Rauni Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Imageshack mi zniknął, zamiast tego jest jakiś fotosik, nie lubię takich zmian :angryy: Zdjęć mało, bo i czasu mało. Wiosenne pieski: Wiosenne badyle: Quote
Rauni Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Anza jak zwykle niezawodna i pierwsza :lol: A ktoś mi obiecywał wklejenie moich potworów z treningu... Quote
Sonika Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pierwsze zdjęcie najlepsze. :loveu: Reszta tez super! Quote
shangri_la Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witajcie :lol: jakiez piekne romzntyczne wiosenne foto :loveu: ale z Viga kawaler :cool3: [quote name='Rauni']A ktoś mi obiecywał wklejenie moich potworów z treningu... ja tez pamietam i czekam :evil_lol: [SIZE=2]pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Rauni']A ktoś mi obiecywał wklejenie moich potworów z treningu... eee... tego no żelazko!!!!! ...a tak poważnie to bardzo przepraszam - z całego natłoku rzeczy jakie mam do zrobienia, z którymi wogóle się nie wyrabiam na śmierć zapomniałam Ci wstawić fotki, mam nadzieje, że wybaczysz - jak mi wstyd! :-( Już się poprawiam - sorki, że nie przebrane - na początek Vigocki :p c.d.n. Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Vigo i kładkowania ciąg dalszy :diabloti: c.d.n. Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No i to już koniec prykowatych kładkobiegów :cool3: Jak tak patrze to mi się coś zdaje, że chyba uchwyciłam tak przynajmniej z 90% Vigockich pobytów na kładeczce :roll: No, a teraz pora na brawurową Sunday, którą się o wieeeele lepiej foci! :lol: ahhh... te Sunday'owe aerodynamiczne uszy! :cool3: c.d.n. Quote
Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wspaniałych spanielków Olgi ciąg dalszy! - oczywiście chodzi mi o wspaniałość samego psa, nie moich pokracznych zdjęć - Sunday rulezzzz! :loveu: ...a tutaj absolutny hit! - takie to to malutkie, a skacze już tyyyyle przed przeszkodą! :-o ...i jak sie wspaniale i brawurowo składa w locie! :cool3: Pyskate troche na torze, ale tu punktów za to nikt nie odejmuje! :diabloti: ...no i koooniec! :cool1: Quote
Rauni Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dzięki, dzięki, dzięki :multi: :multi: Ta kładka to wygląda doprawdy tragicznie :shake: :flaming::grab:Aczkolwiek brawa dla Ciebie za mistrzowskie uchwycenie tego. Niesamowite to zdjęcie z daleko się wybijającą Sunday! Quote
gonek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ooo Syundayek w letniej fryzurze :cool3:, a Vigo jak zwykle nieuczesany :shake: Quote
cockermanka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zdjęcia piękne...a Sundayka skacząca z uszkami jak króliczek...miooodzio...:-) Quote
Klaudia :-) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Śliczne fotki z torku:-) Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
Rauni Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękuję wszystkim za życzenia, miałam nadzieję, że uda mi się stworzyć jakąś okolicznościową kartkę, jednak w wirze codziennych i dodatkowo świątecznych obowiązków jednak nie zdążyłam. Niemniej jednak życzę Wam radosnych Świąt Wielkiej Nocy, prawdziwego Odrodzenia wiary, nadziei i miłości, pałaszowania przysmaków w ciepłym, zgodnym rodzinnym gronie i łagodnego Dyngusa (nie mogę inaczej, nie znoszę tego zwyczaju z całego serca). Olga (w stanie poszerzonym ;)) oraz główni bohaterowie tej galerii, czyli Sunday wielkanocny królik i Vigo pasterz cukrowych baranków. Quote
Rauni Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='APSA']? :cool3: ...... :cool3: No, będzie nowy agilitowy zawodnik (było już ze mną na trzech zawodach). Na usg widać, że ma piłeczkę, pewnie trenuje. Quote
constancja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Rauni:loveu: moje najszczersze gratulacje:lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Rauni napisał(a):Na usg widać, że ma piłeczkę, pewnie trenuje. No ładnie - już zaczyna! :cool3: Quote
Rauni Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anza&Hacker napisał(a):No ładnie - już zaczyna! :cool3: Trening czyni mistrza! :lol: Quote
AgaiPhara Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 pierwsze, co mi przyszlo do glowy w zwiazku z 'poszerzeniem', bylo (teraz widze) trafne. ale szybko przypomnialam sobie rozmowy z psiego wyjazdu do Romnowa i bylo pewne: Olga objadla sie przez swieta! ;) Gratuluje!! Quote
Hania Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Rauni napisał(a)::cool3: No, będzie nowy agilitowy zawodnik (było już ze mną na trzech zawodach). Na usg widać, że ma piłeczkę, pewnie trenuje. Gratulacje :multi: Quote
Recommended Posts