Rauni Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Najpierw trochę z domowych pieleszy. Obrzydliwy gnuśny kot: Sunday w roli księżniczki. Sama kanapa to za mało, na kanapie jeszcze musi być podusia... (proszę zwrócić uwagę na nową, jakże praktyczną narzutę na kanapie w kolorze błota...) A teraz już normalnie jesiennie-spacerowo: Czy to pies, czy to bies... Quote
puchu Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Rauni napisał(a): Czy to pies, czy to bies... bies :evil_lol: Quote
constancja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :loveu: Foto obrzydliwego, gnuśnego kota jest... jest...no słów mi brak:cool1: . Co nie wymyślę, to za mało, żeby napisać jak bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rauni Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Paskudna Fotka (bo tak ma ten potwór na imię) i paskudna fotka (czyli zdjęcie) :eviltong: Quote
constancja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Rauni napisał(a):Paskudna Fotka (bo tak ma ten potwór na imię) i paskudna fotka (czyli zdjęcie) :eviltong: Nie sądzę abyśmy miały tak różne poczucie piekna:cool1: , więc moja Droga Rauni nie kokietuj:eviltong: , bo zacznę Ci tak słodzić, że Cię zemdli:p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Zdjecia kociska takie cieple, domowe i leniwe, lubie takie :loveu: A ten Twoj roztrzepany, rozwichrzony, poczochrany i fruwajacy pyrek coraz bardziej mi sie podoba :evil_lol: Quote
wiq Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zwierzyniec sliczny, a fotki rewelacyjne:D a lozko... wyglada znajomo:evil_lol: Quote
gonek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czy to w lecie, czy na mrozie Synday zawsze mokre ma podwozie :evil_lol: Quote
Rauni Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 gonek napisał(a):Czy to w lecie, czy na mrozie Synday zawsze mokre ma podwozie :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
moth Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 gonek napisał(a):Czy to w lecie, czy na mrozie Synday zawsze mokre ma podwozie :evil_lol: Ja przez to podwozie, myślę o moim seterze, jak o ostatnim psie długowłosym. W niedzielę suka znalazła sobie bajorko, coś w rodzaju szlamu. Czarna, ciągnąca sie, cuchnąca ciecz. Kojarzyło mi się to z rozlana ropą. Zanurkowała szczęśliwa, wyszła otzrepała wszystko na mnie. Miałam ochotę nie wpuszczać jej do samochodu. Na wykąpanie zużyłam całą butelkę szamponu. Myłam ją z siedem razy. Do tej pory czuje ten odrażający odór. :mad: Quote
Rauni Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Gdzieś tam wcześniej w wątku jest zdjęcie Sunday po kąpieli w czymś takim, własnie cuchnącym i niemal niespieralnym... i też tak sobie kiedyś mówiłam, że następny pies na pewno krótkowłosy, po czym kupiłam sobie Vigo :evil_lol: Quote
wiq Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 mnie towarzysza podobne rozterki w wyborze kolejnej rasy:evil_lol: tymczasem nawet kundel mi sie trafil poldlugowlosy;) flaty maja to do siebie, ze uwala sie w kazdej kaluzy i szoruja w niej brzuchem..:evil_lol: Quote
zula Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Zdjęcia jak zawsze świetne:multi: Z niecierpliwością czekam na kolejną porcję fotek:cool3: Quote
Rauni Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dzisiaj Sunday pojechała z pańciem, więc tylko Vigo w obiektywie. Co się stało w nocy wszyscy wiedzą. Spadł śnieg. Mnie tam to nie zachwyca, ale psu się podoba: Coś tu jest... No, a teraz mała sztafeta pokoleń. Dziadziuś: Tatuś: Vigo: Quote
Rauni Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 p.s. Dziadziuś i tatuś mają kopiowane uszy rzecz jasna. Quote
Rauni Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Jeszcze jeden dziadziuś. Ja tam bym nie miała nic przeciwko, żeby Vigo się w niego wdał... (w związku z czym może sobie trochę to wmawiam :)) Quote
Tośka_m Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Toż to Yeti :lol: Synuś bez dwóch zdań najładniejszy, właśnie ze względu na nie cięte uszyska :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Synuś najlepszy :loveu: I ma najlepsze zdjęcie :loveu: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witajcie:loveu::loveu::loveu: No Ty przecież chudzinka jesteś, to co nie dalaś rady wcisnąć się pomiędzy całe to towarzystwo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Rauni napisał(a):p.s. Dziadziuś i tatuś mają kopiowane uszy rzecz jasna. A no wlasnie, cos mi tu nie pasowalo :evil_lol: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 coz za rodzinna atmosfera:D fotki, jak zwykle, piekne:D Quote
Rauni Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Dzięki za komplementy dla mojego pyreczka :loveu:, dobrze nam robią na nastrój przedwystawowoświatówkowy (pisałam to już w stu piętnastu miejscach, ale problem staje się palący: NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ! a w sklepach nic nie ma, coby było dostatecznie eleganckie, ale nie za bardzo, bo to nie mój styl i jeszcze najlepiej było brązowe, bo takie pasowałoby zarazem do mnie, pyrka i tych butów, co to już je sobie kupiłam... Mówię Wam, bycie niewolnicą mody to nie przelewki...:evil_lol:). A ja się przyznam, że mi się akurat kopiowane pyrki podobają bardziej(i to zarówno, jeśli chodzi o uszy, jak i ogony). Co nie zmienia faktu, że następny egzemplarz w moim domu będzie bez watpienia całkowicie au naturel, ale to już z powodów nir estetycznych, a bardziej etyczno-praktycznych. Quote
Honey Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Rauni napisał(a):Co nie zmienia faktu, że następny egzemplarz w moim domu będzie bez watpienia całkowicie au naturel, ale to już z powodów nir estetycznych, a bardziej etyczno-praktycznych. Heh, etyczno-praktyczno-politycznych :razz: . A poza tym nie znasz sie :megagrin: 'au naturel' o niebo ladniejszy ! Quote
Klaudia :-) Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 boskie zdjęcia uroczego pyrka:-) Olga to teraz poproszę o przedstawienie żeńskiej części przodków Quote
Recommended Posts