e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='tygra'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: błahahahahhahah Quote
tygra Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 właśnie wiesz ile taka kruszynka waży... moja mama ćwiczy z obciążeniem - ja bym jej nie uniosła tak Quote
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 tygra napisał(a):właśnie wiesz ile taka kruszynka waży... moja mama ćwiczy z obciążeniem - ja bym jej nie uniosła tak ja swojej tez bym ni epodniosla no ale moze dlatego ze chore kolano mam i moja to sie wierci jak by miala robaki w doopie:evil_lol: Quote
tygra Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ja od 6 lat choruję na zapalenie stawów, więc u mnie to wogóle inna bajka Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='tygra'] hahahahah.... jak byłam mała to mi tak siostra robiła :D :D :D Quote
tygra Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 moja mama mi i mojej siostrze w dzieciństwie też, a teraz tylko psy jej zostały bo my za ciężkie, a włąściwie to tylko Tygra bo Brenda już taka sztywna i przerażona, a mój syn nie chce współpracować Quote
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 tygra napisał(a):moja mama mi i mojej siostrze w dzieciństwie też, a teraz tylko psy jej zostały bo my za ciężkie, a włąściwie to tylko Tygra bo Brenda już taka sztywna i przerażona, a mój syn nie chce współpracować hihi mi rodzice tez tak robili :multi: i to bylo super udawalam samolocik :multi: Quote
tygra Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 znalaząłm przerobioną fotkę z przed jakiegoś miesiaca Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jejciu ale fotki :lol::lol::lol: Fruwające psy tu widzę (bo tych stóp to nie dojrzałam wcale ale to wcale) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='tygra'] znalaząłm przerobioną fotkę z przed jakiegoś miesiaca Dziń dobry, ta przeróbeczka bardzo mi sie podoba... jak ją zrobiłaś???? Quote
tygra Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 w corelu photo, ustawiłam efekt malowania zdaje się pastelą, ale już nie pamiętam bo robiłam to półprzytomna w nocy a do tego jakiś miesiąc temu Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 sesyjka pościelowa cudowna , Tygra przesłodko się ułożyła :loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Buziaki na dzień dobry dla latającej Tygry :) Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 tygra; napisał(a): Ale super:multi: Moja Fiona chyba by się bała.Trzeba spróbować:cool3: :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 sztafeta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzielny fotoreporter unikając stratowania uchwycił moment przekazywania pałeczki... Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tygrusiu pioękne foteczki spacerkowe :) dziękuję Ci bardzo za przeróbeczki fotek Cerbera :* Quote
Recommended Posts