Magda i Saga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Na pociechę ci powiem, że moja kładka tez wygląda tragicznie, spiesza się gdzies te pyrki, a strefa to przezytek i nalezy ja zlikwidować:diabloti: Quote
Rauni Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu: Magda, jak to? Przecież na filmiku tak ładnie robiła? Ale ja z Vigo ostatnio w ogóle mam pewien kryzys w relacjach... :diabloti: Quote
Magda i Saga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No jakoś tak dajemy ostatniego dużego susa na strefówce, chyba dlatego ze umiemy:evil_lol: . Na szczęście coraz częściej zalicza. Robi tez numer w rodzaju najpierw hyc, a potem nawrotka, dupka na strefkę :eviltong: Krótko mówiąc kładkę mamy dynamiczną Quote
Tośka_m Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I ja! I ja przyłączam się do gratulacji!!! :multi: Quote
cockermanka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No proszę człowiek parę dni nie zajrzał a tu takie nowiny! Gratulacje :-) Quote
Honey Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Rauni- najszczersze gratulacje ! :loveu: Kiedy ?... Quote
Rauni Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Trochę brzydkich zdjęć: Rozczulająco głupia pyrkowa minka: Usiłowałam złapać pyreczka podczas jego ataku głupawki: Na chwilę zwolnił celem złapania patyczka: Sundayek z brudnym ogonem kwalifikującym się do przycięcia: Honey, z terminem jest śmiesznie. Ja mam urodziny 12.10, mój szwagronek 14.10 (szwagronek, jakby ktoś nie zgadł, to jest synek mojego szwagra), moja babcia 16.10. Na dokładkę z dat październikowych 5.10 mamy rocznicę ślubu (w tym roku będzie piąta). A ja termin mam na 14.10, więc myślę, że może w którąś z tych dat uda mi się utrafić w ramach prezentu :) Quote
Sonika Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jakie znowu brzydkie. :mad: :loveu: No i gratuluje. :multi: Szybko zleci i juz będzie październik. :cool3: Quote
Rauni Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ja tam wolę, żeby nie zleciało tak szybko, bo chcemy najpierw skończyć remont :evil_lol: A zdjęcia brzydkie, coś chyba skopałam z balansem bieli, że o ostrości nie wspomnę... tak tylko wkleiłam, żeby nie wyjść z wprawy. Quote
cockermanka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nie marudź - fotki świetne,tylko Sundaya za mało:mad: Quote
Tośka_m Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Bosz... jakie biedne, rozczulające, rozczochrane psisko :loveu: Quote
APSA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No bardzo brzydkie zdjęcia, okropne po prostu :eviltong: A mi się i tak podobają i już! :) Quote
zula Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Rauni, Gratulacje! Fotki jak zawsze super, ale odczuwam niedosyt Sundayka:eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tosz ta minka Pyrka jest świetna! ...i piękna :p ...i wogóle to chce Pyrkunia :loveu: ...ale najpierw wymarzony od 12'stu lat borderek, a potem kto wie?! :diabloti: No i pięknie uchwyciłaś idee głupawek - ten "zmiot" całego psa pędem tyłka! :evil_lol: ...a balans bieli zachwiany... ale MY takich zdjęć i tak byśmy nie zrobili :eviltong: Będziesz biegać teraz na zawodach? - w jakich godzinach w sobote? Chciała bym Was sfocić, ale będe chyba dopiero od południa :-( Quote
Rauni Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Będę biegać z dwoma psami, ale kiedy wypadnie jedno z naszych 30-40 sekund, jest nie do przewidzenia. Ty się nie wygłupiaj, bądź od rana, potrzebne ręce do pomocy! Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Rauni'] [quote name='Rauni'] [quote name='Anza&Hacker'] ...a tutaj absolutny hit! - takie to to malutkie, a skacze już tyyyyle przed przeszkodą! :-o [quote name='Rauni'] No proszę, trafiam po raz pierwszy do galerii, a tu takie nowiny. :cool3: Rauni gratuluję. :loveu: Masz super psiaki, a Sunday po prostu cud miód i orzeszki. :loveu: Poproszę więcej zdjęc Sundayka. :razz: Quote
cockermanka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ha! no to mamy koalicję pro-Sundaykową:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cockermanka napisał(a):Ha! no to mamy koalicję pro-Sundaykową:evil_lol: A czy mogłoby byc inaczej? :evil_lol: No po prostu się zakochałam w Sundayce (dobrze, że Ginger nie czyta dogo). Boska psina i umie fajne sztuczki, a do tego jest też chyba gwiazdą serialu. :cool3: Cudeńko! :loveu: Quote
Recommended Posts