Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu - bardzo dziękuję! Karina mieszka w Końskich (czyli tam, gdzie są psy) więc transport nie jest konieczny, chyba, że zgłosi się ktoś z Warszawy, kto weźmie tricolorka na stałe ....:cool3:

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ajsonowa
Posted

sorry Asia:lol: juz powiadomilam Daniela i Niuke ;)

Posted

Podaj proszę numer Gajax i mój 694 74 00 74 (z zaznaczeniem "tylko sms", będę oddzwaniać do zainteresowanych). Karina nie ma warunków, żeby trzymać te psy, nie chodzi tylko o pieniądze. Pilnie potzrebne sa domy "na stałe" i jak najszybszy transport do Krakowa.

Posted

Mój nr gdyby ktoś nie miał 505403074 - dostępny przeważnie 24h/dobę;)
Cioci Gadzik chyba trzeba wysłać PW.. :cool3:
A Daniel dostał info o odwołanym transporcie wczoraj o 21:51 :lol:

Posted

Czytam i czytam i już myślałam, że o mnie zapomniałyście:mad: ale widzę, że jednak nie;) . Mam problrmy z netem w domu, a raczej chwilowy jego brak, więc muszę dojeżdżać do siostry stąd brak mojego udziału w dyskusji:roll: . Przyznam szczerze, że za duży dla mnie wybór. Po wstępnej rozmowie z P. Łukaszem wiem, że mała biała ciapa raczej odpada, bo może się z moją suczą nie dogadać (paskudnica, moja oczywiście, musi rządzić), więc może ta pierwsza na tym ślicznym bannerku? Myśle, że ona - jest słodka. Tylko mam bliżej do Końskich niż do Warszawy:roll: Którędy będziecie jechali, może przejmę malucha gdzieś po drodze?
W razie czego jestem pod telefonem: 668 858 810

Posted

Pieski odłowione, odpchlone, jutro będą odrobaczone. Mają założone książeczki zdrowia. Pojutrze idą na pierwsze szczepienia. Trochę dużo na jeden raz, ale gdyby szły do nowych domów to pójdą już ze szczepieniami.

Tricolorek wyglądał dziś tak:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

OK nr telef. na allegro zmienione. Mamy 6 obserwatorów i b.duże zainteresowanie. Mam nadzieję że telefony będą się urywać. Jeśli to możliwe to poproszę o aktualne zdjęcia to wrzucę na aukcję

Posted

Ma się rozumieć, tkwię w pełni gotowości bojowej chętna odpowiadać na pytania przyszłych właścicieli triclorowej rodzinki ;) Żeby tylko pisać chcieli ci wszyscy obserrrrrrrrrrrwatorzy :mad:

Frotka- już uzupełniłam.:lol:

Dzisiaj myślenie mnie nieco boli, zatem jeśli widzicie co jeszcze można by dopisać do ogłoszenia- to śmiało, czekam na propozycje

Posted

tekst do collie:

"Nie tylko mieszańce bywają bezdomne. Tego pięknego owczarka collie właściciel przywiązał do drzewa w lesie. Pies potrzebował dużo czasu, by zaufać ponownie czowiekowi. Po jego zachowaniu widac było, że nie miał z ludźmi dobrych doświadczeń. Na szczęscie doznane krzywdy to już przesłość. Pies jest radosny, bardzo towarzyski, łagodny i posłuszny. Jeżeli trafi na swojego czowieka będzie mu wierny do końca."

Więcej zdjęć owszem mam, ale sprzed pół roku:roll: Z aktualnych zdjęć Karina przesłała mi tylko to jedno. Poprosze ją o więcej.

Posted

Frotka - nie ma obawy, nie tak łatwo mnie odstraszyć.:lol:
Ile Karina ma tych psów? Czy może stworzyć im na allegro jakąś specjalną, wspólną aukcję?
Nie wiem czy to zgodne z regulaminem allegro, nie czytałam go i mam w sumie to.....gdzieś
Napisz co myślisz o takiej aukcji