Rauni Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Na początek przedstawimy głównych bohaterów. To Sunday, czteroletnia cocker spanielka, sam urok, słodycz, dobry humor plus wielka skłonność do obżarstwa :lol: A to Vigo, 19.miesięczny owczarek pirenejski. Vigo składa się z kudłów, pod którymi prawie nie ma psa, donośnego i przenikliwego głosiku oraz, za przeproszeniem, niezłego pier... znaczy bzika. Quote
Patka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 piekna para ale wiecej fotek proszę :cool3: :loveu: Quote
Evelina Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Juz pierwsze fotki zapowiadaja piekna galerie :loveu: Quote
Rauni Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Moje psiaki są bardzo rozrywkowe, oto kilka z ich ulubionych zabaw: -aportowanie z lądu, wody i powietrza - pływanie latem. Sunday to profesjonalistka: Vigo jeszcze pracuje nad stylem: - Zimą, czy latem -bieganie (prędkość trzecia kosmiczna): - imprezki: - ale agility to jest naprawdę TO: Quote
Rauni Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Czasem, ale tylko czasem, po tym wszystkim można zobaczyć moje psy w takim wydaniu: Na dziś mówimy wszystkim dobranoc :) Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Czy ona w jakimś filmie czy serialu nie grała?:roll: Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Rauni napisał(a):W "Pierwszej miłości" pogrywa :) Ha tak myślałam:lol: Quote
Jureja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wspaniałe psiaki:p wysportowane i do tego piękne:loveu: . Ta spanielka prześliczna nigdy nie widziałam tak umaszczonego cockera:roll: :loveu: . Quote
LeCoyotte Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Rauni'] co za zdjęcie :) :klacz::cool2::thumbs: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Rauni ma galerię :multi: :multi: :multi: Początek bardzo obiecujący :razz: Rozwiany Vigo na łące :loveu: latająca Sunday :loveu: pływający Vigo :roflt: Pozdrawiam :) Marysia i Una Quote
bigos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 - ale agility to jest naprawdę TO: Ale śliczne psiaki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:A jakie zdolniach zapewne:razz: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Rauni'] Vigo jeszcze pracuje nad stylem: Padłam, padłam:evil_lol: Zdjęcia boskie, jak i psy!:loveu: Quote
an3czka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Rauni']- imprezki: http://img330.imageshack.us/img330/8742/sylwestrowafryzuravigo5jw.jpg Co za tapir! :-D Quote
Rauni Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dziękujemy za miłe przywitanie :loveu: . Dzisiaj coś z serii "wspomnień czar", czyli kiedy byłem małym pyrkiem, hej. (wybaczcie jakość, to jeszcze ze starego aparatu...) Jeszcze u hodowcy, Vigo to ten naburmuszony pośrodku. Tutaj już u nas, tzw. "Seria z misiem". Misia najpierw należało pognębić: Była to bardzo wyczerpująca walka: Pierwsze spacery: I nauki: (aportowanie na śniegu to była ciężka sprawa, bo przecież trzeba było ten śnieg jeść, a potem sikać w domu co trzy minuty...) Quote
Behemot Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Świetne zdjęcia! :multi: Psiak uroczy i taki pocieszny :evil_lol: Quote
lon_cia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 jaki piękne mordeczki!!!!!!!!!wiecej fot wiecej!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 piękne zdjęcia... mój przyjaciel miś :eviltong: Quote
Honey Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Prześliczne psiaki, wspaniałe fotki :loveu: Będę zaglądać częściej ! Pozdrowienia :) Quote
Rauni Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Dzisiaj wyruszamy w podróż sentymentalną do czasów, kiedy w naszym domu pojawił się nasz prezent przedślubny, czyli taki oto mały Sundayek. Mała Sunday miała mnóstwo uroku osobistego, co sprawiało, że jak tylko wyszło się z nią na spacer, to zbiegała się chmara chętnych do głaskania i miziania, jak również, że w każdym sklepie zoologicznym sprzedawcy dawali nam korzystne rabaty tudzież gratisowe smakołyki. Co zapoczątkowało Sundayową miłość do zakupów, obżarstwa, oraz złodziejstwa, o czym później. Sunday za młodu nie bała się niczego, uwielbiała zabawy z dużymi psami, to olbrzymie na zdjęciu to Diuna, suka mojego szwagra. Potem się niestety skończyło, bo ją raz na spacerze stratował rozbrykany bokserek najwidoczniej bardzo boleśnie i Sunday teraz zachowuje się w stosunku do dużych psów bardzo niepewnie. Quote
zaba14 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ależ ja mam farta, raz oglądałam "pierwszą miłość" i akurat w tym odcinku grał Twoj piesek :evil_lol: Psiaki śliczne! :loveu: i zdjęcia boskie :loveu: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wspaniałe psiaki:loveu: , wspaniałe fotki :loveu:a ta to sama rozkosz Quote
Sonika Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Wspaniałe fotki :loveu: Uwielbiam takie umaszczenia cocerów :razz: Quote
Recommended Posts