Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Rauni jeszcze raz dziękuję za wspaniałą gościnę :Rose: prawdę mówiąc cieszę się, że wszystkie inne opcje noclegu nie wypaliły :evil_lol: z kim innym mogłabym tyyyyyyle przegadać o psach i o agility, i o życiu w ogóle? :loveu:

Olga + Sergiusz + psy:

Sergiusz:

Sunday:

Vigo:

CDN

Posted

Una w Uniakowej galerii :)

Marysiu, dziękuję za piękne zdjęcia, te frisbowo-agilitowe są superaśne :) :loveu:

W jednym kadrze wszystkich naszych psiaków nie ma, bo wolałyśmy dmuchać na zimne i nie sprawdzać, czy szurnięty Vigo będzie się potrafił zachować przy damie :cool1:

Posted

[quote name='Rauni']
W jednym kadrze wszystkich naszych psiaków nie ma, bo wolałyśmy dmuchać na zimne i nie sprawdzać, czy szurnięty Vigo będzie się potrafił zachować przy damie :cool1:

no właśnie czekałam na wspólne fotki... ale powyższy argument do mnie przemawia :)

ja w takiej sytuacji obawiałabym się o moją "damę" - tak wielka z niej dama, że zabawa z psami jej nie kręci - psy są po to by je gonić i tyle :evil_lol: do zabawy są ludzie :roll:

• 1 month later...
Posted

Ojej, ale mnie tu dawno nie było :crazyeye:
Shangri, Zaklinacz jest fajny :) aczkolwiek nie mogę tego powiedzieć o wszystkich psich książkach, które tłumaczyłam :cool1:

No dobra, trochę zdjęć. Sesja w rumiankach :)

Posted

To małe to jest Eri, owczarka holenderska, suka mojego męża :p

Teraz będzie na temat nieporozumienia. Czyli Eri się wydaje, że Sunday jest jej najlepszą kumpelką i świetnie się razem bawią. Sunday natomiast aportuje nie zważając na nic :)

Posted

Ja nie moge .....:loveu::loveu::loveu::loveu:
Boska.
Gratuluje nowego nabytku.
A ja wczoraj gadalam ze w najblizszej przyszlosci bedzie u mnie albo malinka albo holender (przynajmniej fajnie by kolorem do staffikow pasowal) :evil_lol::evil_lol:

A teraz to przynajmniej bede miec wiarygodne zrodlo informacji o rasie i pomiziac bede mogla. :lol::lol:

Posted

A wracając do rumianków. Spotkaliśmy naszą własną kocię Focię w tych rumiankach:

Polowała sobie na coś:

Ale nie zapomniała się przywitać ze swoim ulubionym pyrkiem: