Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po prostu na jednej stronie Nitro ma zdjęcie w kolczatce, więc to poniekąd wyklucza 100% pozytywu:eviltong:

fakt, z 3 to podobnie jak z 2, tyle, że ciężej się zmieścić na wąskim chodniku:evil_lol:

i bezczenne komentarze ludzi:
''patrz, czipsy, lays, cheetos i snaki" :mdleje:
"patrz, 3 psy, 1, 2, 3"
"ojej, ile piesków, 3"
"3 psy, patrz, 2 czarne i jeden brązowy"
"ojej, to rodzeństwo?"
"kurde, to wszytskie pani?"

to takie najczęstsze:evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiq-biedny pies w kolczatce:-(:evil_lol:(Anza już nasyła TOZ:lol::evil_lol:)
Rauni- ja zaglądam baaaardzo często tylko nie zawsze chce mi się pisać "świetne fotki":lol:
P.S. Mi brakuje jeszcze Dobermana do kompletu.Kolejny pokemon ze schroniska:diabloti:Ale to dopiero za 2-3lata:razz:

Posted

wiq napisał(a):

fakt, z 3 to podobnie jak z 2, tyle, że ciężej się zmieścić na wąskim chodniku:evil_lol:

"patrz, 3 psy, 1, 2, 3"
"ojej, ile piesków, 3"
"ojej, to rodzeństwo?"

:evil_lol:
Jak się tu wprowadziłam, to ludzie idąc w niedzielę do kościoła przystawali obok płotu i słyszałam komentarze: "Tu mieszkają ci, co mają dwa psy i pełno kotów".

Tutaj niedaleko mieszka taki jeden gość chyba z lekka pomylony, za każdym razem jak mnie spotyka (prawie codziennie, bo on się zajmuje chodzeniem i zbieraniem puszek), to mówi "Ale pani ma psów! Skąd pani ma tyle psów? Po co pani kupiła tyle psów?" i tak dalej w koło Macieju. :angryy:

Posted

hehehe, tacy też są nieźli:evil_lol:

1 sztuki regularnej takiej nie mam, ale za to wielu na zmianę (uroki szpitala psychiatrycznego w mieście:evil_lol:)

Posted

wiq napisał(a):

"patrz, 3 psy, 1, 2, 3"
"ojej, ile piesków, 3"
"ojej, to rodzeństwo?"

Wiesz, jak chodziliśmy z 5-7 psami (raz byłam sama z szóstką) i ludzie komentowali, to zawsze - zgodnie z prawdą - mówiłam, że siódmy/ósmy został w domu :diabloti: Nie wdawałam się w tłumaczenie, że moje są tylko dwie i jedna trzecia :evil_lol:

Posted

heheh, to to już wogóle respect:evil_lol:

ja czasem biorę jeszcze zaprzyjaźnioną posoczkę, ale to w takie zadupia, że nikt nie komentuje ;)

swoją drogą musisz nieźle panować nad taką sforą..

Posted

Moja szwagierka swego czasu spotykała na Krzykach kobitę spacerującą z 5 psami i wózkiem, przy czym psy były od doga do jakiegoś kurdupla :)

Swoją drogą, zaczynam podejrzewać, że mogłabym spacerować z dowolną liczbą OWCZARKÓW...

Wspomnienie słońca, bo dzisiaj to nie powiem, co jest:

A ten pies to podobno ma stojące uszy:

A propos formatu ostatniego zdjęcia, przydałby się nowy banerek :roll:

Dzisiaj odwiedziła mnie kandydatka na opiekunkę dla S., która wychodząc powiedziała "Ale ten czarny piesek to wygląda na rasowego" :multi: :multi: :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Dzisiaj odwiedziła mnie kandydatka na opiekunkę dla S., która wychodząc powiedziała "Ale ten czarny piesek to wygląda na rasowego" :multi: :multi: :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A reszta to niby kundelki? :-o
Oświeciłaś ją? :lol:
Nie była przerażona taką iloscią psów w domu? :cool3: :evil_lol:

