Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oktawia, Calinka nie pojechała, bo została zarezerwowana i ktoś miał ją w pon. zabrać. Za nią pojechała Hopka. Hopka ma swój wątek..To też super suńka, jest u Pitzej.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Calinka juz w nowym domu.Od wczoraj.
Zyczymy szczescia i radosci slicznej Calince.

Ponieważ prawie wcale nie bywam na dogo nie wiedziałam że jesteście zainteresowane losem małej.
Zabrałam ją do siebie na prosbę Małgosi. Nasze psy zaakceptowały ja bez problemu. A cała rodzina jest nia zauroczona. Tak wiec mała zostaje u nas jako czwarta rezydentka.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To prawda, że wszystko ok. A co do mnie to czas może by się znalazł tylko nie bardzo mam ochotę zaglądać na dogo :eviltong:, a Ania bardzo dobrze wie dlaczego :diabloti:
Małą nazwaliśmy Mycha, a po blizszym jej obejrzeniu okazało się że to chiński grzywacz pp.
Nie mam zgranych aktualnych zdjęć ,to jest z przed miesiąca
" class="ipsImage" alt="">
Obiecuję się poprawić skoro interesuje Cię los Myszorka.
Jest słodka, kochana, wpatrzona we mnie ( nareszcie mam "swojego" psa).Absolutnie bezproblemowa. Uwielbia jazdę samochodem, pracuje ze mną.
Najważniejsze dla niej jest żebym była w zasięgu wzroku. Nie mogę zniknąć nawet w łazience bo siedzi i płacze pod drzwiami :cool3: .
Dziewczyny z grzywek powiedziały że będę miała psa który jest skrzyżowaniem kota z koszulą. Wszystko się zgadza.
Właściwie to powinnam dac jakąś nagrodę temu kto jej nie chciał....Dzięki temu mam psa idealnego....:loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
co u bielaski??? taka martwa cisza:roll: ...

i muszę Cię zmartwic :evil_lol: Mycha zmieniła kolor :evil_lol:
Na zdjęciu tego nie widać, ale teraz jest rudo-kremowa z białymi znaczeniami i czarnymi uszami.:lol:
Postaram sie zrobic zdjęcie tak żeby dobrze było to widać. Bedzie problem bo ona nie cierpi jak robi się jej zdjęcia. Ostatnio nawet na widok telefonu odwraca głowę. To dziwne bo nigdy nie używam lampy.

Posted

sahara napisał(a):
To prawda, że wszystko ok. A co do mnie to czas może by się znalazł tylko nie bardzo mam ochotę zaglądać na dogo :eviltong:, a Ania bardzo dobrze wie dlaczego :diabloti:

A sahara bardzo dobrze wie dlaczego mam takie a nie inne zdanie o pewnych osobach:diabloti:
Ciesze sie ze psinka dobrze trafila i ze jest szczesliwa.

Posted

Sahara-wpadaj tu ze zdjęciami-nie patrz na nic:lol: koniecznie!
oczywiście, że pamiętam Calineczkę-maleństwo-pięknie tu wygląda-faktycznie-widać, że kolory jej się wyostrzyły-widać subtelną domieszkę ecru:razz:
ale muszę zaprotestować:evil_lol: czemu ma zmienione imię z Calineczki:loveu: ?

• 9 months later...