szczęście do roboty w biurze nigdy nie ciągało:multi: mam nadzieję że znajdziesz czas na jakieś foteczki:oops: :oops: Quote
Recommended Posts