Posted

Haha to potnencjalna opienkunka od razu zapunktowała :evil_lol:
Asia, weź pod uwagę, że dla lainka w małej hience cięzko dostrzec jakąś rasę, więc dla mnie respect :diabloti::cool1:
No chyba, że owa pani to nie laiczka ino znawca kynologiczny :eviltong:

Posted

Zdjęcia (jak zawsze) przepiękne! :bigcool:
Hiena to naprawdę śliczny piesek - oczywiście moim idolem zawsze zostanie Vigo, a Sundayek będzie tą najsłodszą-idelaną ...ale musze przyznać, że ten chips Wam się równie udał jak reszta stada! :loveu::loveu::loveu:

Ten nowy bannerek to miało by być np. coś takiego? :razz:

Posted

Hienka z wyglądu jest bardzo rasowa :loveu: skupienia na ćwiczeniach pozazdrościć mógłby jej niejeden dorosły pies :evil_lol: (np. mój :evil_lol:) i jest bardzo całuśna :loveu:

Posted

Anza, jesteś NIEZAWODNA i GENIALNA :loveu::loveu::loveu: Jest git :multi::multi::multi:
Tylko teraz jak to wkleić? Zaraz będę kombinować...

Co do rasowości:
Jeszcze w czasach jak wystawiałam Sunday, odbyłam taki dialog na wystawie w Głogowie:
- A co to jest za rasa?
- Cocker spaniel angielski.
- Taaaak???

Vigo nie wymaga komentarza.
Hiena wygląda chyba najrasowiej, bo ma stojące uszy :cool3:

Posted

Rauni napisał(a):
Anza, jesteś NIEZAWODNA i GENIALNA :loveu::loveu::loveu: Jest git :multi::multi::multi:

Ciesze się, że Ci pasuje ;)

Rauni napisał(a):
Tylko teraz jak to wkleić? Zaraz będę kombinować...

Łatwizna prościzna - musisz tylko zaznaczyć sobie myszką cały ten dwuczęsciowy banner i skopiować do swojej sygnatury (w edycji profilu) - bo on od razu jest już podlinkowany ...gdyby był jakiś problem z tym - to chętnie pomoge :cool1:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
No tak, bo spaniele są tylko rude i mają obcięte ogony. :cool1:

Banerek świetny, Vigo ładnie pozuje, a dwa pozostałe pokazały sie od doopy strony. :evil_lol:
I są duże, a nie takie malutkie jak Sunday :evil_lol:
śliczne Czipsy, ale chyba się powtarzam :evil_lol:
No proszę jak psy wyszkolone...Nawet "na banner" się ustawiają :evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Co do rasowości:
Jeszcze w czasach jak wystawiałam Sunday, odbyłam taki dialog na wystawie w Głogowie:
- A co to jest za rasa?
- Cocker spaniel angielski.
- Taaaak???

No tak, bo spaniele są tylko rude i mają obcięte ogony. :cool1:

Banerek świetny, Vigo ładnie pozuje, a dwa pozostałe pokazały sie od doopy strony. :evil_lol:

Posted

Anza, ja ogólnie nie jestem zachwycona tym avatarem, ale na tym Twoim jeszcze mniej widać niż na tym co jest, więc na razie niech tak zostanie :)

Asia, ja mam wrażenie, że akurat wtedy na wystawie to kobicie bardziej chodziło o to, że Sunday jednak od typowego wystawowego cockera jakby nieco się różni :diabloti:, w każdym razie tak to odebrałam.

Posted

Zagladam tutaj od dawna, aczkolwiek to chyba moj pierwszy wpis :cool3:
Moje fotki nie sa moze tak pikne jak Rauni ale co tam, wstawie z wczorajszego spotkania dwoch hienek: holenderskiej i australijskiej :loveu:

Posted

Mam nadzieje, ze nie bylo to ostatnie spotkanko i ze sie beda spotkykac nie tylko socjalizacyjnie ale rowniez rywalizujac ze soba na torze :evil_lol: [SIZE="1"]Ja bardzo lubie wygrywac zaklady :evil_lol::evil_lol: