Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
czy Sergiusz podzielił los ubłoconych psiaków, czyli: przymusowy pobyt na korytarzu, aż wyschnie i się wykruszy? :evil_lol: (żeby nie prać i nie kąpać po każdym spacerze)

Kaśka no padłam normalnie buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olga fotki przecudne:loveu:

Posted

My tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :evil_lol:
Jestem mile zaskoczona taką ilością zdjęć :crazyeye:
Sunday jest prześliczna :P Reszta również, ale ona najbardziej mnie zauroczyła. Zapraszam również do nas :P Jutro będą nowe fotki.

Posted

a czym Eri zalazła Ci za skórę? :razz:
A przechodzi teraz ten durny okres, kiedy już nie jest słodkim szczeniaczkiem, a jeszcze nie jest mądrym, dorosłym, ułożonym psem. Generalnie przechodzi okres dojrzewania ze wszystkimi konsekwencjami: głuchnie na spacerach (zwłaszcza jak znajdzie kupę do zeżarcia, bleeee), łapy jej się plączą i taka jest niezgraaabna strasznie, wiecznie się w smyczy plącze... mniejsze psy są bardziej cool. W dodatku Eri jako szczeniak nic nie niszczyła, po jakimś czasie więc pozwoliliśmy jej spędzać noc poza klatką, ze dwa miesiące tak spała bez żadnych problemów, po czym nagle zaczęła w nocy ściągać książki z regałów i drzeć w drobne kawałeczki. No więc znowu śpi w klatce, ale dwie książki zdążyły polec :angryy:

jak i skupiony (!!!) na pracy w przedszkolu (przy takiej ilości dzieci - szacuneczek)
Vigo naprawdę fajnie się sprawdza w takich pokazach, kiedyś nawet byliśmy na pokazach w zoo dla dzieci z niepełnosprawnością intelektualną. Vigo nie jest dogoterapeutą ani się na niego nie nadaje, i generalnie nie uczestniczy w sesjach głaskania, ale wtedy akurat co jakiś czas te dzieciaki podchodziły i go głaskały i byłam zaskoczona tym, że siedział na pupie jak przymurowany i bardzo spokojnie się zachowywał, mimo że część tych dzieciaków poruszała się w nietypowy sposób, no i mimo tego, że obok były żyrafy, zebry i jakieś inne stwory :loveu:

Posted

Rauni - Eri po prostu przygotowuje Cię na przyjęcie małej pyranii, a Ty nie doceniasz :evil_lol:

Vigo się świetny, Bloom to by pewnie klapnął na pupie i z wrażenia nic nie pokazał haha :eviltong:

Pozdrowionka