Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcie rodzinne:

W sumie to poprzednie też było rodzinne, bo Anti jest bratem Oxy i wujkiem Bravy i Vi, a Vigo jest bratem Cudnej. Z kolei mała czarna Kajra jest zdaje się kuzynką Bravy i Vi, bo jest po siostrze Antiego i Oxy (czyli jest ich siostrzenicą?). Czy jakoś tak. :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Marysiu!!! :loveu:

a hienę gdzie zgubiliście? ;-)
Taaa, o hienę to pytają, a o drugiego pyra to nie. Nie odróżniają :turn-l:
Otóż na spacerze była Sunday i Brava, Vigo i Eri zostali w domu, bo wszystkie cztery plus wózek to jednak mnie przerasta.

ale fajny spacer musiał byc :smile:
Pewnie, że fajny. Taki wielobój matczyno-psi, składający się z następujących dyscyplin:
1. Pchanie wózka z 15 kg dzieckiem po grajdołach (ja).
2. Tachanie plecaka ze sprzętem i aparatu z długą lufą (Marysia).
3. Wyszukiwanie zgubionych w błocie smyczy (Marysia, a smycze moje, taki przyjazny gest)
4. Powstrzymywanie Bravy przed szczekaniem Unie do ucha oraz Uny od powiedzenia Bravie, co o tym dokładnie sądzi (odpowiednio przeze mnie i Marysię).
5. Symultaniczne rzucanie piłek do wody w odpowiednio dobranych odległościach i interwałach czasowych, tak by każdy pies aportował jedynie swoją piłkę i nikt się z nikim nie kłócił (Marysia i ja).

:lol:

Posted

[quote name='Rauni'] Pewnie, że fajny. Taki wielobój matczyno-psi, składający się z następujących dyscyplin:
3. Wyszukiwanie zgubionych w błocie smyczy (Marysia, a smycze moje, taki przyjazny gest)
4. Powstrzymywanie Bravy przed szczekaniem Unie do ucha oraz Uny od powiedzenia Bravie, co o tym dokładnie sądzi (odpowiednio przeze mnie i Marysię).
5. Symultaniczne rzucanie piłek do wody w odpowiednio dobranych odległościach i interwałach czasowych, tak by każdy pies aportował jedynie swoją piłkę i nikt się z nikim nie kłócił (Marysia i ja).

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Popłakałam się ze śmiechu, chociaż to sama prawda jest :lol: nie licząc tego, że smyczy szukałyśmy kawałek również wspólnie :eviltong:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Popłakałam się ze śmiechu, chociaż to sama prawda jest :lol: nie licząc tego, że smyczy szukałyśmy kawałek również wspólnie :eviltong:
Ja dalej płaczę:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Olga ma taki talent do opisywania zwyczajnych sytuacji w nadzwyczajnie ciekawy sposób, co widać tutaj czy chociażby na blogu, którego uwielbiam czytać:)

A zdjęcia świetne oczywiście i i tak podziwiam za opanowanie spaceru z wózkiem i dwoma psami na raz;)

Posted

Rauni napisał(a):
Dzięki Marysiu!!! :loveu:

Taaa, o hienę to pytają, a o drugiego pyra to nie. Nie odróżniają :turn-l:
Otóż na spacerze była Sunday i Brava, Vigo i Eri zostali w domu, bo wszystkie cztery plus wózek to jednak mnie przerasta.

Pewnie, że fajny. Taki wielobój matczyno-psi, składający się z następujących dyscyplin:

Świetne!:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Darianna napisał(a):
no faktycznie, zapomniałam o Vigo... przepraszam, ciapa jestem....

Będziecie we Wrocławiu na światówce?

Darianna, no przecież żartowałam, nie mam pretensji żadnych.

We Wrocławiu to chyba nie światówka tylko międzynarodowa ;)? Nie zgłaszałam żadnego psa, Brava jeszcze w szczeniakach, to mi szkoda kasy, Eri nie ma zęba, więc j.w., pewnie się przejdę w sobotę popatrzeć, ale nic nie wystawiam.

Posted

Zostałam tym razem absolutnie rozpieszczona przez Ewy zdjęcia z zawodów, mam ich mnóstwo i zobaczcie, jakie śliczne:

Vigo

moje ulubione slalomowe