e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 biedne dzieciaczki:shake: zdrowka dla Łukasza i Tygry:cool3: Quote
eria Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a mnie i psom po wczorajszej jeździe na sankach nie ma nic :lol: zdrowieć szybko!! gratuluję samochodziku;) Quote
zuzolandia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witanko kochaniutka ;-).no prosze jeden przejazd kuligem ..kase zebrałą i se auto kupiła ;-) to sie nazywa interes heeheheh ;-) Zdrowka dla domownikow ;-) i bezpiecznej drogi ;-) Buziaczki Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='tygra']Witajcie Kochane po kuligu Łukasz chory a Tygra przeziębiła pęcherz :( ja zalatana jestem - dziś kupiłam samochód vw golfa 2 z 1989 roku :) będę miała czym do pracy śmigać Ojej:shake: ale się wszyscy pochorowali-niedobrze:shake: . Zrówka dużo życzymy :) A samochodzikową foteczkę może by tak:cool3: Quote
Kiłi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Buhahaha bokser się boksuje:evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 tygra napisał(a):Witajcie Kochane po kuligu Łukasz chory a Tygra przeziębiła pęcherz :( ja zalatana jestem - dziś kupiłam samochód vw golfa 2 z 1989 roku :) będę miała czym do pracy śmigać No to dużo zdrówka dla twoich chorowitków. I jak Tygruś jesteś zadowolona z pracy... aha no i gratuluje zakupu samochodziku:multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='tygra']Witajcie Kochane po kuligu Łukasz chory a Tygra przeziębiła pęcherz :( ja zalatana jestem - dziś kupiłam samochód vw golfa 2 z 1989 roku :) będę miała czym do pracy śmigać:razz:oj bidulki dwa ....a dlaczego Tigrusia nie ma ubranka :mad: :loveu::loveu::loveu:świetne Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Beatko :multi: Pozdrowionka dla chorowitych dzieciaczków :p A z autka zadowolenia. Też mamy vw II :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Agushka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć :) Aleście mieli zabawę. Super ta fotka latającej Tygry:lol: U nas kulig też był ale za konikiem a ja głupia aparatu nie wzięłam. Muszę teścia namówić na jeszcze jeden taki.. jeśli śnieg nie stopnieje. Wczoraj jakiś deszcz sobie padał i dziś nie mogłam wyjechać samochodem z podwórka. Przymarzł :evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 dziwne ale ten post miał być po tym który jest niżej :) Quote
tygra Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Witajcie Łukasz i Tygra już duzo lepiej W pracy narazie się obijam ale jest miło kubraczki muszę kupić jak znajdę chwilkę - brenda nigdy nie miała i nie chorowałą ale Tygra jest delikatniejsza. Agnieszka zrób powtórkę kuligu i fotki koniecznie! oto autko Quote
tygra Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 fotka autka jeszcze z ogłoszenia bo ja nie miałam czasu zrobić jeszcze :) Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc tygruniu :) wkoncu wrocilam:loveu: fotki super:loveu: i gratuluje autka, golfy to moje ulubione wozy:loveu: wogole wv to dobre samochody. Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 fajnie ze dzieciacki lepiej sie miewaja :) Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='tygra']Witajcie Łukasz i Tygra już duzo lepiej W pracy narazie się obijam ale jest miło kubraczki muszę kupić jak znajdę chwilkę - brenda nigdy nie miała i nie chorowałą ale Tygra jest delikatniejsza. Agnieszka zrób powtórkę kuligu i fotki koniecznie! oto autko Autko OK, golfy podobno są niezawodne( tak mówi mój TZ:cool3: ) Dobrze że już zdrowsi :) Pozdrowionka Quote
tygra Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 fajnie że wróciłąś Furciaczku Ewa też się cieszę a teraz dobranoc bo jutro jadę na szkolenie do Kielc Quote
tygra Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dzięki bonitka za odwiedzinki co do autka mam nadzieję że Twój Tz się nie myli Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć chorowitki:multi:, zrówka życzę:lol: fajny samochodzik, mnie się też marzy:lol: Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Kate I Luka'] A z autka zadowolenia. Też mamy vw II :cool3: :cool3: :cool3: Durna jestem :oops: My mamy VW III ;) Ale faktycznie jak mówi Bonitka, poza rutynowymi wymianami - tfu tfu - nic się nie psuje... Quote
DORRAG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć :p [quote name='bonita']Autko OK, golfy podobno są niezawodne( tak mówi mój TZ:cool3: ) Ja mam takie samo zdanie jak Bonitkowy TZ:cool3: (golfy to autka nie do zdarcia) Quote
zuzolandia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dziendoberek złociutka ;-) a my mamy czeskiego vw i tez se chwalimy heeheh;-) Buziaczki Quote
tygra Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 cześć wszystkim własnie wróciłam z Kielc i padam na twarz więc idę spać :) Quote
mar....ka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='bonita']Autko OK, golfy podobno są niezawodne( tak mówi mój TZ:cool3: ) Dobrze że już zdrowsi :) Pozdrowionka Oj pewnie , że niezawodne. Mielismy dwójkę i wiele lat nam słuzyła. Do momentu dotknięcia TIR-a- pozyczylismy siostrze mojego TZ-ta:angryy: -niestety po spotkaniu pierwszego stopnia-poszła do kasacji, ale pasażerom w sumie sie nic nie stało- tylko obserwacja jednodniowa. Teraz mamy golfa trójkę, ale TZ tęskni za dwójką:diabloti: :evil_lol: W sumie to jutro ostatni dzień ją mamy, bo kupujemy Lagunkę kombiaka- dla Kany oczywiście. P.S. Beatka co za ponury podpis- myslałam, że u Was jakieś nieszczęście- pokolorować proszę i buziaki. Autko niech Wam służy. Poszukam może jutro zdjęć naszej dwójki. Quote
Recommended Posts