fiorsteinbock Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Podkradne banerek, chocby na kilka dni umieszcze w podpisie. Potem wstawimy kolejnego psiaka :) Quote
fiorsteinbock Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To ja na dobranoc zajrze i poprosze inne cioteczki o odwiedziny :) Quote
Cantadorra Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Hatorku, czy ty masz aktualne ogłoszenia? MOże wykupić u asko cały pakiet? Quote
Zbójini Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kolejna ONkowa bida... http://www.dogomania.pl/threads/196830-Pies-zosta%C5%82-bez-Pani.-Co-z-psem-kiedy-ukochana-Pani-zmar%C5%82a-ONek-Dal?p=15779669#post15779669 Quote
_ogonek_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cantadorra, wiesz że nawet nie wiem :oops: JUtro zapytam się Sylwii. Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ogonek, zapytaj, jeśli nie, to wykupię mu cały pakiet.... Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzieki Cioteczko, na Ciebie zawsze mozna liczyc. Hatorku na piewrsza! Quote
rotek_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nowe ogłoszenia się przdadzą te które były wystawiane pewnie mocno pospadały albo powygasały... ja odnowię allegro ---------------- Quote
_ogonek_ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 rotek_ napisał(a):nowe ogłoszenia się przdadzą te które były wystawiane pewnie mocno pospadały albo powygasały... ja odnowię allegro ---------------- Dzięki że napisałaś, bo ja zapomniałam się was dzisiaj zapytać o te ogłoszenia. Zresztą, wpadłam tylko na 2 godziny i z tego wszystkiego zapomniałam. Quote
go-ja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani, zajrzyjcie, proszę na wątek poniżej. Gromada psów, szczeniaczki i krowy w makabrycznych warunkach (okolice Wrocławia /Środy Śląskiej) !!! Może znacie gospodarza, który chciałby adoptować byka i krowę? Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!!!!!!?p=15822852#post15822852 Quote
LucynaCaffe Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No i przyszła zima..... Więc przed zimą to już Hator nie znajdzie domu... W przyszłym tygodniu zaczynamy przeprowadzkę- nowe miejsce, nowi ludzie, może tam znajdzie się ktoś... będę pytać... Rotek, jak tam u was? Może jutro uda mi się do was przyjechać (to zależy od planu lekcji- czy się nie zmieni) jestem gotowa na psi spacer- w każdych warunkach:) Quote
Cantadorra Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Rotek, przeslij mi proszę na maila zdjecia i tekst dla Hatorka: volta@interia.eu Quote
_ogonek_ Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cantadorra, rotkowi chyba ciężko będzie wysłać ze schroniska z żółwią prędkością neta. Podeślę ci wieczorem, może być? Lucyna, szyguj grube śniegowce, stare swetry od babuni których nikt nigdy nie nosi i grube buty :D Quote
LucynaCaffe Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 _ogonek_ napisał(a): Lucyna, szyguj grube śniegowce, stare swetry od babuni których nikt nigdy nie nosi i grube buty :D Jasne:) Mam wszystko co trzeba:) Sweterek od babci też się znajdzie. Jutrzejszy plan się zmienił, ale jeszcze bardziej na korzyść:) Postaram się przyjechać przed południem. Mam tylko nadzieję, że droga ze Świdnicy na Dzierżoniów będzie przejezdna. Ale jakoś sobie poradzę- najwyżej sukę zaprzęgnę i będzie ciągnąć:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 LucynaCaffe napisał(a):Jasne:) Mam wszystko co trzeba:) Sweterek od babci też się znajdzie. Jutrzejszy plan się zmienił, ale jeszcze bardziej na korzyść:) Postaram się przyjechać przed południem. Mam tylko nadzieję, że droga ze Świdnicy na Dzierżoniów będzie przejezdna. Ale jakoś sobie poradzę- najwyżej sukę zaprzęgnę i będzie ciągnąć:evil_lol: Lucynko, dzisiaj droga ze Swidnicy do Dzierzoniowa byla zablokowana przez TIRa. Quote
_ogonek_ Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 LucynaCaffe napisał(a):Jasne:) Mam wszystko co trzeba:) Sweterek od babci też się znajdzie. Jutrzejszy plan się zmienił, ale jeszcze bardziej na korzyść:) Postaram się przyjechać przed południem. Mam tylko nadzieję, że droga ze Świdnicy na Dzierżoniów będzie przejezdna. Ale jakoś sobie poradzę- najwyżej sukę zaprzęgnę i będzie ciągnąć:evil_lol: Słuchaj ja dzisiaj do szkoły idąc myślałam że się powieszę. Śnieg w twarz, grząsko pod nogami, zaspy ogromne, a na jezdni przechodząc przez ulicę ślisko że ja pierdzielę... Nienawidzę zimy :angryy: Cantadorra, już ślę fotki. Musiałam trochę ponarzekać. PS. Apropo sweterków, ja mam parę w Uciechowie, to są takie, które na Syberii się idealnie sprawdzają :evil_lol: Quote
LucynaCaffe Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Dowiedziałam się, że przejechać się dziś da:) Będę próbować. Do zobaczyska! Quote
Cantadorra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Rotek, bardzo proszę jeszcze o kontakty adres mail i nr telefonu do ogłoszeń. Plina zajmie się nimi lada moment :) Quote
_ogonek_ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cantadorra, ale ze mnie głuptas. Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Os. Białe 7 Uciechów 58-203 DZIERŻONIÓW tel. 510 433 322 , 889 137 137 schronisko-uciechow@31.pl www.uciechow.com Lucyna, No jakbyś wpadła w weekend to by było do zobaczyska :D Mnie niestety w tygodniu nie ma, chyba że mam dzień wolny od szkoły. Quote
LucynaCaffe Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 A ja byłam!!! I spędziłam bardzo miły dzień:))) Quote
_ogonek_ Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Heh, ja pewnie znając porę ranną to ziewałam na matematyce :evil_lol: Quote
Recommended Posts