Rauni Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Coś dla fanów pyrka.. ... nic nie zapowiadało... ...pyrkowej głupawki :loveu::loveu::loveu: Ile on ma nóg właściwie? I coś dla fanów obydwojga: Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [CENTER]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Powaliłaś mnie normalnie, aż z krzesła zjechałam! :oops: Fotki cuuudne to mało! :loveu: Na dodatek Ty z taaakim brzuuuuchem z frisbee ganiasz :-o [/CENTER] Quote
Klaudia :-) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 super fotki,narada wojenna jest świetna Quote
Asia & Ginger Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://images11.fotosik.pl/93/3356df587e358a44.jpg Świetna ta moja Sundayka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: I te jej ucholki. :loveu: :p http://images24.fotosik.pl/100/daa027a849c8e455.jpg Ale Sunday kocha Vigolca. :cool3: :evil_lol: Quote
cockermanka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ooo...piękne zdjęcia:loveu:...a jaka aura jesienna...:placz: Quote
PATIszon Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Rauni napisał(a):PATi, normalnie, zostawiam na siad, a potem wołam do mnie :lol: No tak, ja musze miec Pudel na reku wiec mam utrudnione zadanie... Anza&Hacker napisał(a):Na dodatek Ty z taaakim brzuuuuchem z frisbee ganiasz :-o Jakim taaakim? Przeciez tam wcale brzucha nie widac:o Rauni, przyznaj sie gdzie brzuch schowalas?:razz: Moj brzuch ma dzis zdecydowanie gorszy dzien...od rana kaze sie na rekach nosic. teraz chwilowo spi (albo udaje), ja zdazylam zamowic tylko karme dla psow, a z opcji prysznic lub dogomania wybralam to drugie:evil_lol: Quote
Rauni Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Anza, nie ganiam, tylko stoję i rzucam :) Ewentualnie jeszcze nóżką machnę, tyle daję radę. Pati, może powinnaś o chuście pomyśleć? www.chustomania.pl Ja planuję stosować, zobaczymy, co nam z tego wyjdzie. A pudla naucz samodzielnie się utrzymywać na ramieniu albo na plecach :) A w ogóle to mój brzuch zrobił dzisiaj fałszywy alarm, pojechałam do szpitala i odesłali mnie z powrotem, twierdząc, że owszem mam skurcze, ale bylejakie są i niebolesne. No i teraz to się już boję, bo skoro to co czuję, to są niebolesne skurcze, to cha cha cha cha. :crazyeye: Quote
PATIszon Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Rauni napisał(a): Pati, może powinnaś o chuście pomyśleć? www.chustomania.pl Ja planuję stosować, zobaczymy, co nam z tego wyjdzie. Jakos nie mam zaufania...ale jak dalej bedzie tak sie darl to chyba bede musiala. Podobno w Afryce, gdzie maluchy sa caly czas noszone w chustach zjawisko kolki prawie nie wystepuje. A pudla naucz samodzielnie się utrzymywać na ramieniu albo na plecach :) Na razie musze ja nauczyc chodzic.....:cool1: A w ogóle to mój brzuch zrobił dzisiaj fałszywy alarm, pojechałam do szpitala i odesłali mnie z powrotem, twierdząc, że owszem mam skurcze, ale bylejakie są i niebolesne. No i teraz to się już boję, bo skoro to co czuję, to są niebolesne skurcze, to cha cha cha cha. :crazyeye: No to uwazaj.:cool3: Ja sie odeslac nie dalam i za 4 godziny junior byl na swiecie. Powodzenia. Trzymamy kciuki..... ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jakie piękności :loveu::loveu::loveu: A kciuki trzymam! :happy1: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 PATI wykrakałaś :evil_lol: Dziś w nocy na świat przyszedł SERGIUSZ :loveu: Chłopak ma 4 kg i dostał 10 punktów :multi::lilangel::new-bday::new-bday::new-bday: GRATULACJE!:cunao: Quote
gonek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ojooojjj :D:loveu::D:loveu::D GRATULACJE!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
PATIszon Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']PATI wykrakałaś :evil_lol: Dziś w nocy na świat przyszedł SERGIUSZ :loveu: Chłopak ma 4 kg i dostał 10 punktów :multi::lilangel::new-bday::new-bday::new-bday: GRATULACJE!:cunao: Hehe, tu nie bylo co krakac! To byl logiczny ciag zdarzen i tyle :cool3: Rauni gratulacje! ;) I wyrazy uznania, 4 kg...nonono:razz: Quote
Anza&Hacker Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :bday: GRATULACJE! :BIG: [SIZE=2]...dajcie dziecku koniecznie drugie imie! ;) Quote
Marta i Wika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 GRATULACJE!! :laola: Dużo szczęścia dla małego, dużo siły dla mamy, dużo cierpliwości dla psów ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Gratulacje!!! :laola::laola::laola: Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja również gratuluję! widziałam zdjęcia Sergiusza :p jest prześliczny- niepomarszczony, nieopuchnięty :-o pięknota!!! :loveu: Quote
cockermanka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wielkie gratulacje! :laola::laola: [quote name='Anza&Hacker'][SIZE=2]...dajcie dziecku koniecznie drugie imie! ;) ??? :roll: czemu??? Quote
Recommended Posts