Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Witamy w nowym Roczku :loveu:. Bardzo mało fotek w tym roku dałaś :evil_lol:. Na fotkach Tygra wyszła świetnie tak jak twoja siostra :evil_lol:.

Posted

[quote name='tygra']tak mam ich duuużo a nie mogę na serwer wgrać bo mi bład połączenia pokazuje, może potem się uda:razz:mi fotosik też zastrajkował więc dawałam przez Image;)

Posted

Ale fotki :) Aż mi humorek powolutku wraca..

piękna:loveu::loveu::loveu: Tina ma taką samą obrożę ale kudły całą zasłaniają, u Tygry świetnie się prezentuje, jak cała Tygra zresztą :)

Posted

dealer napisał(a):
Witam noworocznie:)

Wow wow wow suuuper fotencje:)
od kiedy Tygra lata??:evil_lol:

Tygra lata od paru miesięcy miniej więcej od czasu gdy nauczyął się biegać bez przewracania :)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witojcie kochano w NOWIUTKIM ROKU ;-)......U MNIE SYLWESTER I NOWY ROK NA ............TRZEZWO !!!!!.......nienormalne ;-)

Fakt nienormalne:evil_lol:

Posted

[quote name='Agushka']Ale fotki :) Aż mi humorek powolutku wraca..

piękna:loveu::loveu::loveu: Tina ma taką samą obrożę ale kudły całą zasłaniają, u Tygry świetnie się prezentuje, jak cała Tygra zresztą :)
bardzo mi się ta kolia spodobała więc nabyłam ale niestety ciągnie w niej tak że ledwo daję radę ją utrzymać

Posted

cześć LASKI :loveu: a Tygra chyba reed bulle popija bo normalnie fruwa jak złoto :crazyeye: :crazyeye: albo jąk toś za sznurki pociąga :lol: witam w nowy rok i oby okazał się lepszy niż poprzedni,a przynamniej tego sobie życzyłam dla siebie heheeh :cool3: