Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze takie jedno skaczace :D

edit: czy do was mozna przyjsc na trening nie bedac klubowiczem? Musze pocwiczyc z moimi troche na innych przeszkodkach niz u mnie (po akcjach jakie Tunia zrobila w zlotoryji z palisada i kladka) i pomyslalam sobie zeby was odwiedzic :roll: :)
A na spacerek bardzo chetnie :) teraz jak mam od 23go wolne to tymbardziej jestem otwarta na propozycje

Posted

Dwa nowe filmiki. Slalom Bravy - tyczki zestawione w jedną linię, pierwsze 5 już stoi prosto (i tak jej będę je prostować mniej więcej po jednej na trening), reszta jeszcze odchylona na boki:

[video=youtube;cD9DGQE1IYs]http://www.youtube.com/watch?v=cD9DGQE1IYs[/video]

A tu wczorajszy trening z Vigockim, też ma ciekawy kawałek ze slalomem:

[video=youtube;FEdaFOTHaEQ]http://www.youtube.com/watch?v=FEdaFOTHaEQ[/video]

Ok, Wiska, to się w przerwie świątecznej jakoś zmówimy na spacerek.

Posted

Jestem przekorna. Wszyscy się teraz chwalą śnieżnymi fotkami, a ja wygrzebałam mgliste zaległości. Co więcej, nie ma na nich psów...

To był spacer późnym popołudniem, nie dość, że była mgła, to słońce zachodziło:

i szybko robiło się coraz ciemniej:

i ciemniej:

Posted

No taki los hieny, że jej w tym towarzystwie przychodzi jej wyglądać na tego złego psa :) Zdjęć niestety niewiele, bo moje zapominalstwo, bardzo nasilone ostatnimi czasy, sprawiło, ze nie naładowałam baterii i mi po chwili padła. Trzy ostatnie:

Posted

Anza, wyprzedzasz fakty (ja wiem, że widziałaś foty na fejbuku, no ale...). Proszę Państwa, oto mrożący krew w żyłach zapis fotograficzny z polowania dwóch uzbrojonych, niebezpiecznych i gotowych na wszystko pyrów na malutką niewinną hienkę. Zaczyna się jeszcze dość niewinnie:

...ale wkrótce do akcji wkracza pyr starszy, doświadczony, odważny i nie cofający się przed niczym:

I sprawy przybierają coraz gorszy obrót dla Eri:

....