Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jak to Eri nie całkiem własna? :hmmmm:

Bo Eri jest mojego męża, nawet w papierach. Na szczęście jest już długo jasno i jak małżonek wraca z pracy to może zabrać swojego pieseczka na spacer.

Ale jednocześnie wiem, że seter którego mam to szczyt moich mozliwości fizycznych, pyrania by mnie zabiła :evil_lol:

Ja w gruncie rzeczy dochodzę do wniosku, że owczarki są łatwiejsze od myśliwskich... w każdym razie tak na co dzień to jednak są o wiele posłuszniejsze.

tak się zastanawiam tylko, czy posiadanie dwóch szajbniętych pyrków nie podpada już trochę pod masochizm ? :evil_lol::lol:

Nie, Vigo teraz jak dojrzał to w gruncie rzeczy jest najmniej kłopotliwym i najposłuszniejszym ze wszystkich moich psów, pomijając darcie mordy, bo to mu zostało niestety (chociaż w mniejszym zakresie niż kiedyś).

A mała jest zupełnie różna od niego, tzn. owszem ma bzika, jak się bawi to na 1000% i wydaje się nie do zabicia (po czym znienacka pada i zasypia :evil_lol:), ale tak poza tym jest o niebo spokojniejsza, przede wszystkim jak normalny szczeniak jak się zmęczy, to zasypia, a nie biega coraz prędzej i szczeka coraz więcej, co było reakcją typową dla Vigo... :diabloti:. Na razie jestem z niej strasznie zadowolona, jedyne co, to mogłaby być bardziej żarta, ale dzisiaj wieczorem spróbujemy poklikać trochę na serduszka drobiowe i zobaczymy jak nam pójdzie.

Posted

No proszę, mała Brava juz umie robić kangura!
Ślicznie uśmiecham się o wasze wspólne portretowe zdjęcie na moją stronkę, na maila jesli można, a i weż aparat do Bytomia coby Evoczkowi i jego Panu też pstryknać, o mistrzyni portretów :-) i Eytowi o ile przyjedzie.

Posted

Kaja, no jak to jak, schodzę na te podmokłe łąki :evil_lol:. Czegóż się nie robi dla dobrego zdjęcia :cool3:. Ja też mam cyfrówkę, tyle że lustrzankę, ale to akurat dla poziomu z jakiego robione jest zdjęcie ma niewielkie znaczenie.