Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, działo się działo w ostatnich dniach dużo - spacerek z Anzą był, potem spacerek z Marysią od Uny i Shangri, potem zawody agility we Wrocku, a potem sobie pomalowałam kuchnię :loveu:... parę zdjęć z zawodów:

Reszta tutaj

Posted

Rauni zdjęcia z zawodów pierwszorzędne! A już Uniak najnaj! :loveu:

Będąc we Wrocławiu miałam okazję wybrać się z Rauni oraz shangri na spacerek - krótka fotorelacja u nas w galerii, czyli TUTAJ.

Ponieważ nie chcę zaśmiecać tej galerii, daję tylko jedno :)

Dziękuję!! :multi:
Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Ale się naoglądałam w Waszej galerii cudnych zdjęć :loveu: :loveu:
Kolejna osoba do której niedługo bedziemy sie zwracac : witaj mistrzu fotografii ;) :loveu: Robisz cudne fotki i az milo wejsc i naciesyc nimi oko :loveu:

Zdjęcia z zawodow wprots powalajace, tylko pozazdroscic talentu i sprzetu :klacz:
Postaramy sie na bieżąco sledzic losy galerii i podziwiac zdjecia :multi:

Posted

[quote name='Rauni']Witajcie, Dago i Oskarze :) Cieszę się, że się zdjęcia podobają, zawsze miło słyszeć komplementy :cool3:

zapewniam, ze kompementy to bedą się sypały drzwiami i oknami tylko prosimy o kolejne foty :cool3: :lol:

Posted

Więc Twoje zdjęcia są:cool3: - rewelacyjne, wspaniałe, przepiękne, mają własny urok, tworzą przepiękny klimat, praktycznie profesjonalne, z pogranicza ideału, po prostu potrafią użec:loveu: ...i taki sam oczywiście w takim razie musi być fotograf:p

Posted

Nie bede oryginalny i napisze, ze zdjecia sa rewelacyjne:razz:
Pozdrowienia od tofika! Dawno nas nie bylo, wiec znowu bedziesz musiala ogladac nasze nieudolne proby slalomu:evil_lol: Dzisiaj bedziemy napewno;)

Posted

Czas się pochwalić - wczoraj odbył się finał Pucharu Polski Agility 2006. Sunday wygrała wczorajsze zawody, a w ogólnej klasyfikacji PPA 2006 znalazłyśmy się na drugim miejscu. BTW, jest to trzeci rok z rzędu, że jesteśmy na podium PPA :)

A teraz trochę zdjątek, bo udało mi się być na zawodach w dwóch osobach :razz: i mam "własnej", czyli mężusiowej roboty, zdjęcia swoich psów. Marysia też nam coś pstryknęła :loveu:, jej i nasze zdjęcia z tych zawodów TUTAJ:

I słodziutki Vigocki :loveu: (na zdjęciu zupełnie nie wygląda na świra, który obszczekuje sędziego za to, że mu dał detkę :oops:)

Posted

No właśnie, zapomniałam się Vigockim pochwalić, torek w A1 zaliczył, co prawda z błędami (strrrrefki), ale i tak zajął pierwsze miejsce, bo inni też mieli błędy, a on był szybszy. :)Tak więc wśród tych ślicznych pucharków, które przywieźlim, jeden jest zasługą Vigo. Open agility też pobiegł ładnie, tylko w krytycznym momencie wleciał nie do tej dziury w tunelu, co trzeba. Za to na jumpingu zrobił detkę od razu na początku, sędzia odgzwizdał, Vigo poleciał, naszczekał na sędziego, potem wrócił do mnie i dalej odwalał jakieś dziwne numery, tak że jeszcze byśmy mieli ze dwie detki :cool3:

Posted

Dzięki, Klaudia:-) i Marysiu.

Odnośnie zbliżającego się wyjazdu (ruszamy dziś o północy już) to jest link do strony organizatora http://www.agility-wc2006.com/
gdzie jak sądzę będa w miarę na bieżąco podawane informacje i wyniki. Lista startowa już jest, Sundayek ma numer 348 :crazyeye:

Umieram ze strachu na razie :scared: Chociaż z drugiej strony czuję się też tak: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

W piątek jeden przebieg, w sobotę dwa, w niedzielę jeden - wielki finał.

No, o pudło to my tam raczej się nie bijemy :razz: Tam będą same takie śmigacze, że hoho - i najbardziej na to się cieszę, że sobie znowu na nich popatrzę, pogadam, nauczę się czegoś :multi: