Rauni Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 I jeszcze moja Brava Bravissima: Quote
ewka i haker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 miło sie ogląda te zdjecia raz jeszcze jak komu sie podobają:) Quote
Anza&Hacker Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pewnie, że się podobają - takich zdjęć to można oglądać i oglądać :Rose: To jest osobiście moje ulubione z tej serii: :loveu: http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zawody%20wroclaw/semi/IMGP0684.jpg Quote
madzior_ka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 o ile świetnych zdjęć Twoich cudownych psów:) Gratulacje Ewa zdjęć no a Oldze psów:)) Quote
Rauni Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Stęskniłam się za robieniem zdjęć i zrobiłam kilka na automacie, co jeszcze w moim aparacie działa: Quote
Anza&Hacker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Te z automatu też są fąfne! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A co to za drugi kudłacz? :razz: Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ponawiam pytanie Marysi? Całkiem fajny szczotek tamten :cool3: Quote
Rauni Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 A to taka zagadka miała być :roll: Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To on rasowy? :cool3: Mi przypomina owczarka katalońskiego :evil_lol: Btw. śliczny ten maluch na Twoich zdjątkach :loveu: Quote
Rauni Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 No i bardzo dobrze Ci przypomina, bo to JEST katalończyk :multi:. Znaczy mamy na zdjęciu pierwszego polskiego pyrka z pierwszym polskim katalończykiem :lol:. Mafioz jest bardzo fajny, aczkolwiek w porównaniu z pyrą to taki spokoooojnyyy. W nagrodę pyra-diabełek: Pyra urocza: I pyra, która pod koniec spaceru postanowiła nieco urozmaicić swój wygląd :diabloti:: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 evl napisał(a):Pyrki fajniejsze :evil_lol: Dobrze mówi, piwo jej dać :beerchug: "Pyra urocza" jest naprawdę urocza :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [LEFT]Co jak co, ale to na pewno nie pierwszy polski katalończyk ;) Z rok-dwa temu do Artemisa przychodziła babka właśnie z katalońskim - o ile dobrze pamiętam :roll: [/LEFT] Quote
Marta i Wika Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pierwsze katalończyki urodzone w Polsce. Polska Linia... tylko który to maluch? :cool3: Quote
Rauni Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 To jest piesek z pierwszego miotu katalończyków w Polsce, właśnie po tej suczce, co do Artemisu przychodziła - znaczy on tak samo pierwszy polski katalończyk, jak pyra pierwsza polska pyra (a nawet bardziej, biorąc pod uwagę ten miocik, co podobno kiedyś w Warszawie był). A ten chłopczyk to Baladre, w cywilu Mafioz :razz:. Quote
Marta i Wika Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tak myślałam, że to Baladre, taki ciemny :cool3: Podobają mi się te kudłacze katalońskie. Quote
madzior_ka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Rauni'] I pyra, która pod koniec spaceru postanowiła nieco urozmaicić swój wygląd :diabloti:: Skad ja to znam, przez takie pomysły Denis musiał zostać pozbawiony brody, w którą z jakże wielką gracją powbijał sobie takie same ozdóbki i poplątał jeszcze piękniej:) Quote
Anza&Hacker Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzięki za objaśnienia miocikowe ;) Quote
Rauni Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Hej kochani - dziś w nocy wyruszamy na Mistrzostwa Świata Agility w Dornbirn w Austrii - będziemy biegać od piątku do niedzieli - trzymajcie za nas kciuki (tzn. za mnie, za spaniela i za resztę polskiej ekipy :cool3:)! Quote
Recommended Posts