oktawia6 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 to już jutro:multi: bo dzisiejsza noc się nie liczy:eviltong: Quote
oktawia6 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 proszę o wiadomości wczoraj poniedziałek i nie widać żadnej relacji sprawozdanie poproszę o Calince, transporcie :czytaj: Quote
red Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Oktawia, Calinka nie pojechała, bo została zarezerwowana i ktoś miał ją w pon. zabrać. Za nią pojechała Hopka. Hopka ma swój wątek..To też super suńka, jest u Pitzej. Quote
Tigraa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Calinka juz w nowym domu.Od wczoraj. Zyczymy szczescia i radosci slicznej Calince. Quote
sahara Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Calinka juz w nowym domu.Od wczoraj. Zyczymy szczescia i radosci slicznej Calince. Ponieważ prawie wcale nie bywam na dogo nie wiedziałam że jesteście zainteresowane losem małej. Zabrałam ją do siebie na prosbę Małgosi. Nasze psy zaakceptowały ja bez problemu. A cała rodzina jest nia zauroczona. Tak wiec mała zostaje u nas jako czwarta rezydentka. Quote
Tigraa Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 oooo jakie super wiesci.To mozemy byc spokojne o los Calinki.U sahary psiaki maja jak w raju :loveu: Pozdrawiam Cie Kasiu bardzo serdecznie. Quote
oktawia6 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ja zamawiam wieści od słodzutkiej Calineczki:loveu: co u niej? Quote
oktawia6 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 co u tej słodkiej bielaski???!!! hallo!!! Quote
oktawia6 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 co u bielaski??? taka martwa cisza:roll: ... Quote
Tigraa Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 wszystko ok,tylko sahara teraz nie ma czasu byc na dogo. Quote
sahara Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 To prawda, że wszystko ok. A co do mnie to czas może by się znalazł tylko nie bardzo mam ochotę zaglądać na dogo :eviltong:, a Ania bardzo dobrze wie dlaczego :diabloti: Małą nazwaliśmy Mycha, a po blizszym jej obejrzeniu okazało się że to chiński grzywacz pp. Nie mam zgranych aktualnych zdjęć ,to jest z przed miesiąca " class="ipsImage" alt=""> Obiecuję się poprawić skoro interesuje Cię los Myszorka. Jest słodka, kochana, wpatrzona we mnie ( nareszcie mam "swojego" psa).Absolutnie bezproblemowa. Uwielbia jazdę samochodem, pracuje ze mną. Najważniejsze dla niej jest żebym była w zasięgu wzroku. Nie mogę zniknąć nawet w łazience bo siedzi i płacze pod drzwiami :cool3: . Dziewczyny z grzywek powiedziały że będę miała psa który jest skrzyżowaniem kota z koszulą. Wszystko się zgadza. Właściwie to powinnam dac jakąś nagrodę temu kto jej nie chciał....Dzięki temu mam psa idealnego....:loveu: Quote
sahara Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 oktawia6 napisał(a):co u bielaski??? taka martwa cisza:roll: ... i muszę Cię zmartwic :evil_lol: Mycha zmieniła kolor :evil_lol: Na zdjęciu tego nie widać, ale teraz jest rudo-kremowa z białymi znaczeniami i czarnymi uszami.:lol: Postaram sie zrobic zdjęcie tak żeby dobrze było to widać. Bedzie problem bo ona nie cierpi jak robi się jej zdjęcia. Ostatnio nawet na widok telefonu odwraca głowę. To dziwne bo nigdy nie używam lampy. Quote
Tigraa Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 sahara napisał(a):To prawda, że wszystko ok. A co do mnie to czas może by się znalazł tylko nie bardzo mam ochotę zaglądać na dogo :eviltong:, a Ania bardzo dobrze wie dlaczego :diabloti: A sahara bardzo dobrze wie dlaczego mam takie a nie inne zdanie o pewnych osobach:diabloti: Ciesze sie ze psinka dobrze trafila i ze jest szczesliwa. Quote
sahara Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Wiem że wierzysz w to w co chcesz,a dlaczego......no comments. Całe szczęście że trafiła do mnie,a nie na tymczas. Oszczędziło to jej dużo stresu. Quote
oktawia6 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sahara-wpadaj tu ze zdjęciami-nie patrz na nic:lol: koniecznie! oczywiście, że pamiętam Calineczkę-maleństwo-pięknie tu wygląda-faktycznie-widać, że kolory jej się wyostrzyły-widać subtelną domieszkę ecru:razz: ale muszę zaprotestować:evil_lol: czemu ma zmienione imię z Calineczki:loveu: ? Quote
oktawia6 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pamiętam Calineczkę:loveu: -ale fot jak nie ma tak nie ma i to od zeszłego roku:mad: Quote
Recommended Posts