Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dzień doberek:lol: Jakie śliczne foteczki:multi: Quote
tygra Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 tak mam ich duuużo a nie mogę na serwer wgrać bo mi bład połączenia pokazuje, może potem się uda Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć !!! Tygra jest przepiękna :loveu: a na tych fotach jesteś Ty ?? nie było Ci zimno ??:evil_lol: Quote
tygra Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 to nie ja to moja młodsza siostra :), Tygra nie dała jej zmarznąć :) Quote
DORRAG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witaj w Nowym Roczku:multi: .... ...ale fajne foteczki:loveu: Quote
tygra Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Witaj witaj, spróbuje jeszcze raz wkleić resztę fotek - może sie uda Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witamy w nowym Roczku :loveu:. Bardzo mało fotek w tym roku dałaś :evil_lol:. Na fotkach Tygra wyszła świetnie tak jak twoja siostra :evil_lol:. Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='tygra']tak mam ich duuużo a nie mogę na serwer wgrać bo mi bład połączenia pokazuje, może potem się uda:razz:mi fotosik też zastrajkował więc dawałam przez Image;) Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 oj co ta siostra się tak zamachła tą kłodą na Tygrulkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no prosze ile fotek :D i takie skoczno zabawowe:multi: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam noworocznie:) Wow wow wow suuuper fotencje:) od kiedy Tygra lata??:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ale fotki :) Aż mi humorek powolutku wraca.. piękna:loveu::loveu::loveu: Tina ma taką samą obrożę ale kudły całą zasłaniają, u Tygry świetnie się prezentuje, jak cała Tygra zresztą :) Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ale masz kangurka w domkku:cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witojcie kochano w NOWIUTKIM ROKU ;-)......U MNIE SYLWESTER I NOWY ROK NA ............TRZEZWO !!!!!.......nienormalne ;-) Quote
tygra Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 dealer napisał(a):Witam noworocznie:) Wow wow wow suuuper fotencje:) od kiedy Tygra lata??:evil_lol: Tygra lata od paru miesięcy miniej więcej od czasu gdy nauczyął się biegać bez przewracania :) Quote
tygra Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 zuzolandia napisał(a):Witojcie kochano w NOWIUTKIM ROKU ;-)......U MNIE SYLWESTER I NOWY ROK NA ............TRZEZWO !!!!!.......nienormalne ;-) Fakt nienormalne:evil_lol: Quote
tygra Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Agushka']Ale fotki :) Aż mi humorek powolutku wraca.. piękna:loveu::loveu::loveu: Tina ma taką samą obrożę ale kudły całą zasłaniają, u Tygry świetnie się prezentuje, jak cała Tygra zresztą :) bardzo mi się ta kolia spodobała więc nabyłam ale niestety ciągnie w niej tak że ledwo daję radę ją utrzymać Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a jak tam mija dzionek tobie i twoim pieknym suczydlom:p Quote
Imbirka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witajcie:multi: świetne foty latającej Tygry:evil_lol: Quote
tygra Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 mija mi bardzo szybko :) a co do latającej Tygry to na spacerach nie da się zrobić jej innych zdjęć bo cały czas skacze Quote
anushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 cześć LASKI :loveu: a Tygra chyba reed bulle popija bo normalnie fruwa jak złoto :crazyeye: :crazyeye: albo jąk toś za sznurki pociąga :lol: witam w nowy rok i oby okazał się lepszy niż poprzedni,a przynamniej tego sobie życzyłam dla siebie heheeh :cool3: Quote
Recommended Posts