Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, jako się rzekło, powrót do rzeczywistości cięęęężki. Jesień nastąpiła najwyraźniej:

Taaa... a pod koniec spacerku usiłowałam zrobić zdjęcie, jak Sunday i Vigo się razem bawią, co im się czasem zdarza:

Posted

Tak, Sundayka stara obroża się znalazła... jak tylko kupiłam nową :evil_lol: Prawa Murphy'ego działąją bez pudła.
A Vigo Rogza dalej nie mogę znaleźć... :shake:
I identyfikatorów głupia pańcia dalej nie zamówiła.

Za to Sundayek przechodzi musztrę :diabloti:.

Posted

Rauni napisał(a):
Ha, właśnie się dopatrzyłam, że ktoś naszej galerii dał gwiazdeczki :multi:

(zawsze chciałam takie mieć, no :cool1:).

Jak przyjemnie spełnić czyjeś ukryte marzenia:multi: .
A ja właśnie dziś się dopatrzyłam, że taaaka galeria i bez gwiazdek:crazyeye: .
Skandal:roll: . I domalowałam:oops: .

Posted

Rauni napisał(a):
Czas się pochwalić - wczoraj odbył się finał Pucharu Polski Agility 2006. Sunday wygrała wczorajsze zawody, a w ogólnej klasyfikacji PPA 2006 znalazłyśmy się na drugim miejscu. BTW, jest to trzeci rok z rzędu, że jesteśmy na podium PPA :)

To i ja zloze nieco spoznione :oops: ale serdeczne i szczere gratulacje !
BRAWO ! :loveu:

Posted

Honey, nic to że spóźnione, zawsze miłe :lol:

A wczoraj wstaję sobie od kompa (troszeczkę się zasiedziałam, bo sobie oglądałam różne piękniste galerie), chcę się położyć do łóżka, a tu:

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Z zemsty dzisiaj rano zerwałam te okropne rozwydrzone bydlęta na spacer bladym świtem. Mamy już przymrozki, a ja nie wiem, gdzie mam rękawiczki, ani ciepłą kurtkę, ani nic... (remont trwa). :shake:

Nawet Sunday podarowała sobie kąpiel tym razem:

Ale za piłeczką to się pobiegało (pańcia rzucała zgrabiałą łapką):

Hmmm.

Posted

hehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Rauni spójrz tutaj:diabloti: . Robione wczoraj wieczorem:cool1:

A swoją drogą....jak udało Ci się mroźnym świtem nakłonić kota na taaaki spacer:crazyeye: ???? No chyba, że kotka Twoja zemsta ominęła.

Posted

Constancjo, he he, no właśnie. :cool3:
Coś Ty, kota nie ruszałam, przecież widać, że nie leży na mojej połowie :diabloti:

Nota bene, w czasach przedprzeprowadzkowych i przedremontowych psy nie sypiały z nami w łóżku. Ale tak się jakoś dziwnie zdarzyło, że ich posłania zaginęły w ogólnym bałaganie, że nawet nie byłoby ich gdzie rozłożyć, że ciągle jeszcze nie mamy w domu ogrzewania, a noce naprawdę zimne... i tak to mój małżonek powiedział "Tylko na jedną noc..." i teraz te potwory co wieczór zajmują całą moją połowę łóżka!!! A Vigo śpi dosłownie na mojej głowie.

Posted

Aż się człowiekowi chce wskoczyć do wyrka, pomiędzy zadkiem Vigockiego, ogonem Sunday, kotem i tym tamtym pod kołdrą :evil_lol:
A kota masz wybitnie podobnego do mojego.

Vigo wystawowy :p

Posted

Rauni napisał(a):

A wczoraj wstaję sobie od kompa (troszeczkę się zasiedziałam, bo sobie oglądałam różne piękniste galerie), chcę się położyć do łóżka, a tu:

:angryy::angryy::angryy::angryy:

No nie przesadzaj, po przekątnej jest duuużo miejsca! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Vigo tak naprawdę się poświęca, bo robi za dodatkowe ogrzewanie głowy, trzeba docenić!:evil_lol:

Posted

Witajcie!:loveu:
Jak ja dawno tu nie byłam - głupi net się spsuł:mad:
Zdjęcia są jak zawsze świetne, a z tych grzejników w łóżku to się powinno cieszyć - mój pies też coś się do mnie przeprowadził:p