jostel5 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 andrzej30 napisał(a): Dopiero trzecia z nich okazała się odpowiednio zdeterminowana i gotowa do opieki nad zwierzątkiem. Jestem przekonana,że wybrałeś małej najlepszego,własnego CZŁOWIEKA :) i bardzo,bardzo się cieszę,że historia suczynki ma tak szczęśliwy finał.Sunia wiedziała,gdzie iść po pomoc! :) Quote
andrzej30 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Serce rośnie, co nie?:) Wzywać mi tu zespół kardiologów! ;) Mieli rację ci, co powiedzieli że szybko znajdzie się dom dla malucha. Ale stres był koszmarny. Presja jak cholera. Miałem tego zwierzaka przez ledwie trzy dni, a już go zacząłem traktować jak własnego. Quote
pinkmoon Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Gratulacje :) cieszę się bardzo że znalazł się nowy dom, mała miała szczęście że trafiła najpierw na Ciebie, a potem na nową rodzinkę. Quote
Kasia111 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ...a rodzinka kocha ją jak nie wiem co;)... Nasza myszka,skarbulek malutki... :)))))))))))))))))) ... Quote
jamagda Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Super!!! Slędziłam wątek od początku i strasznie się ciesze że maluszek znalazł swój domek!!! :D Fajnie że psiaczek napotkał na swej drodze Ciebie Quote
andrzej30 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Za zgodą pani Kasi wklejam zdjęcie przedstawiające suczkę w nowym domu: Jak widać piesek czuje się w nowym miejscu świetnie:) Quote
lucySxy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Przesmieszna jest!!! ma takie symetrzczne ubarwienie łebka.. niezwykle. Quote
andrzej30 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Tutaj widać, jak malec urósł w ciągu tych dwóch tygodni: (fot. p. Kasia) @LucySxy: faktycznie zabawne umaszczenie. Futro już chyba całkiem wyleczone, wydaje się o wiele gęstsze. Quote
Kasia111 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Futro wyleczone,wykąpane i wyczesane... :) Tequilla bardzo lubi czesanko :) A najzabawniejszą łatkę ma naokoło nasady ogonka, jakby gumką do włosów był związany :))) czegoś takiego jeszcze nie widzialam :) Quote
lucySxy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kasia111']Futro wyleczone,wykąpane i wyczesane... :) Tequilla bardzo lubi czesanko :) A najzabawniejszą łatkę ma naokoło nasady ogonka, jakby gumką do włosów był związany :))) czegoś takiego jeszcze nie widzialam :)[/QUOTE] To zrob zdjecie tego ogonka..posmiejemy sie! Quote
jamagda Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Śliczne Maleństwo :) Nieźle juz podrosła. Super psinka :) Kasia111 dawaj więcej fotek!!! Quote
Kasia111 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 jak mi się uda to zrobię...bo to małe to ruchliwe takie...cieżko uchwycić...ale postaram się :) Quote
jostel5 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Psiak,który sypia na aligatorze....NIEBYWAŁE!:evil_lol: Quote
lucySxy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Naprawde swietna plamka! bardzo charakterystyczne umaszczenie! psiak wesoly , szczesliwy, tak trzymac! Quote
Kasia111 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 "siostrzana miłość" :razz: wczoraj się uwodoczniła:razz: ... Quote
lucySxy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ten piesek naprawde jest sliczny ,umaszczenie na niebywale. A i kotka bardzo oryginalna, nie fuczy na suczke? Quote
Kasia111 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 lucySxy napisał(a):Ten piesek naprawde jest sliczny ,umaszczenie na niebywale. A i kotka bardzo oryginalna, nie fuczy na suczke? Nieee kotka jest raczej wycofana...aczkolwiek dziś zauważylam,że to nie zawsze Tequila zaczepia kicię...kicia odważyła się zaczepić suńkę... :) ;)...i uciekła przed "suńczymi" pieszczotami ;) Quote
Recommended Posts