constancja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni A ja tylko patrzę i wzycham...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Podeślę Ci moje skarby coby profesjonalne zdjątka tyż miały:diabloti: :diabloti: :diabloti: bo z Pańci kiepsi fotograf:oops: :oops: :oops: Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 A proszę bardzo, zapraszam na sesję :) Quote
constancja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rauni napisał(a):A proszę bardzo, zapraszam na sesję :) Będę z samego rana! To tylko jakieś 250km.:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: A na odległość się nie da;) ;) ;) Quote
Rauni Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 To musiałby być naprawdę dłuuuugi teleobiektyw ;) Quote
Anza&Hacker Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Przepraszamy, że tak długo nas nie było u was... na usprawiedliwienie powiem, że zostaliśmy wywleczeni na kompletne odludzie, gdzie nawet sklepu nie było, ale chociaż miałam duuużo miejsca do biegania dla psa:lol: ...i mogłam w końcu mojego agresora luzem puszczać:multi: Nadrobiliśmy straty i już wszystko zaległe przejrzałam i przeczytałam dokładnie (Hacker tylko przelotnie zaglądał jak mi wchodził na kolanka:roll:)... WSZYSTKIE nowe foty sa naprawde SUPER!:p constancja napisał(a):Podeślę Ci moje skarby coby profesjonalne zdjątka tyż miały ...a czy jest możliwość, żebyśmy i my dostali kiedyś troche czasu z Tobą i Twoim aparatem:roll:? Nie posiadam aparatu to i zdjęć Hackera mam bardzo mało, a takim fajnym aparatem (i z utalentowanym fotografem:loveu:) to wogóle nie mam:-( Quote
Rauni Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Hello :) Witamy z powrotem! Anza, właśnie zaczynam wielki wir przeprowadzkowo-remontowy, jak tylko się trochę otrząsnę, to umówimy się w końcu na jakiś spacerek i zdjęcia mogę porobić oczywiście też. Przeprowadzam się na Strachocin, tam jest gdzie spacerować:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Rauni napisał(a):Hello :) Witamy z powrotem! Anza, właśnie zaczynam wielki wir przeprowadzkowo-remontowy, jak tylko się trochę otrząsnę, to umówimy się w końcu na jakiś spacerek i zdjęcia mogę porobić oczywiście też. Przeprowadzam się na Strachocin, tam jest gdzie spacerować:loveu: No to my sie już baardzo cieszymy:multi: - jak już będziesz miała czas to daj znać kilka dni wcześniej bo musze to psisko raczej przed zdjeciami wykąpać - bo teraz cały czas jest cały brudny i wygląda tragicznie, bo na spacerach schładzam go wodą i wraca mi cały zalepiony wszelkim kurzem i pyłem:roll: ...a przez ten wir to nie będzie teraz zdjęć Twoich spanielo-pyrków? Czy może jeszcze coś nam dożucisz?!;>:cool3: Quote
AgaiPhara Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Rauni napisał(a): właśnie zaczynam wielki wir przeprowadzkowo-remontowy (...)Przeprowadzam się na Strachocin, tam jest gdzie spacerować:loveu: Szybcy jesteście!! Cieszę się, że i biurokracja nie opóźniała działań! Tylko co to znaczy dla wieczornych wtorków i czwartków...? aż boję się pytać.. Quote
Rauni Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Teraz czas na ochy i achy - na zawodach w Łącku udało nam się też wpaść w obiektyw Wind, która, jak wiemy, robi CUDOWNE zdjęcia, na co parę dowodów poniżej. :loveu::loveu::loveu: Oto jak pies przybiera barwy ochronne ... ciekawe przed jakim drapieznikiem sie ukrywa? :lol: Rauni, zobacz z jaka uwaga Sunday zerka czy sie rozjedziesz na tej karkolomnej pozycji nog, czy tez uda sie Wam dobiec do mety ;-) Te uszy to chyba jednak jakis niedozwolony doping :evil_lol: Teraz trochę rozwianego Vigo: A teraz ilustrowany przewodnik na temat funkcji spanielowych uszu: 1. Skręt w prawo 2. Hamowanie 3. Stateczniki: Quote
Rauni Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Jeszcze kontynuując wspomnienia z Łącka, znowu mieliśmy okazję spotkać pyrkową, czyli Oxy. Oxy jest coraz bardziej urocza, coraz mądrzejsza i coraz grzeczniejsza, czego dowodem jest fakt, że udało im się zrobić wspólne zdjęcie, co było kompletnie niemożliwe ostatnim razem. Jak widać towarzystwo baaaardzo sobą zainteresowane... Quote
