Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przejrzalam strone. żeby choć któryś znalazł właściciela. Są takie kochane. A na innych portalach też mają ogłoszenia. Myslę że mi powiesz jak to sie robi.?

Posted

a ta Lola z gruczolakiem? czy ona jest leczona? a Ginka z wodobrzuszem czy leczona czy nie mozna im jakos pomoc np. zebrac troche kasy na leczenie tak jak na inne psy? moze trzeba szukac DT lub hoteliku. Pytam bo widze na innych wątkach, że jest taka pomoc możliwa. Sama dałabym jakiś grosik

Posted

a czy np. te pieski ta z gruczolakiem i ta z wodobrzuszem są leczone? może trzeba im jakoś pomóc zrobić zbiórkę pieniedzy /dorzucę grosik ile będe mogła/ może trzeba poszukać DT lub jakiś hotelik? widze na innych watkach że takie rzeczy się robi trochę poczytałam

• 2 weeks later...
Posted

A nie wiecie co z Borkiem?

on miał stłuczona łapkę, prawdopodobnie dostał z buta od kogoś. W picasie jest jako kwarantanna boks 1, nr 128, ale w kwarantannie to on siedział jeszcze w lipcu.

• 1 month later...
Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Dzięki wielkie.
Tak bym chciała by Krecik wyszedł stamtąd w pore...

Stefanowi, Lordowi i Sabie tez można robić, bo wyprowadzałam je kiedyś na spacer to coś o nich wiem.

miejmy nadzieję, że adopcje jakoś ruszą, tych najbiedniejszych piesków..

będę im robic w najbliższym czasie ogłoszenia, napisz jaki mają stosunek do ludzi i psów, oprócz tego, że Stefan jest mało kontaktowy. A Lord przeslicznie wyszedł na zdjęciach, może dzięki temu ktoś go szybciej wypatrzy.

Posted
  • 1 month later...
Posted

jak dawno nikt nie był u naszych czarnuszków. jak wygląda sytuacja u nich, czy ktoś ich ogłasza?
ja z czarnuszków ogłaszam Krecika kogo można jeszcze?