Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyczajka pyrkowa przesłodka, Erinki też dobre :loveu:

...a ja żyje, żyje - tylko w okresie świąteczno-noworocznym się ukrywam, żeby unikać tabunów życzeń, gdyż ja tych "okazji" nie obchodzę, a drażni mnie w kółko tłumaczenie ludziom dlaczego ;)

Mam do Ciebie takie pytanko - odnośnie agilitowania... bywasz jakoś regularnie na placu tak, żeby można było Ciebie złapać (poza sobotą)? Ja potrzebuje pomocy z Hackerem - kogoś kto by mi pokazał co i jak mam ćwiczyć - bo na treningi w naszym klubie nie mogę teraz jeździć bo mi termin nie pasuje, a jak jestem sama - to trochę knoce prace z Hackerem i nie wiem za co powinnam się zabrać z nim, więc się nie posuwamy i brak mi motywacji, żeby jeździć jak nie wiem co robić - więc wychodzi na to, że jestem raz, czy dwa na 2-3 miesiące, a to głupiego robota :shake:

Posted

Psy po walce:

Gdyby ktoś niepokoił się o los spaniela, to zapewniam, że wszystko jest w porządku:

Chociaż trochę jej się kulki między palcami robią:

Hiena też piłkuje, jeśli tylko nikt jej w tym nie przeszkadza:

Posted

właśnie w szoku jestem, bo jadąc z dworca do domu zauważyłam to, co Ty uwieczniłaś - śnieg i zamarznięta rzeka.. ;)

a tubylcy mi mówili, że tu nigdy śniegu nie ma..:diabloti:

Posted

Tyłek hieny przeżył, jak widać na kolejnym zdjęciu zdołała nawet zwiększyć dystans.

Anza - Kulki robią się umiarkowanie. Sunday robią się wielkie, a Vigo małe i jakoś mu to nie przeszkadza.