Sonika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Piekne zdjecia, a psy jakie szczesliwe :razz: W jakim wieku jest Oxy? Quote
Sonika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Teraz zauwazyłam, bardzo podoba mi sie obroza Vigo, bardzo ładnie w niej wyglada... To jest ta tzw. połzaciskowa? Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jak zawsze świetne foty! - z resztą wiadomo, że Wind to mistrzostwo:loveu: ...Twoje z resztą też nie są wcale jakoś gorsze - jeszcze troche wprawy i będziesz prawie jak Wind, a kto wie, może pewnego dnia nawet ją przebijesz:p ...no i oczywiście Twoje psiska jak zawsze przecudne, ale z tym się już chyba nie musze powtarzać;)... i para pyrków tyż rewelacja:multi: - widze jednak one czasem chwile na migawke siedzą:diabloti: Quote
Rauni Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Sonika napisał(a):Teraz zauwazyłam, bardzo podoba mi sie obroza Vigo, bardzo ładnie w niej wyglada... To jest ta tzw. połzaciskowa? To jest półzaciskowa obroża Rogz, z tymże na Vigo to ona jest półzaciskowa jedynie z nazwy, bo kupiłam za dużą i nawet przy tzw."zaciśnięciu" jest całkiem luźna na tej chudej szyjce. I bardzo dobrze, bo nie chodziło mi o zaciskanie, tylko o to, żeby jednym ruchem można to było zdjąć na starcie, a nie walczyć z zapięciem. Anza, teraz to one siedzą, trzy miesiące temu próby złapania ich razem na zdjęciu kończyły się tak: albo z użyciem lekkiego przymusu, tak: że nie wspomnę o tuzinie zdjęć na których miałam po półtora pyrka, albo wręcz sumarycznie jednego pyrka z dwóch części. Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ależ to pierwsze zdjecie jest śliczne:loveu: ...ale widać, że na ostro udało się tylko jednego przypyrkować, to dopiero są wierciuchy:razz: Quote
nathaniel Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 E tam i tak jest fajne to zdjecie , narzekasz :evil_lol: Quote
Rauni Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Dzisiaj w deszczu i błotku walczyliśmy na zawodach agility w Legnicy. Mimo niesprzyjającej aury moje kochane psiaki spisały się dzielnie i wywalczyły: Vigo: 3. miejsce w MA1 (z całą masą błędów, ale wciąż najlepszym czasem) oraz 1. miejsce w jumpingu z czystym przebiegiem i najlepszym czasem ze wszystkich psów! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly:Wreszcie wreszcie zaczynamy się dogadywać z tym małym potworem :evil_lol: Sunday, która deszczu nie znosi, mimo tego wywalczyła 2. miejsce w open agility, 1. miejsce w open jumping i 1. miejsce za agility i jumping łącznie. :Cool!::Cool!::Cool!: Sundayek to jest tak kochane suczysko, że nie macie pojęcia, ona się tak stara i jest taka kochana i nawet w tym obrzydliwym deszczu dała z siebie wszystko! W nagrodę dostaliśmy pucharek, karmę i składany tunel (he, he, prezencik na nowe lokum... zaczątki własnego torku :lol:). A tutaj parę moich fotek z zawodów: Więcej w temacie PPA Legnica 6.08.06 w dziale agility. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Rauni napisał(a):Dzisiaj w deszczu i błotku walczyliśmy na zawodach agility w Legnicy. Mimo niesprzyjającej aury moje kochane psiaki spisały się dzielnie i wywalczyły: GRATULUJĘ!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jesteście wielcy! :klacz: :klacz: :klacz: Zdjęcia śliczne! Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 GRATULACJE!!! :Rose: To ja musze się wziąć bardziej za mojego łobuza i te jego problemy w kontaktach z psami, bo nam kariera agilitowa ucieknie:cool1: Quote
zula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Rauni napisał(a):Vigo: 3. miejsce w MA1 (z całą masą błędów, ale wciąż najlepszym czasem) oraz 1. miejsce w jumpingu z czystym przebiegiem i najlepszym czasem ze wszystkich psów! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly: Sunday, która deszczu nie znosi, mimo tego wywalczyła 2. miejsce w open agility, 1. miejsce w open jumping i 1. miejsce za agility i jumping łącznie. Gratulacje:klacz::klacz::klacz: Quote
Anza&Hacker Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Kiedy będą nowe fotki?... brak mi nowości z moimi ulubieńcami:-( Quote
Recommended Posts