constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Rauni']Constancjo - dla dobra sprawy, nie ma sprawy ;) Rauni- jesteś kochana:Rose: , a jako "samozwańczy autorytet pyrkowy" wprost bezkonkurencyjna:cool3:. Dziękuję:loveu: . Quote
Rauni Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Oj, działo się działo w ostatnich dniach dużo - spacerek z Anzą był, potem spacerek z Marysią od Uny i Shangri, potem zawody agility we Wrocku, a potem sobie pomalowałam kuchnię :loveu:... parę zdjęć z zawodów: Reszta tutaj Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Rauni zdjęcia z zawodów pierwszorzędne! A już Uniak najnaj! :loveu: Będąc we Wrocławiu miałam okazję wybrać się z Rauni oraz shangri na spacerek - krótka fotorelacja u nas w galerii, czyli TUTAJ. Ponieważ nie chcę zaśmiecać tej galerii, daję tylko jedno :) Dziękuję!! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Śliczne te zdjęcia zrobiłaś na agility, najbardziej mi się podoba pierwsze z borderem i ostatni sheltie - po prostu bomba:loveu: Quote
Rauni Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 To jeszcze parę foteczek z zawodów: No i pyrkowa :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ale się naoglądałam w Waszej galerii cudnych zdjęć :loveu: :loveu: Kolejna osoba do której niedługo bedziemy sie zwracac : witaj mistrzu fotografii ;) :loveu: Robisz cudne fotki i az milo wejsc i naciesyc nimi oko :loveu: Zdjęcia z zawodow wprots powalajace, tylko pozazdroscic talentu i sprzetu :klacz: Postaramy sie na bieżąco sledzic losy galerii i podziwiac zdjecia :multi: Quote
Rauni Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Witajcie, Dago i Oskarze :) Cieszę się, że się zdjęcia podobają, zawsze miło słyszeć komplementy :cool3: Quote
Tośka_m Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No to komplementów ciąg dalszy - zdjęcia oszałamiające :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Rauni']Witajcie, Dago i Oskarze :) Cieszę się, że się zdjęcia podobają, zawsze miło słyszeć komplementy :cool3: zapewniam, ze kompementy to bedą się sypały drzwiami i oknami tylko prosimy o kolejne foty :cool3: :lol: Quote
Anza&Hacker Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Więc Twoje zdjęcia są:cool3: - rewelacyjne, wspaniałe, przepiękne, mają własny urok, tworzą przepiękny klimat, praktycznie profesjonalne, z pogranicza ideału, po prostu potrafią użec:loveu: ...i taki sam oczywiście w takim razie musi być fotograf:p Quote
orzech Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Nie bede oryginalny i napisze, ze zdjecia sa rewelacyjne:razz: Pozdrowienia od tofika! Dawno nas nie bylo, wiec znowu bedziesz musiala ogladac nasze nieudolne proby slalomu:evil_lol: Dzisiaj bedziemy napewno;) Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 hmmmmmmmmmmmmmm :klacz: cudowności :loveu: Quote
Rauni Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Ojoj, aż się zaczerwieniłam :oops: :oops: :oops: Dzięki wszystkim. Orzech, świat jest mały :lol: Quote
Rauni Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Czas się pochwalić - wczoraj odbył się finał Pucharu Polski Agility 2006. Sunday wygrała wczorajsze zawody, a w ogólnej klasyfikacji PPA 2006 znalazłyśmy się na drugim miejscu. BTW, jest to trzeci rok z rzędu, że jesteśmy na podium PPA :) A teraz trochę zdjątek, bo udało mi się być na zawodach w dwóch osobach :razz: i mam "własnej", czyli mężusiowej roboty, zdjęcia swoich psów. Marysia też nam coś pstryknęła :loveu:, jej i nasze zdjęcia z tych zawodów TUTAJ: I słodziutki Vigocki :loveu: (na zdjęciu zupełnie nie wygląda na świra, który obszczekuje sędziego za to, że mu dał detkę :oops:) Quote
kurczak_wtw Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 BRAWO DLA SUNDAYKA! BRAWO DLA VIGOCKIEGO! a przede wszystkim brawo dla ich dzielnej pańci, która pilnuje, aby byli na samym szczycie!:laola: Quote
Anza&Hacker Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje Rauni i oczywiscie też dla Sunday'ka - wymiziaj za uszkami ode mnie:p ...a Vigo miał same detki? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Rauni'] Marysia też nam coś pstryknęła :loveu:, jej i nasze zdjęcia z tych zawodów TUTAJ A żeby nie trzeba było szukać Sundeya i Vigo wklejam ich tutaj też :) Sunday Vigo Generalnie jednak psy Rauni są za szybkie do fotografowania :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Anza&Hacker napisał(a):a Vigo miał same detki? Z tego co pamiętam widziałam imię Vigo przy numerku "1" :eviltong: Quote
Rauni Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 No właśnie, zapomniałam się Vigockim pochwalić, torek w A1 zaliczył, co prawda z błędami (strrrrefki), ale i tak zajął pierwsze miejsce, bo inni też mieli błędy, a on był szybszy. :)Tak więc wśród tych ślicznych pucharków, które przywieźlim, jeden jest zasługą Vigo. Open agility też pobiegł ładnie, tylko w krytycznym momencie wleciał nie do tej dziury w tunelu, co trzeba. Za to na jumpingu zrobił detkę od razu na początku, sędzia odgzwizdał, Vigo poleciał, naszczekał na sędziego, potem wrócił do mnie i dalej odwalał jakieś dziwne numery, tak że jeszcze byśmy mieli ze dwie detki :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No ładnie to tak o Vigo nie wspomnieć:mad: Gratulacje oczywiście dla prykowatego świra!:loveu: Zdjęcia jak wszystkie agilitowe są świetne! Quote
Klaudia:-) Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wielkie gratulacje dla Sunday i Vigo!!! Olga gratulacje za świetne przygotowanie psów!!!! Więcej zdjęć tego uroczego duetu poprosze!!! Pozdrawiam Klaudia&Mika Quote
Marysia_i_gończy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Hej! Wpadłam pocieszać ;) Fajniste to zdjęcie, na którym Sunday wybiega z mokrego rękawa :lol: Poza tym Twoje psiury biegaja genialnie :multi: tylko nie wiem jak sędzia śmiał założyć kaptur na deszczu :mad: ;) Pozdrawiam! Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Acha - i MOOOOOOCNO trzymam kciuki za zbliżający się wyjazd!!! :happy1: :thumbs: Będziesz mi słać esemesiki z wieściami? :modla: Quote
Rauni Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Dzięki, Klaudia:-) i Marysiu. Odnośnie zbliżającego się wyjazdu (ruszamy dziś o północy już) to jest link do strony organizatora http://www.agility-wc2006.com/ gdzie jak sądzę będa w miarę na bieżąco podawane informacje i wyniki. Lista startowa już jest, Sundayek ma numer 348 :crazyeye: Umieram ze strachu na razie :scared: Chociaż z drugiej strony czuję się też tak: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: W piątek jeden przebieg, w sobotę dwa, w niedzielę jeden - wielki finał. No, o pudło to my tam raczej się nie bijemy :razz: Tam będą same takie śmigacze, że hoho - i najbardziej na to się cieszę, że sobie znowu na nich popatrzę, pogadam, nauczę się czegoś :multi: Quote
Recommended Posts