kajkoowa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://i41.tinypic.com/2uqiwps.jpg Śliczny:loveu: To pogoda Wam dopisuje?:cool3: Quote
Mudik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Kaśka (Hasta) napisał(a):czy Sergiusz podzielił los ubłoconych psiaków, czyli: przymusowy pobyt na korytarzu, aż wyschnie i się wykruszy? :evil_lol: (żeby nie prać i nie kąpać po każdym spacerze) Kaśka no padłam normalnie buhahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Olga fotki przecudne:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Sergiusz pogodowy jest po prostu bomba! :cool3: No i oczywiście moja faworytka Fotka - super na każdej fotce :evil_lol: :loveu: Quote
ewka i haker Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 mały świetnie wygląda:D:D taki ochlapany zaklinanie pogody najlepsze:) zdjecia kotka tez super:) pozdrawiamy Quote
cockermaister Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Śliczne kotki:loveu::loveu: ja też miałam taką kotkę trzy kolorową ale mi ją auto zabiło:placz::placz::placz::-(:-( Quote
Lucky. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 My tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :evil_lol: Jestem mile zaskoczona taką ilością zdjęć :crazyeye: Sunday jest prześliczna :P Reszta również, ale ona najbardziej mnie zauroczyła. Zapraszam również do nas :P Jutro będą nowe fotki. Quote
Rauni Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Z cyklu: "Jestem taki słodziutki :loveu:" .... gdy robię coś, czego nie powinienem :diabloti:: Quote
Rauni Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Chwilowo najbardziej wkurzający pies świata ;). Quote
Anza&Hacker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Vigo rulez! :loveu::loveu::loveu: ...a Eri też wygląda słodko mimo wszystko (na focie) :p Quote
Magda&Bloom Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a co Vigocki przeskrobał hmmm? nie widzę tej drugiej fotki :roll: Quote
PATIszon Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Rauni napisał(a): Chwilowo najbardziej wkurzający pies świata ;). To sie niebawem zmieni...:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Magda&Bloom napisał(a):a co Vigocki przeskrobał hmmm? nie widzę tej drugiej fotki :roll: Te łapki i słodziutką swą mordkę ma na blacie kuchennym o ile dobrze widzę :diabloti: Quote
Rauni Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Teraz będzie jasna strona Vigo, czyli pyrek na pokazach dla dzieci z Dogolandią: Strasznie mi się podoba ta fotka: Quote
Anza&Hacker Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :mdleje: Absolutnie przesłodkie cudowności!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://i39.tinypic.com/2ic0fom.jpg super fotka:loveu::loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pyreczek rulez :loveu: zarówno ten rozpłaszczony na blacie kuchennym ;) jak i skupiony (!!!) na pracy w przedszkolu (przy takiej ilości dzieci - szacuneczek) a czym Eri zalazła Ci za skórę? :razz: Quote
Rauni Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 a czym Eri zalazła Ci za skórę? :razz:A przechodzi teraz ten durny okres, kiedy już nie jest słodkim szczeniaczkiem, a jeszcze nie jest mądrym, dorosłym, ułożonym psem. Generalnie przechodzi okres dojrzewania ze wszystkimi konsekwencjami: głuchnie na spacerach (zwłaszcza jak znajdzie kupę do zeżarcia, bleeee), łapy jej się plączą i taka jest niezgraaabna strasznie, wiecznie się w smyczy plącze... mniejsze psy są bardziej cool. W dodatku Eri jako szczeniak nic nie niszczyła, po jakimś czasie więc pozwoliliśmy jej spędzać noc poza klatką, ze dwa miesiące tak spała bez żadnych problemów, po czym nagle zaczęła w nocy ściągać książki z regałów i drzeć w drobne kawałeczki. No więc znowu śpi w klatce, ale dwie książki zdążyły polec :angryy: jak i skupiony (!!!) na pracy w przedszkolu (przy takiej ilości dzieci - szacuneczek)Vigo naprawdę fajnie się sprawdza w takich pokazach, kiedyś nawet byliśmy na pokazach w zoo dla dzieci z niepełnosprawnością intelektualną. Vigo nie jest dogoterapeutą ani się na niego nie nadaje, i generalnie nie uczestniczy w sesjach głaskania, ale wtedy akurat co jakiś czas te dzieciaki podchodziły i go głaskały i byłam zaskoczona tym, że siedział na pupie jak przymurowany i bardzo spokojnie się zachowywał, mimo że część tych dzieciaków poruszała się w nietypowy sposób, no i mimo tego, że obok były żyrafy, zebry i jakieś inne stwory :loveu: Quote
alive Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tradycyjnie świetne fotki :) A Sergiusz jaki już duży! :-o No i jako szaman jest super http://i41.tinypic.com/2uqiwps.jpg :lol: Quote
Magda&Bloom Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rauni - Eri po prostu przygotowuje Cię na przyjęcie małej pyranii, a Ty nie doceniasz :evil_lol: Vigo się świetny, Bloom to by pewnie klapnął na pupie i z wrażenia nic nie pokazał haha :eviltong: Pozdrowionka Quote
Recommended Posts