_ogonek_ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Lucyna, a co powiesz na czwartek? Zaczynam od czwartku dłuższy weekend, a fajnie byłoby się tak spotkać na wspólny spacer ;) Mam zamiar znaleźć kilka kobiecych for i ogłosić tam Hatora. Quote
rotek_ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 juz nie dzisiaj ale ja zrobię ogłoszenia na kafeterii, którą często odwiedzam.... Quote
anett Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 W przyszłym tygodniu powtórzę Hatorowi ogłoszenia, chociaż mam nadzieję, że może jeszcze ktoś sensowny się odezwie:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bela, zamawilas bannerek? Podrzuczcie tekst to cos sie wykroi :) Swoja droga, porazka z banerkami i ograniczeniem do 2 :( Quote
rotek_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Hator nadal sam siedzi w boksie, jakoś jest za bardzo napastliwy do suczek...czeka go kastracja. grzeczny hator z dzisiaj Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestację-przyłącz-się-do-nas!!! Quote
_ogonek_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Podniosę Hatorka... rotku, zaczynam na forach, jak będą wątki to wkleję. Zostawiam ci kafeterię Quote
rotek_ Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 obiecany wątek na kafeterii http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4650692&start=0 ogonek wstawiła na forum kobieta i wizaz Quote
_ogonek_ Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 rotek, wrzuć go na facebooka uciechowskiego. Quote
Cantadorra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak Hatorka stawy? Potrzebuje jakiegoś wspomagacza? Quote
_ogonek_ Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Z jego stawami wszystko ok. Nie zauważyliśmy niczego niepokojącego :) Wczoraj korzystając z pięknej pogody poszliśmy z Hatorem na długi spacer ;) Chłopak się niesamowicie cieszył, kiedy zobaczył mnie ze smyczą - jak szczeniak. Quote
_ogonek_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzięki za hopkanie wątku... Podrzućcie Hatorka znajomym, a nóż widelec... Quote
anett Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 zero odzewu z ogłoszeń? Przypomnij się Hatorku:lol: Quote
LucynaCaffe Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Niestety... nie dałam rady... Bardzo ciężki czas miałam ostatnio w pracy ale już jest ok:) Postaram się przyjechać w przyszłym tygodniu. Rotek- jadę w piątek do Gliwic- nie macie psiaka do przewiezienia? Mam tam wielu znajomych- także psiarzy- zrobię kampanię Hatorowi:) Quote
Cantadorra Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Taki fajny, dorodny psiak, nikt nie chce takiego wielkiego miska? Quote
_ogonek_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 LucynaCaffe napisał(a):Niestety... nie dałam rady... Bardzo ciężki czas miałam ostatnio w pracy ale już jest ok:) Postaram się przyjechać w przyszłym tygodniu. Rotek- jadę w piątek do Gliwic- nie macie psiaka do przewiezienia? Mam tam wielu znajomych- także psiarzy- zrobię kampanię Hatorowi:) Spokojnie, jeszcze się spotkamy, mam ferie świąteczne :evil_lol: Do Gliwic... na razie nic ;) Ale będę mieć na uwadze. Quote
_ogonek_ Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Podnoszę psiaka... Mogłby mu ktoś zrobić banerek? A może chciałby ktoś mu wydrukować plakacik i powiesić u siebie w mieście? Quote
bela51 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Przepraszam, calkem zapomnialam, ze obiecalam Hatorowi zamowic banerek. Ale juz sie poprawiłam i jest zamowiony. Quote
bela51 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sliczny banerek !!! Bardzo dziekujemy blacky. :loveu: Jaka szkoda, ze mozna miec w podpisie tylko dwa, bo trudno sie zdecydowac. Quote
Recommended Posts