Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lula napisał(a):
a ja walcze z noga, mialam fizykoterapie i nie pomoglo :( mam jeszcze jakas komisje lekarsko bo walcze o odszkodowanie i zobaczymy co powiedza.Fuksel z moim tata na działce i siedze jak sierota sama w domu

oj lula współczuję Ci z tą nogą i wszystko w drodze do mnie.

Znajoma wyszła ze swoim piesem na spacer, założyła kolczatkę a nie założyła kagańca (tj wyrośnięty Amstaff bez papierów - taki ok 60cm wysokości - więc kawał psa) i zobaczył innego psa - takiego niedużego i jak się na niego rzucił to psa pogryzł (a właściwie pogrysł i złamał mu nogę) a ona nie chcąc puścić smyczy leżała na trawniku asfalcie itd wyszargał ją dokładnie, ma sińce i obtarcia. Kiedyś miała złamaną rękę przez niego w podobnej sytuacji. Jej córka radzi sobie z nim dobrze - potrafi go utrzymać, po za tym jej lepiej słucha. Teraz chodzi z nim na spotkania ze szkoleniowcem - mam nadzieje że w końcu pomoże bo do ludzi i suczek to naprawdę miły pies. Ta historia oczywiście nie ma nic do tego co się Luli przytrafiło- po prostu jestem w szoku że to się wydarzyło

U nas pogoda paskudna, ale wczoraj było ładnie i słonecznie. Suczydła wybiegane tylko troszkę i znów czekają je króciutkie wyjścia - bo muszę Łukasza zostawiać w tym czasie samego w domu a ma 4 lata i boję sie wyjśc na dłużej.

Wczoraj nie miałam netu bo coś się zepsuło ale może dziś uda mi się zaległości nadrobuć :)

Posted

Alka napisał(a):
życzę duża zdrówka Łukaszkowi, niech choróbsko szybko odpuszcza...
cieplutkie pozdrowionka dla Was,trzymajcie się:loveu:

Dziekuję Alu i dziękuję wszystkim którzy życzą i życzyli nam powrotu do zdrowia

Posted

Hej Beatko :) Kurczę niewesoło że Ci się Łukasz rozłożył :( u mnie tez niewiele lepiej, Michał kaszle jak zepsuty trabant... w nocy wstawałam żeby mu dawać syrop i robić herbatę bo tak chrychał :( a tu zaraz święta...

Posted

Byłam u lekarza, oskrzela ok, gardło ok, kaszel duży duszący - alergiczny. Narazie do przedszkola nie, podwojona dawka sterydów wziewnych przeciwalergii + eurespal. Jak będzie ładniej na dworzu zacznę na spacerki z Łukaszkiem chodzić

Posted

[quote name='Kate I Luka']Oj te choroby... juz było lepiej, i znów klapa...
Trzymajcie się ciepło, by do świąt wydobrzeć... przecież Wasz Mikołaj wraca na święta.. - kiedy to dokładnie?
dokłądnie 23 grudnia i będzie mi dogo ograniczać, bo uważa że mam hopla,a on nie lubi psów ani niczego co ma sierść i plącze się pod nogami :(

to teraz fotki

Posted

tygra napisał(a):
Byłam u lekarza, oskrzela ok, gardło ok, kaszel duży duszący - alergiczny. Narazie do przedszkola nie, podwojona dawka sterydów wziewnych przeciwalergii + eurespal. Jak będzie ładniej na dworzu zacznę na spacerki z Łukaszkiem chodzić

dokładnie to samo kiedyś przerabiałam :shake: paskudztwo jedno:diabloti:
spacerki w tym wypadku napewno nie zaszkodzą

trzymajcie się !:loveu:

Posted

hej Tygra :crazyeye: co ja widze choróbsko Łukasza rozłożyło?? oj niedobrze niedobrze..życz mu dużo zdrówka ode mnie i od Hanki aaa i od 5 letniej Weroniki też :loveu: :loveu: ja zalatana jestem,nie mam czasu na kompa wogóle,w sobote nawet w pracy byłam a jak jestem w domu to wiesz..święta za pasem a do nas 15 osób przychodzi :placz: :placz: o ja głupia i sie na to zgodziłam :shock: :stupid: :roflt:

Posted

Ojej a co to za chorubbsko niedobre sie do was do domu przypałętało, wygnajcie je jak najszybciej, nie potrzeba wam darmozjadaczy...

ło matko jaki mordownik... bidulka nasza malutka musi być w mordowniku? ja Cerberowi zakładam w autobucsie tylko, albo kiedy idę do sklepu...

Ogólnie ta fotka bardzo mi się podoba... u was też widzę śniegu po kolana jak u nas :/

Posted

[quote name='Cerber']Ojej a co to za chorubbsko niedobre sie do was do domu przypałętało, wygnajcie je jak najszybciej, nie potrzeba wam darmozjadaczy...

ło matko jaki mordownik... bidulka nasza malutka musi być w mordowniku? ja Cerberowi zakładam w autobucsie tylko, albo kiedy idę do sklepu...

Ogólnie ta fotka bardzo mi się podoba... u was też widzę śniegu po kolana jak u nas :/
założyłąm zeby utrwalić zanim z niego wyrośnie :)

Posted

uuuuuuuu, ale dziewczyna zakratowana:mad::evil_lol:

biedny Łukaszek:shake:, no ale co tu gadać, pogoda jest fatalna i alergikom nie sprzyja, mam dwóch takich w swoim otoczeniu i teraz tylko chodzą i chrząkają:cool3:

Posted

:cool3:oj znam ten ból z chorowaniem dziecka ....Kuba zawsze rozkładał sie na sobotę i niedzielę ...potem na świeta ...potem na ferie ...numerant jeden
Łukasz z tego wyrośnie ale aż żal że sie chłoptaś męczy:shake: