Rauni Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Orkiestra tusz... Wczoraj moi spanielowi znajomi zabrali mnie z psiakami na wycieczkę na Ślężę. Psiaki oczywiście przeszczęśliwe, buszowały w krzaczkach, wspinały się na komulce i tak dalej: Quote
Sonika Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Piękne stwory. :loveu: Jak Pyrek chudo wyszedł na trzecim zdjeciu, glodzisz go. :mad: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jaka przecuuuuudna fota! :loveu: - Ślęża! :multi: Quote
Rauni Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Sonika napisał(a): Jak Pyrek chudo wyszedł na trzecim zdjeciu, glodzisz go. :mad: :evil_lol: Obydwa głodzę. A na pyrka to się każdy nabiera, bo wygląda super puchato, a puchatość skrywa sterczące kosteczki :evil_lol: Ale u pyrków to normalne, one w gruncie rzeczy powinny mieć taką charcią budowę, Anza, ja więcej na razie nie mam, ale wklejaj swoje z treningu, w końcu sama swoich stworów ustrzelić nie mam jak w tej sytuacji :evil_lol: Quote
cockermanka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aaaa....piękne piesy i piękne fotki - jak zawsze zresztą (że tak troszkę posłodzę):loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Rauni żyje! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Rauni napisał(a): Kotów nie lubię. Ale to zdjęcie jest naprawdę urokliwe :loveu: Rauni napisał(a): Śliczna seria wrocławskich krasnoludków!! :gent: No wiem, powtarzam się, ale nie mam siły się wysilać w celu przypomnienia sobie innych przymiotników mogących dobrze określić moje stany emocjonalne ;) Rauni napisał(a): Zdjęcia ze Ślęży... hmmm.... nastrajające mnie bardzo melancholijnie :loveu: To powyższe zdecydowanie najbardziej przypadło mi do serca :grins: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Tośka_m Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Rauni, ja wiem, że Ty wiesz, ale powiem Ci kolejny raz - robisz naprawdę piękne i klimatyczne zdjęcia. Kolorki tu mnie rozbrajają: Quote
Rauni Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Vigowa sztuczka (w fazie tworzenia) http://www.youtube.com/watch?v=LemUWhxOP1w Quote
Hania Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Onj jest taki zgrabny i zwinny w tym co robi. Gawra przy nim rusza się jak cegła :evil_lol: Quote
Rauni Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Nawet Sunday przy nim wydaje się niezdarna... pyrki przeczą prawom fizyki :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [CENTER]Vigo wymiata! :loveu: [/CENTER] Quote
Marysia_i_gończy Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Super! :loveu: :multi: :multi: :multi: Jestem pod wrażeniem!! :mdleje: :klacz: Chyba wreszcie muszę Unę nauczyć czegoś w tym stylu :evil_lol: Rauni napisał(a):pyrki przeczą prawom fizyki :evil_lol: Przepraszam, a którym? :mad: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Przepraszam, a którym? :mad: To akurat nie z tego filmiku, ale ogólnie mam wrażenie, że Vigo jest na bakier na przykład z prawem grawitacji. Ponadto Vigo, podobnie jak koty, przyjmuje kształt naczynia, w którym się znajduje, co nie jest typowe dla ciał stałych. Za to jest w pełnej zgodzie z zasadą nieoznaczoności, nie da się jednocześnie określić jego pędu, miejsca w którym się znajduje i kierunku, w którym zmierza :evil_lol: EDIT: Podejrzewa się go również o umiejętność teleportacji oraz przenikania przez ciała stałe. Quote
gonek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Łojoj ale fajna dupeczka :p To niesprawiedliwe czemu ja nie umiem tak naumieć moich psów ;-( (Choć z Jopą nie próbowałam bo to technicznie raczej niemozliwe :evil_lol:) Vigocki faktycznie niezwykle sprawny i taki 'lekuchny' , taki gumowo-lotny;) pies-niespodzianka, tak samo dotykowe wrażenie zupełnie inne od wizualnego :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 gonek napisał(a):(Choć z Jopą nie próbowałam bo to technicznie raczej niemozliwe :evil_lol:)No to na szczudła i do roboty!!! :evil_lol: Quote
gonek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Anza&Hacker napisał(a):No to na szczudła i do roboty!!! :evil_lol: hahahah to by była dopiero odjechana sztuczka, szczudła albo duuuuże szpilki i slalomujący borzoj :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 gonek napisał(a):hahahah to by była dopiero odjechana sztuczka, szczudła albo duuuuże szpilki i slalomujący borzoj :evil_lol: ...no to na co czekasz - samo się nie zrobi! ...a my czekamy na tą sztuczke :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 gonek napisał(a):hahahah to by była dopiero odjechana sztuczka, szczudła albo duuuuże szpilki i slalomujący borzoj :evil_lol: Jak nic zgarnęlibyście wszystkie nagrody na konkursach tańca... :lol: Vigocki jak zwykle obłędny :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ale zamiata tą dupeczką :evil_lol: Super! A ja się zastanawiałam jak tego psa naumieć :roll: Quote
Rauni Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Kolejna głupotka nauczona dzięki inwencji Vigo (ja chciałam nauczyć chodzenia do kąta "za karę"): http://www.youtube.com/watch?v=Nw7aZDUQUF0 Quote
gonek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 To nawet lepsze niż 'do kąta' :megagrin: Jeszcze Sundaya i koty i będzie porządek :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ten slalom tyłem to widziałam już wcześniej w wykonaniu całkiem sporego aussie i też nieźle wymiatał tyłeczkiem :cool3: Filmiki Vigockiego są genialne na brzydką pogodę - człowiek od razu się raduje i uśmiecha do monitora :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Rauni']Kolejna głupotka nauczona dzięki inwencji Vigo (ja chciałam nauczyć chodzenia do kąta "za karę"): http://www.youtube.com/watch?v=Nw7aZDUQUF0 SUPER!! :evil_lol: :lol: :loveu: :loveu: :lol: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [CENTER]...i tu widać jakie to nasze psy są mądre i że same myślą :loveu: Ja też chce psa na półce!, ale chyba szafka by mi się połamała :evil_lol: [/CENTER] Quote
Recommended Posts