gonek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vigo na pierwszym mnie powalił (pierwsze skojarzenie z tą rybą okrągłą zębatą) :evil_lol: Mój głos też macie :multi: Quote
Anza&Hacker Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nasz głos też już oddany - mam nadzieję, że jeśli wygrasz (teraz już tylko trzymamy kciuki) - to zrobisz nam sesje zdjęciową nowym nabytkiem :diabloti: :loveu: Quote
zula Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Zmokła Syndayka jak zawsze piękna:loveu: Głosik oddany;) szkoda, że można głosować tylko raz:roll: Quote
Rauni Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Kochani, dzisiaj bez zdjęć, ale zachęcam wszystkich do zerknięcia do lutowego Mojego psa :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Rauni napisał(a):Kochani, dzisiaj bez zdjęć, ale zachęcam wszystkich do zerknięcia do lutowego Mojego psa :cool3: Kurczę, a u mnie jeszcze nie ma MP. :mad: Aż ciekawa jestem, co wykombinowałaś. :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Vigo ślicznie się prezentuje w moim psie:lol:i opis rasy fantastyczny:multi: Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Co, co, co!?!?!?!?! Opis pyrków?! :-o Gdzie ja to kupie w niedziele?! :placz: Może mógł by ktoś zeskanować, albo zrobić zdjęcie i mi wysłać na priva? :roll: Quote
shangri_la Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 albo w empiku :lol: no a artykul klasa :cool3: pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 czytałam,czytałam,super artykuł i śliczne zdjęcia Vigo Quote
Anza&Hacker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ...artykuł taki sobie - myślałam, że coś fajnego w nim będzie, a w sumie klops :roll: Za to co do Vigo - to on jest tylko na dwóch zdjęciach - tym dużym i tym na dole po prawej (ten co stoi w miejscu to on) ;) To na górze zdjęcie z hopką to chyba Oxi, a ten piesek na dole po lewej co biegnie to Antibes - dobrze mówie? :cool3: Quote
Rauni Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 To na górze zdjęcie z hopką to chyba Oxi, a ten piesek na dole po lewej co biegnie to Antibes - dobrze mówie? :cool3: Nie :eviltong: Moim zdaniem artykuł, jak na niewielką objętość naprawdę sensowny. Quote
KaRa_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Rauni napisał(a): Moim zdaniem artykuł, jak na niewielką objętość naprawdę sensowny. Też mówię,że sensowy bo dla lajków naprawdę dużo informacji jest zawartych o charakterze, pochodzeniu ;) No i pisałaś to Ty i Ula:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Rauni napisał(a):Nie :eviltong: Znaczy się namieszałam coś z Antim i Oxą - oświecisz mnie? :roll: Rauni napisał(a): Moim zdaniem artykuł, jak na niewielką objętość naprawdę sensowny. No owszem może i sensowny... ale spodziewałam się czegoś zupełnie innego, zwłaszcza po tytule. Aczkolwiek po wnikliwej analizie - w sumie to całkiem fajny zważając gdzie i dla kogo pisany jest ten artykuł! :p Quote
Rauni Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ula pisała, ja się tylko podzieliłam swoimi uwagami. Antiego tam w ogóle nie ma, te stojące to Vigo, te biegające to Oxa :) Quote
Asia & Ginger Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 W końcu dorwałam MP. :multi: Artykulik bardzo fajny, ciekawy. :cool3: Vigo ładnie prezentuje się na fotkach. :loveu: Oxa zresztą też. :p Quote
Rauni Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Zafilmikuję Was dzisiaj: A kuku Vigo A kuku Sunday Slalom Sunday Slalom Vigo Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Slalomy są suuuper! :cool1: ...a sztuczke widziałam już wcześniej na żywo, ale tylko u Vigo :cool3: Quote
Marta i Wika Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kuku - cudny pomysł, chyba od Was ściągnę i od jutra się wezmę za realizację ;) Quote
Tośka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kukanie słodkie, slalomy jak najbardziej profesjonalne ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Świetne sztuczki i slalomiki. :cool3: :p Quote
Magda i Saga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mamo, Oxi w mediach, a ja to przegapiłam. Lecę do sklepu Quote
Mudik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 WOW!!!! Sunday jest super Vogo też ale jak Sunday sama podbiega odpowiednim bokiem i to tempo SUPER! Quote
anetta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A mi się podobał kot na slalomie :roflt::roflt: Sunday zapierdzela że hej! Co pawda Vigo też ale nie aż tak jak Sunday:evil_lol: Quote
Recommended Posts