Anza&Hacker Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Rauni napisał(a):Za to Eri z Bravą się bardzo ładnie bawią w odgryzanie sobie różnych części ciała :evil_lol: albo Brava skacze Eri po głowie :) No to zupełnie jak Vi z Hackerem!!! :diabloti: :loveu: Foty bombastyczne jak zawsze :bigcool: Zazdroszcze tych ujęć maleństwa w ruchu - ja i mój 'toy'aparacik nie umiemy takich zrobić :shake: Quote
evel Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 hm, seria o oczkach, jee :multi: :lol: powiem szczerze, że zmylił mnie dość ciemny hieni kolor ogólny i byłam święcie przekonana, że hienie oczy wpadają w czerwonawy brąz, jak oczy akit, a tu klops :oops: http://i41.tinypic.com/2qtyiy9.jpg ale sama wylazła? :razz: Quote
Rauni Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Pogoda i szczeniak wprawiają mnie w manię radosnego pstrykacza. Pyra po wpadnięciu do Odry: To jest początek serii o oczkach, czyli dla zainteresowanych kolorem oczu hieny i innych: Quote
Rauni Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Dogo idiotycznie przestawiło posty, więc poczekam trochę... Quote
Rauni Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Oczko spanielowe... ono jest tak ciemne, że w ogóle w zestawieniu z jasną mordką wychodzi na zdjęciu bez szczegółów: Oczka pyry młodszej: Oczków pyry starszej nie udało mi się ująć w satysfakcjonujący sposób :shake: Quote
anii Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Rauni napisał(a):Dogo idiotycznie przestawiło posty, więc poczekam trochę... W ogole trudno tu pisac, ale czytac mozna bez przeszkod! :) Gratuluje nowej suczki jest slodka jak cukierek, ale przy Twoich pieskach, wydaje sie taka dorosla. Ciekawia mnie bardzo relacje Sergiusza z psami? Czy ma w sforze jakiegos ulubienca i nawzajem? :loveu: Fotki sa przepiekne, jedne z lepsze na dogomanii, takze prosmimy o wiecej!!:cool3: Quote
gonek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Rauni napisał(a):Pogoda i szczeniak wprawiają mnie w manię radosnego pstrykacza Oby Ci nie przeszło! :D A łysa Sunday wygląda super! Quote
Kaśka (Hasta) Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 tu jak zwykle: pozytywnie, energicznie, słonecznie i kudłato :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Oczka małej pyry są wręcz rozbrajające :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://i41.tinypic.com/2ciisz4.jpg :evil_lol::loveu: Quote
Bzikowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Uroczo się zagryzają z hieną :loveu: Życzę powodzenia w socjalizacji, wychowaniu i szkoleniu pyrencji :) Quote
Mudik Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ninja pyrek bombastyczna!:loveu::loveu::loveu: Quote
Lora0p0 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Następna kradzież fotek :cool1: Logowanie do nasza-klasa.pl :mad::mad::mad::mad: Quote
Lora0p0 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Lora0p0']Następna kradzież fotek :cool1: Logowanie do nasza-klasa.pl :mad::mad::mad::mad: Konto usunięte :diabloti::lol: Quote
Rauni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Że Vigo jest drzewołazem, to wiadomo. Młodzież jednak kształci się u niego na nauce i też coraz lepiej sobie radzi: Pół spaceru mi zeszło na próbach uchwycenia Bravy, jednak ciągle mi się ktoś pchał w kadr: Czasem mi się jedna udawało: Quote
Rauni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 (Brava jeszcze nie dojrzała do zbiorczego pozowania) Quote
Rauni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Zasadniczo jednak dobry pyrek, to zmęczony pyrek: Quote
***kas Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ojej jej jej mała pyrka, i duża pyrka:multi: jak ja kocham pyrki:loveu: I obiecuje, że kiedyś będę mieć własnego. A póki co tez zrobiłam coś brzydkiego i ogoliłam spaniela:diabloti: Zdjęcia super super i ach, jak ja was wszystkich uwielbiam oglądać:oops::roll: Quote
Anza&Hacker Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Młodzież nadrzewna jest superaśna :loveu::loveu::loveu: ...i te śpiące pyry - nie ma nic piękniejszego niż śpiąca pyra! :grins: (oczywiście dla tych, którzy mieszkają z nią na co dzień) Quote
Magda&Bloom Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ...i te śpiące pyry - nie ma nic piękniejszego niż śpiąca pyra! :grins: ojj tak zgadzam się w 100 % mój pyrek właśnie zasnął po rannej głupawce ( żeby nie było że Evo bezrobotny :evil_lol: bez pracy się nie obyło :lol:) pozdrawiam ps. piękne zdjęcia :loveu: ale powiedz mi co one robią na tych drzewach? ;) Quote
Rauni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Magda&Bloom'] ale powiedz mi co one robią na tych drzewach? ;) Chodzą sobie :) Vigo to już włazi na każde pochyłe drzewo po drodze i potrafi wyleźć na ładnych parę metrów w górę. Atak: No to na razie! Quote
Anza&Hacker Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ostatnie zdjęcie wprost genialne! :loveu::loveu::loveu: No i całe stado!!! EXTRA! - jak ja zazdroszczę takiego widoku :roll: W sensie nie samego widoku co w ogóle posiadania tylu psów - ale jak będę dodawać psiaka co jakieś 3-4 lata to też się takiej gromadki pociesznej dorobię... a zaraz zapewne będę miała dla nich więcej czasu :p Quote
Recommended Posts