Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam postanowiłam zaprezentować na forum moje psinki - nie wiem czy mi się uda ale spróbuję wkleić fotki (właśnie się uczę)
Jestem pańciom dw€ch kochanych dziewuch Brenda 12 lat (mix boksia) wzięłam ją ze schroniska w Celestynowie gdy miała 5 tygodni - jest naprawdę cudowną psiną i dla mnie najukochańszą.
A druga sunia to Tygra - moja malenka niunia (kupiona jako boksio - bez paierów więc co wyrośnie zobaczymy) Mała ma 3 miesiace (ur. 11 marca 2006).
Obie są pręguskami
No to próby wklejania fotek

to Tygra ok 9tygodni

to ok 11tyg

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']Witam postanowiłam zaprezentować na forum moje psinki - nie wiem czy mi się uda ale spróbuję wkleić fotki (właśnie się uczę)
Jestem pańciom dw€ch kochanych dziewuch Brenda 12 lat (mix boksia) wzięłam ją ze schroniska w Celestynowie gdy miała 5 tygodni - jest naprawdę cudowną psiną i dla mnie najukochańszą.
A druga sunia to Tygra - moja malenka niunia (kupiona jako boksio - bez paierów więc co wyrośnie zobaczymy) Mała ma 3 miesiace (ur. 11 marca 2006).
Obie są pręguskami
No to próby wklejania fotek
http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/214797.jpg
to Tygra ok 9tygodni
http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/214799.jpg
to ok 11tyg

Posted

Fajowe minki robi Twój maluszek:lol: :lol: :lol:
O rasowy = rodowodowy nie rospisuje sie:shake:
Niech maluszek zdrowo rośnie, napisz jak się dogaduje Tygra z Brenda:cool3:
I prosze o więcej fotosów:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ale one podobne - dopiero teraz to widzę (zapewniam ze nie sa spokrewnione - Brendzia jest wysterylizowana)

jęzor - długachny :)

dziewczyny razem