Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff, zdjęć nie było, bo jesteśmy po przeprowadzce, w trakcie wszechogarniającego remontu i niestety ciągle nie mamy internetu w domu.

Poniżej trochę widoczków z naszych nowych miejsc spacerowych :loveu:

Ptaszków tu duuuuużo:

Vigo na spacerku:

Pieski przed naszą furteczką:

Relaks w ogródku:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koty też mają używanie:

Na treningi mamy teraz straaasznie daleko, ale nie poddajemy się... chociaż chwilowo jeżdzę tylko z Vigo:

A tu wielki ból, czyli ćwiczenie strefek - ta na zdjęciu jest zresztą do kitu :angryy:

Posted

A zdjęć spaniela i drugiego kota nie dlatego nie ma, że nie ma, tylko dlatego, że z jakiegoś powodu imageshack nie chce mi ich wgrać. Może jutro się uda - mam cudności serię co się dzieje z uszami spaniela na wietrze :lol:

Posted

Jest, jest internecik w domu (co prawda na razie nie na tym kompie, na którym trzeba, ale nic to :) )

Kontynuujemy zatem - to jeszcze z serii ptaszki w okolicy - nota bene ta woda na zdjęciach powyżej, to nie było jeziorko ino Odra.

A teraz z serii o uszach :lol:

I na koniec Fotka w zaroślach:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
I oczywiście - PIĘKNY przebieg :klacz: choć jak na Was to dość wolny :evil_lol:

Ciasny torek, mokro, ślisko, to się chłopak nie miał jak rozpędzić :cool3:

Posted

Brrrr, zimno....ale tak czy siak spacerujemy...

Na tym zdjęciu widać, że wiatr głowę urywa:

W okolicy mamy dość urodziwy jaz (właśnie zaczynam kombinować nad jakąś szerszą sesją fotograficzną jazu, na razie wstępne banalne przymiarki... :cool3:)

Posted

Jakie śliczne zdjęcia !! :crazyeye: Wpadłam tylko na chwilę,żeby przejrzeć co to za psiaki są w tej galerii,...a skończyło sie na tym że obejrzałam calusienką galerie:lol:
Jeszcze raz: SUPER ZDJĘCIA ! oczu oderwac nie mozna :)

Posted

Tak, to jest jaz Bartoszowicki, którego zostałam zdecydowaną fanką. Z tymże my do tego jazu dochodzimy od Strachocina, bo tam teraz mieszkamy.

Słuchajcie, internet to super sprawa - przeglądałam sobie dzisiaj agilitowe filmiki na youtube i co znalazłam...?

Filmik z szalonym pyrkiem z pokazów Z psem za pan brat z Chorzowa :loveu:

Posted

Remont trwa i doprowadza mnie do stanu "Bez kija nie podchodź". Na pociechę zostają spacerki i uroda okolicy, bo uroda mojego domostwa póki co pozostawia wieeeele do życzenia (dzisiaj mnie fachowcy uszczęśliwili zdaniem "bo ten sufit to jest taki krzywy, że nie wiemy, co z tym zrobić" po czym zamarli wpatrzeni w tenże w oczekiwaniu na jakąś moją nadprzyrodzoną decyzję... która zapadła w formie: "No to róbcie krzywo").

Sundayek na spacerkach jest piłeczkowana niemal bez przerwy:

bo jak nie piłeczkujemy to spaniel dostaje amoku:

tym bardziej, że wczoraj i dzisiaj udało jej się podczas takiego buszowania wypłoszyć bażanta.

Ostatnio była uroda okolicy w wersji pejzażowej, dzisiaj w wersji makro: